Een fraaie Facebookadvertentie ontwerpen? Een fraaie foto voor op Pinterest bewerken? Of zelf een banner voor op jouw website maken? Met behulp van het systeem Snappa is dit een fluitje van een cent geworden. Dit systeem stelt je in staat om grafische hoogstandjes te ontwikkelen, terwijl je hier zelf geen kennis van hoeft te hebben.

Snappa Design en ontwerp software

Grafische ontwerpen spelen tegenwoordig een hoofdrol in onze maatschappij. Zonder dat je het wellicht doorhebt, kom je namelijk de gehele dag door grafische ontwerpen tegen. Voor ondernemers betekent dit ongekende mogelijkheden; je kunt dagelijks veel mensen kennis laten maken met de grafische ontwerpen van jouw onderneming.

Wat is Snappa precies?

Snappa is een online tool waarmee je snel en makkelijk grafische ontwerpen kunt maken. Deze kun je voor social mediakanalen ontwerpen, voor je eigen website, voor een banner, voor een blog of voor welk ander online kanaal dan ook. Je kunt gemakkelijk aanpassingen aan foto’s doorvoeren en je maakt alle ontwerpen direct in de juiste afmetingen.

Wat kun je met Snappa bereiken?

Dankzij Snappa heb je minder omkijken naar al jouw grafische ontwerpen. Je kunt deze snel en gemakkelijk maken, waardoor je ook geen dure vakman meer in hoeft te huren. Je geniet dus zowel van veel gemak als van een flinke kostenbesparing. Wat wens je nog meer?

Snappa Design Software. jpg

Wat kost Snappa?

Spreekt het systeem van Snappa jou erg aan? Wil je daarom direct starten met het ontwerpen van jouw eigen grafische hoogstanden? Kies daarbij voor één van de volgende abonnementsvormen:

Snappa prijzen en pakketten

Kies je voor een jaarlijkse betaling? Dan geniet je van een besparing van maar liefst 33%.

Direct aan de slag?

Wil jij direct met Snappa aan de slag? Logisch! Wij zijn zelf ook groot fan van deze online tool. Via deze link kun je je direct aanmelden, waarna je direct jouw eigen ontwerpen kunt gaan maken. Veel plezier en succes!