Heb je moeite om dagelijks de gewenste productiviteit te leveren? Op zich logisch; afleiding ligt immers al snel op de loer. Met het Project Hemera van Tibor kun je gericht aan jouw dagelijkse productiviteit gaan werken.  

Tibor Project Hemera

Tibor Olgers is één van de beste business coaches van ons land. Hij is daarnaast ook een life coach en heeft door de jaren heen veel kennis opgedaan. Aan de hand van zijn kennis heeft hij reeds meerdere projecten en cursussen opgezet. Project Hemera is één van zijn meest vooruitstrevende projecten.

Wat is het Tibor Project Hemera?

Een productiviteitsjournal voor ondernemers gecombineerd met een maandelijkse brief. Voor winst in je business én je priveleven.

Het Project Hemera kun je zien als een online dienst voor het verbeteren van jouw productiviteit. Daarvoor krijg je toegang tot een online community, maar ook toegang tot een Hemera brief. Deze brief ontvang je elke maand en staat vol met hoogwaardige content. Content waarmee je aan jouw productiviteit kunt werken; zowel op privégebied als op het zakelijke vlak.

Wat kun je met het Tibor Project Hemera bereiken?

Met het Tibor Project Hemera ga je veel beter leren plannen. Je gaat je dagen beter indelen, waardoor je een stuk productiever kunt werken. Ook ga je leren hoe je afleidingen aan de kant kunt schuiven en hoe je een goed dagelijks plan kunt maken.

Wat kost het Tibor Project Hemera?

Wil jij ook graag aan jouw productiviteit werken? Als je daarvoor van het Tibor Project Hemera gebruik wilt maken, betaal je maandelijks 75 euro. Voor dit bedrag ontvang je elke maand de Hemera brief, de bijbehorende video en elke 3 maanden een nieuwe journal. Voor winst in je business én je priveleven.

Is het Tibor Project Hemera aan te raden?

Zonder enige twijfel; dit project van Tibor Olgers heeft echt veel te bieden. Tevens merk je aan alles dat Tibor echt verstand van zaken heeft. Je kunt je via deze link dan ook met een gerust hart aanmelden voor dit project.