Maak jij voor jouw werk gebruik van verschillende systemen? Met Zapier kun je deze systemen aan elkaar koppelen, waardoor je veel werk weet te besparen. Dankzij Zapier kun je allerlei processen zelfs volledig gaan automatiseren; wij zijn groot fan!

Automatiseer al je werkzaamheden met Zapier en koppel de belangrijkste programmas

Kun jij je werk nog doen zonder bepaalde systemen te gebruiken? De kans is groot van niet. Ook als je een zelfstandig ondernemer bent, doe je onbewust dagelijks een beroep op meerdere systemen. Hoe prettig zou het zijn als je deze systemen op elkaar aan kunt gaan sluiten? Het is mogelijk!

Wat is Zapier precies?

De kans is groot dat je op dit moment meerdere systemen gebruikt. Denk hierbij aan een mailsysteem, aan WordPress, aan een kassasysteem en aan een systeem voor het maken van online webinars. Dankzij het systeem van Zapier ben je in staat om deze systemen aan elkaar te koppelen. Het voordeel hiervan? Je kunt deze systemen met elkaar laten communiceren en je kunt werkzaamheden automatiseren. Ideaal!

Met Zapier kun je overigens meer dan 2.000 apps aan elkaar koppelen. De kans is dus aannemelijk dat jij ook de apps kunt koppelen waar je op dit moment gebruik van maakt.

Wat kun je met Zapier gebruiken?

Wat kun je met Zapier bereiken

Een flinke tijdsbesparing, veel gemak en een flinke kostenbesparing. Dat zijn in een notendop toch wel de belangrijkste voordelen van dit systeem.

De slogan van dit systeem is niet voor niets:

‘The easiest way to automate your work’

Wat kost Zapier?

Wil jij direct jouw systemen aan elkaar gaan koppelen? Voordat je dit kunt doen, moet je een abonnement bij Zapier afsluiten. Je hebt hierbij de keus uit vijf verschillende pakketten:

Prijzen en tarieven zapier

Direct aan de slag?

De voordelen van Zapier staan als een paal boven water; wil jij hier ook direct gebruik van maken? Via deze link meld je je direct aan; veel plezier met dit geweldige systeem!