In de huidige maatschappij is het van belang dat je jezelf continu weet te ontwikkelen. Als je dit met behulp van online trainingen wilt doen, ben je hiervoor bij Studdy aan het juiste adres. Wij hebben de trainingen van deze aanbieder uitgeprobeerd en zijn vol lof. De trainingen zijn van een hoog niveau, je betaalt een eerlijk tarief en je kunt zelfs een gratis training volgen!

Onbeperkt Online Leren met Studdy voor je Persoonlijke groei

Wat is Studdy

Studdy is een Nederlandstalig online platform, waarbij je op basis van een abonnement onbeperkt toegang krijgt tot 500+ gecertificeerde online trainingen, media en testen. Je kunt het ook wel zien als de nieuwe “Netflix”, maar dan voor jou persoonlijke ontwikkeling. 

Zelfontplooiing, zelfontwikkeling en het vergroten van skills zijn stuk voor stuk onwijs belangrijk tegenwoordig. Veel professionals leren hun hele leven lang, waarvoor velen gebruik maken van Studdy. Deze aanbieder van online trainingen is vrij populair, biedt een interessant aanbod van online trainingen aan en heeft alle zaakjes prima op orde.

Wie heeft Studdy opgericht?

Op de website van Studdy valt helaas niet al te veel te lezen over de geschiedenis van dit bedrijf, maar het valt onder de BV. At Monday. Wat we echter ook waargenomen hebben, is dat deze aanbieder veel betrouwbaarheid uitstraalt. Dat doet het bedrijf onder meer door allerlei gegevens op hun website te vermelden. Onder meer het telefoonnummer, het e-mailadres en de contactgegevens zijn online te vinden. Daarnaast is Studdy ook een erkend NRTO-lid; ook dat is een goed teken!

Welke online trainingen kun je bij Studdy volgen?

Onbeperkt Online Leren met Studdy voor je Persoonlijke groei2

Wil je graag jouw skills gaan verbeteren? De kans is groot dat je hiervoor bij Studdy een geschikte online training kunt vinden. Deze aanbieder biedt namelijk meer dan 500 verschillende online trainingen, media én testen aan. Ook met deze media en testen kun je op een efficiënte manier aan jouw zelfontwikkeling werken.

Op de website van Studdy zijn alle trainingen netjes onderverdeeld in verschillende categorieën:

Marketing & Sales, Communicatie & Presentatie, Engelstalig, Financieel & Administratie, Gezondheid & Zorg & Welzijn, Hobby & Vrije Tijd, Horeca & Toerisme, HR & Psychologie & Coaching, ICT & Programmeren, Juridisch & Recht, Management, Persoonlijke Effectiviteit en Veiligheid & Techniek. Voor ieders wil wat dus!

Hoe kun je de trainingen bij Studdy volgen?

Net zoals veel andere aanbieders zoals Soofos en Brein TV maakt Studdy ook gebruik van een abonnement. Je kunt een abonnement afsluiten bij deze aanbieder, waarna je een onbeperkte hoeveelheid trainingen online kunt gaan volgen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is maandelijks een vast bedrag te betalen. Nadat je een abonnement afgesloten hebt, kun je bovendien direct starten met de eerste online training. Aangezien het aanbod meer dan 500 online trainingen bevat, is de kans heel groot dat je al snel een geschikte online training weet te vinden.

Wat kost Studdy? 

Zie je het wel zitten om onbeperkt online te leren en te kunnen kiezen uit meer dan 500 online cursussen? Een abonnement kost € 16,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.  

Direct een abonnement afsluiten

Over het algemeen zijn wij zeer te spreken over Studdy. Deze aanbieder straalt veel betrouwbaarheid uit, heeft een fijne website, biedt onwijs veel online trainingen aan en hanteert een marktconform tarief. Wij kunnen je dan ook van harte aanraden om direct een abonnement bij deze aanbieder af te sluiten. Via deze link kun je direct starten met het volgen van online trainingen bij Studdy!