De beste freelancers voor jouw klussen vinden? De ervaring leert dat dit alles behalve makkelijk is. Om dit voor jezelf makkelijker te maken, kun je gebruik maken van Upwork. Een platform dat zich richt op internationale freelancers!

Upwork een marktplaats voor het vinden van Freelancers of werk

Wil jij dolgraag jouw business naar een hoger niveau tillen? Heb je daarom voor een bepaalde klus bepaalde freelancers nodig? Via Upwork kun je deze freelancers op een gemakkelijke manier vinden! Het gaat hierbij bovendien niet alleen om Nederlandse freelancers, maar om internationale freelancers.

Wat is Upwork precies?

Upwork is een internationaal platform dat zich volledig richt op het aanbieden van werk voor freelancers. Opdrachtgevers kunnen een opdracht plaatsen, waarna freelancers zich op deze opdrachten kunnen inschrijven. Door een offerte uit te brengen, kun je als freelancer snel veel opdrachten binnenhalen!

Wat kun je met Upwork bereiken?

Met Upwork ben je in staat om als opdrachtgever de juiste freelancers aan te trekken. Andersom ben je als freelancer in staat om veel opdrachten binnen te halen. Eigenlijk kunnen we concluderen dat Upwork vraag en aanbod op een ideale manier bij elkaar weet te brengen. Je hoeft hier bovendien niet al te veel moeite voor te doen; ook dat is een groot voordeel van Upwork.com!

Wat kost Upwork?

Klinkt het verhaal van Upwork bij jou als muziek in de oren? Dan is het interessant om je direct voor dit platform aan te melden. Hierbij kun je uit de twee meest gekozen abonnementen kiezen:

  • Basic: 0,00 dollar per maand
  • Plus: 49,99 dollar per maand

De meeste bedrijven beginnen met het Upwork Basis plan. Dit betekent dat het gratis is om een opdracht te plaatsen en het enige bedrag dat je zult betalen is het tarief dat jij en de gevonden freelancer zijn overeengekomen. Hier bovenop komt dan een standaard betalingsverwerking en administratiekosten die over het algemeen 3% bedragen.

Upwork biedt ook plannen voor bedrijven die een hoger niveau van ondersteuning nodig hebben. Upwork Plus biedt een toegewijde adviseur en veel grotere bedrijven kiezen voor Upwork Business voor toegang tot meer van Upwork’s technologieën en diensten. Of Upwork Enterprise die kan worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf.

Direct met Upwork aan de slag?

Ben je overtuigd van de voordelen van Upwork? Dan kun je je via deze link direct aanmelden en profiteren van alle mogelijkheden!

Je gaat zéker geen spijt van jouw aanmelding krijgen. Als opdrachtgever niet, maar ook als freelancer niet.

Vind talent, of vind werk via upwork.com