Heb jij bovengemiddeld veel kennis van een specifiek onderwerp? Wil je deze kennis graag met andere mensen gaan delen? En wil je daar ook nog iets aan verdienen? Dan is het platform van Thinkific voor jou op het lijf geschreven. Met dit online platform kun je namelijk zelf jouw kennis omzetten in een succesvolle online cursus.

Maak promoot en verkoop je eigen online training met Thinkific

In de afgelopen jaren zijn de online cursussen behoorlijk populair geworden. Dit is niet alleen te danken aan het feit dat veel mensen een cursus willen volgen, maar ook doordat er meer en meer mensen/bedrijven hun eigen cursus willen ontwikkelen. Geldt dat ook voor jou? Dan heb je de keus uit meerdere online systemen, waarbij Thinkific om meerdere redenen met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

Wat is Thinkific precies?


Thinkific omschrijft zichzelf als een alles in een platform waarmee je jouw kennis om kunt zetten in een succesvolle cursus. Met dit systeem kun je jouw eigen cursusomgeving opzetten, terwijl je hier géén technische kennis voor nodig hebt. Ook hoef je geen kennis van bijvoorbeeld design te hebben; via Thinkific kun je uit meerdere prachtige templates kiezen.

Bovendien kun je jouw cursus ook makkelijk lanceren en verder uitbreiden. Ook hiervoor geldt weer dat je géén specifieke kennis nodig hebt. Eigenlijk neemt Thinkific al het werk voor jou uit handen; jij bent alleen verantwoordelijk voor de inhoud van de cursus!

Dankzij Thinkific kun je jouw cursussen vervolgens ook direct verkopen. De kans is groot dat je hier vrij veel geld mee gaat verdienen, aangezien online cursussen super populair zijn. Met dank aan Thinkific is het in ieder geval een fluitje van een cent om jouw eigen cursus op te zetten en te lanceren.

Wat kun je met Thinkific bereiken?

Thinkific maak heel gemakkelijk een online training

Met dit alles in een platform kun je op een gemakkelijke manier jouw online cursus maken. Deze cursus kun je vervolgens ook online lanceren en gaan verkopen. Het doel van dit platform is dan ook om jou te helpen bij het helpen van andere mensen én het verdienen van geld.

Op dit moment maken al meer dan 50.000 mensen gebruik van dit platform. Deze groep heeft dankzij Thinkific inmiddels al meer dan 100 miljoen cursussen weten te verkopen in 190 verschillende landen. Via Thinkific is al meer dan 650 miljoen dollar verdiend; dat klinkt behoorlijk interessant, nietwaar?

Bekijk alle functies op de website van Thinific. 

Wat kost Thinkific?

Wil je het liefste direct met Thinkific aan de slag gaan? Dan is het zaak om uit één van onderstaande pakketten jouw keuze te maken:

Prijzen Thinkific

Wil je graag geld besparen? Dan kun je ook voor een jaarlijkse betaling kiezen, waarbij je maar liefst 20% korting krijgt.

Direct een abonnement afsluiten?

Klinkt het verhaal van Thinkific bij jou echt héél goed in de oren? Via deze link kun je direct een abonnement afsluiten bij dit veelbelovende platform. De kans is groot dat jij dan de volgende gaat worden die via dit platform een hoop geld gaat verdienen!