Heb je het gevoel dat je niet alles uit het leven haalt? Ben je bijvoorbeeld niet tevreden met de manier waarop je naar jezelf kijkt? En ben je veel te streng voor je? Dan biedt de University of Excellence cursus ongetwijfeld uitkomst voor jou. Met deze cursus ga je leren hoe je elke dag kunt excelleren; niet alleen op het zakelijke vlak, maar ook zéker in het dagelijkse leven!

University of Excellence Homepagina

Veel mensen zijn streng voor zichzelf. Veel mensen halen niet het onderste uit de kan. En veel mensen zijn niet gelukkig met hun leven. Wil jij nou echt het leven gaan hebben waar je al jarenlang van droomt? Wil je nu eindelijk eens gelukkig worden? En wil je ook blij(er) met jezelf worden? Het is mogelijk dankzij de cursus van University of Excellence.

Wat is de cursus van University of Excellence precies?University of Excellence

Waar je jezelf voor het eerst echt leert kennen. En bewust kiest te worden wie je echt wilt zijn. Met deze woorden word je welkom geheten in de cursus van University of Excellence. In onze ogen geven deze woorden ook direct aan waar het bij deze cursus om draait.

In deze cursus, ontwikkeld door Jeanet, (Oprichter en mede eigenaar van lsob) komen verschillende elementen aan bod. Zo ga je veel leren over jouw mindset en jouw intuïtie, over jouw levensstandaard, over jouw spirit en jouw emoties en over jouw lijf en jouw gezondheid.

Als je al deze facetten op de juiste manier weet te sturen, kun je namelijk het leven gaan leiden zoals je dat al jarenlang wilt. Je wordt hierdoor gelukkiger en je gaat dus ook meer van het prachtige leven genieten.

De cursus van University of Excellence bestaat uit video’s en tekstuele lessen. Daarnaast is de cursus opgebouwd in verschillende fases, zodat je gericht met je zelf aan de slag kunt gaan. Tevens krijg je toegang tot de besloten community en een maandelijkse Q&A sessie!

Wat kun je met de cursus van University of Excellence bereiken?

Met deze cursus van Jeanet ben je in staat om meer van het leven te genieten. Je gaat leren hoe je met tegenslagen om kunt gaan, hoe je naar jezelf kunt luisteren, hoe je immuun wordt voor kritiek en hoe je bewust gaat worden van je eigen standaard.

Uiteindelijk heeft dit allemaal maar één doel: je gaat bewust kiezen om te worden wie je echt wilt zijn. Mogelijk klinkt dit ietwat zweverig, maar dat is deze cursus absoluut niet.

Wat kost het membership van University of Excellence?

Wil je graag met jezelf aan de slag gaan? Dan kun je je direct voor deze cursus aanmelden.

Om deze cursus te volgen, kun je één van de twee onderstaande memberships afsluiten:

Prijs en tarieven University of Excellence

Direct een membership afsluiten?

Zie jij het wel zitten om met deze cursus aan de slag te gaan? Als je op deze link klikt, kun je direct een membership afsluiten bij Jeanet. Vanaf dat moment ga je op een leuke en uitdagende manier aan jezelf werken. De mogelijke gevolgen van deze cursus zijn eigenlijk niet in woorden te omschrijven!