Wil je de best mogelijke conversie met/op jouw website behalen? Dan is het zaak om een perfecte landingspagina te ontwikkelen. Met dank aan het systeem van Unbounce is dit in een handomdraai mogelijk. Je kunt met dit systeem snel landingspagina’s ontwikkelen, waarbij de landingspagina’s ook nog eens geoptimaliseerd zijn. Wat wens je nog meer?

Unbounce maak en creeer landingspaginas voor meer sales

De concurrentie op het internet is tegenwoordig hevig. Als de bezoeker op jouw website niet direct de gewenste informatie vindt, gaat de bezoeker direct door naar de website van jouw concurrentie. Om jouw bezoekers op jouw website te houden, is het van belang dat zij direct op een aansprekende pagina op jouw website komen. De pagina waarop de bezoeker uitkomt, wordt aangeduid met de term ‘landingspagina’.

Wat is Unbounce precies?

Met het systeem van Unbounce kun je op een relatief makkelijke manier landingspagina’s ontwikkelen. Dit is zeker niet het enige systeem waar je dit mee kunt doen, maar dit systeem brengt wel enkele voordelen met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld veelzeggend dat veel (grote) bedrijven ook van dit systeem gebruik maken.

Een van de voordelen is dat dit systeem behoorlijk uitgebreid is. Zo kun je gebruik maken van unieke templates, kun je direct verschillende widgets op de pagina integreren en kun je ook pop-ups op jouw landingspagina verwerken. Dankzij de vele mogelijkheden van Unbounce kun je in ieder geval alle kanten op met jouw landingspagina.

Wil je graag voorbeelden zien van landingspagina’s? Ook dan kun je bij Unbounce terecht. Op de website van dit systeem kun je namelijk tal van voorbeelden zien. Handig als je een indruk wilt krijgen van landingspagina’s of als je inspiratie op wilt doen. Al met al kun je veel kanten op met dit systeem.

Wat kun je met Unbounce bereiken?

Lijkt het jou wel iets om met het systeem van Unbounce aan de slag te gaan? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Met dit systeem kun je namelijk van drie belangrijke gevolgen genieten: je kunt de ROI van jouw website verhogen, je kunt de conversie van jouw website verhogen en je weet bezoekers langer op jouw website te houden. In onze ogen is dit systeem dan ook ideaal voor alle website-eigenaren die graag met hun website (of webshop) hard willen groeien.

Wat kost Unbounce?

Is het maken van een landingspagina volledig gratis? Nee, dat is niet het geval. Ook voor het systeem van Unbounce moet je betalen; een bedrag van 80 dollar per maand voor het minst uitgebreide pakket. Bij Unbounce kun je echter ook nog kiezen voor drie andere abonnementen/pakketten:

Unbounce prijzen en tarieven

Ongeacht voor welk abonnement je kiest, kun je gebruik maken van een gratis proefperiode van 14 dagen. Tijdens deze proefperiode kun je dit systeem alvast goed leren kennen.

Als je kiest voor jaarlijkse betaling, dan geniet je van 10% korting.

Direct met Unbounce aan de slag?

Wil jij ook de volgende stappen met jouw website of webshop zetten? Dan is dat mogelijk met het systeem van Unbounce. Maak op een snelle, handige en veelzijdige manier de landingspagina’s voor jouw website en geniet direct van meerdere voordelen. Naar onze mening is Unbounce één van de beste systemen voor het ontwikkelen van een landingspagina!