Udemy; in je eigen tempo leren, een onbeperkte hoeveelheid cursussen volgen en een marktconform tarief betalen. In een notendop zijn dit de belangrijkste voordelen die de aanbieder Udemy te bieden heeft. Wij zijn in ieder geval zeer te spreken over deze aanbieder. Overigens zijn wij niet als enige enthousiast, aangezien Udemy vrij veel cursisten blij weet te maken met hoogwaardige cursussen.

Wat is Udemy? 

Udemy is een marktplaats voor online leren met meer dan 130.000 cursussen en 35 miljoen studenten wereldwijd. Leer nieuwe vaardigheden zoals programmeren, marketing, fotografie, muziek, of werk aan je persoonlijke ontwikkeling.  

Er is genoeg keuze en er zijn genoeg mogelijkheden. En het mooie van alles is dat je met een abonnement, zoveel online trainingen mag volgen als je zelf wilt en kan;) 

Kun je bij Udemy echt op jouw eigen tempo leren?

Udemy Online Leren in je eigen tempo

Heb je interesse om online cursussen te gaan volgen? In ons land heb je daarvoor de keus uit tal van aanbieders, waarbij Udemy zich echt weet te onderscheiden. Wij hebben de cursussen van deze aanbieder hoogstpersoonlijk uit mogen proberen, waardoor wij jou een duidelijk beeld van deze aanbieder kunnen geven.

Als je jezelf heb ingeschreven kun je zoveel Online Trainingen volgen als jezelf wilt. Dus ja met Udemy kun je echt op jouw eigen tempo leren.

Wie heeft Udemy opgericht?

Gaat je voorkeur uit naar een grote en internationaal opererende aanbieder van online cursussen? Dan ben je bij Udemy zeker aan het juiste adres. Deze aanbieder is wereldwijd actief, biedt meer dan 130.000 cursussen aan en heeft wereldwijd meer dan 57.000 instructeurs voor zich werken.

Deze cijfers geven duidelijk aan dat we met een gerenommeerde partij te maken hebben. Over de exacte geschiedenis van deze aanbieder valt niet heel veel informatie te vinden. Wat we wél zeker weten, is dat Udemy niet zomaar wereldwijd zo’n toonaangevende speler is geworden. Dit blijkt ook uit het feit dat medewerkers van Booking.com, Volkswagen, Mercedes-Benz en Adidas ook cursussen via Udemy volgen!

Welke online cursussen kun je bij Udemy volgen?

Online cursussen Udemy categorieen

Met meer dan 130.000 cursussen is Udemy één van de grootste aanbieders van online cursussen. Om een dergelijk aanbod te kunnen verwezenlijken, werkt Udemy samen met tal van instructeurs. Deze instructeurs helpen je niet alleen, maar dragen ook zorg voor de hoge kwaliteit van de online trainingen.

Daarnaast vind je in het aanbod ook meerdere categorieën terug, waardoor je nog makkelijker een geschikte cursus kunt vinden. Enkele voorbeelden van deze categorieën zijn Design, Softwareontwikkeling, Marketing, IT & Software, Persoonlijke ontwikkeling, Zakelijk, Fotografie en Muziek. Voor het opvijzelen van tal van skills ben je bij Udemy dus aan het juiste adres.

Hoe kun je online cursussen bij Udemy volgen?

Heb jij interesse om een online cursus bij Udemy te gaan volgen? Dan moet je daarvoor eerst een abonnement af te sluiten. Voor een vast bedrag kun je maandelijks een onbeperkt aantal online cursussen bij Udemy volgen. Je hebt hierdoor dus met geen enkele limiet te maken; deze aanbieder is dus ook voor de meest ambitieuze professionals geschikt.

Nadat je een abonnement afgesloten hebt, kun je direct een keuze maken uit alle cursussen. Deze cursussen kun je vervolgens via het internet volgen; dit kan zowel op een pc/laptop als op een mobile device. Ook via jouw smartphone of tablet kun je dus de online cursussen van Udemy volgen!

Direct een abonnement afsluiten

Zijn wij te spreken over Udemy? Ja, dat zijn wij zeker. Aan alles merk je dat Udemy een gerenommeerde partij is, onwijs veel te bieden heeft én alle zaakjes prima op orde heeft. Bovendien is het aanbod onwijs uitgebreid en ligt het maandelijkse bedrag bij Udemy relatief laag. Via deze link kun je je direct aanmelden en een keuze maken tussen de meer dan 130.000 cursussen!