Je moet niet meer gaan werken, maar je moet minder tijd verspillen – dat is de gedachtegang van Tibor en is tevens de basis voor het Antiproductiviteit programma. In dit programma ga je leren hoe je productiever werkt, hoe je de juiste mindset creëert en hoe je je leven perfect maakt. Tibor heeft vakwerk afgeleverd.

Hoeveel uur per dag breng jij werkend door? En hoeveel uur per dag doe je dit op een productieve manier? Als je hier kritisch naar gaat kijken, schrik je je mogelijk verrot. Het is namelijk een feit dat je op veel moment niet productief bent. Met het Antiproductiviteit programma van Tibor ga je leren om veel productiever te werken. En om daarmee je bedrijf nóg harder te laten groeien.

Wat is het Antiproductiviteit programma?

antiproductiviteit Tibor.nl online training

Het Antiproductiviteit programma is een online programma met daarin 8 modules:

  • Module 1: clean worden. In deze module ga je leren hoe je je normale gedrag aan kunt passen.
  • Module 2: het goede leven. In deze module ga je leren om exacte doelstellingen (in cijfers) op te stellen.
  • Module 3: de fundering. In deze module ga je leren hoe je de fundering in je leven legt.
  • Module 4: In deze module ga je leren hoe je knopen door moet hakken.
  • Module 5: In deze module ga je leren hoe je vermogen op kunt bouwen.
  • Module 6: In deze module ga je leren hoe je méér output creëert.
  • Module 7: het systeem (deel 1). In deze module maak je kennis met een systeem waarmee je je levens drastisch verbetert. Dit heeft invloed op je privé leven en je bedrijf.
  • Module 8: het systeem (deel 2). In deze module maak je kennis met een systeem waarmee je toe gaat werken naar hetgeen je wilt.

Wat kan je met het Antiproductiviteit programma bereiken?

Met het Antiproductiviteit programma ga je leren om veel productiever en succesvoller te werken. Daarmee ga je ook leren om alles uit je leven te halen. Niet alleen op het gebied van financiën, maar ook op het gebied van geluk. Ook ga je dankzij Tibor nieuwe inzichten in je leven krijgen. Al met al een uniek en waardevol programma.

Wat kost het Antiproductiviteit programma?

Stop met uitstellen, stop met afwachten en doorbreek je beperkingen. Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Met het Antiproductiviteit programma leer je dit voor een bedrag van slechts 100 euro. Voor dit bedrag krijg je toegang tot het programma én tot enkele bonussen.

Is het Antiproductiviteit programma aan te raden?

Indien je je leven drastisch aan wilt passen, is het Antiproductiviteit programma zeker aan te raden. Dit programma kan voor een flinke verandering in je leven zorgen; alleen al daarom is het aan te raden om dit programma uit te proberen. Voor een bedrag van 100 euro raden wij dit zeker aan.

Bekijk alle informatie over de online training antiproductiviteit