Direct jouw eigen webshop starten? Direct deze webshop ook kunnen optimaliseren en interessant maken voor een brede doelgroep? Dat is mogelijk met het systeem van Mijnwebwinkel. Je kunt hiermee moeiteloos jouw eigen webshop ontwikkelen, waarvoor je geen programmeerkennis nodig hebt. Ook geniet je van gratis support!

Mijnwebwinkel.nl

Start je eigen webshop met mijnwebwinkel.nl

In de afgelopen jaren zijn tal van webshops ontwikkeld. Veel webshops zijn met bijvoorbeeld WooCommerce of Shopify ontwikkeld, terwijl ook veel ondernemers gebruik hebben gemaakt van het systeem van Mijnwebwinkel. Dat wordt direct duidelijk als je naar de onderstaande cijfers kijkt:

  • 50.000 bestellingen per dag op webshops die met Mijnwebwinkel gemaakt zijn
  • 400.000 bezoekers per dag op webshops die met Mijnwebwinkel gemaakt zijn.
  • 10 miljoen producten in de webshops die met Mijnwebwinkel gemaakt zijn.

Wat is Mijnwebwinkel precies?

Mijnwebwinkel is een online systeem waarmee je in een handomdraai jouw eigen webshop kunt maken. Je kunt het design van jouw webshop volledig naar wens aanpassen, je kunt jouw producten toevoegen, je kunt het bestelproces volledig ontwikkelen en je kunt jouw klanten de perfecte mogelijkheid bieden om te betalen.

Ondertussen kun je ook nog met SEO aan de slag, kun je producten offline verkopen via een app en kun je tal van koppelingen maken. Op deze manier weet je jouw online business niet alleen uit te breiden, maar ook direct te optimaliseren. Dit alles zonder ook maar enige programmeerkennis te hebben; ideaal dus voor potentiële webshopeigenaren zonder digitale ervaring.

Op de website van Mijnwebwinkel vind je overigens meerdere succesverhalen van ondernemers. Deze ondernemers hebben zelf de gewenste successen met Mijnwebwinkel weten te behalen; mogelijk kan dit voor jou een mooie inspiratiebron vormen!

Wat kun je met Mijnwebwinkel bereiken?

Aanbod mijnwebwinkel

Met Mijnwebwinkel ben je in staat om snel en moeiteloos een prachtige webshop te ontwikkelen. Een webshop met een uniek design, met al jouw producten en met een geïntegreerde betaaloplossing. Doordat de webshop aan alle kanten klopt, weet je ook direct de gewenste groei door te maken. Je kunt direct werken aan jouw naamsbekendheid, je kunt direct de eerste orders binnenslepen en je kunt veel plezier aan jouw webshop gaan beleven. Met alle dank aan het systeem van Mijnwebwinkel.

Wat kost Mijnwebwinkel?

Als je van Mijnwebwinkel gebruik wilt maken, moet je eerst een keuze maken tussen vier verschillende pakketten:

  • Go: 0 euro per maand, dit kun je zien als een proefpakket
  • Grow: 9 euro per maand
  • Pro: 24 euro per maand
  • Premium: 49 euro per maand

De genoemde bedragen hebben wel betrekking op een jaarabonnement. Mocht je een maandabonnement af willen sluiten, ben je duurder uit.

Bekijk hier alle pakketten.

Direct een abonnement afsluiten?

Wil je direct van het systeem van Mijnwebwinkel gebruik gaan maken? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Via deze link kun je je direct aanmelden, waarbij je alleen nog een keus hoeft te maken tussen de verschillende pakketten. Je gaat in ieder geval geen spijt krijgen van een abonnement bij Mijnwebwinkel; daar zijn wij van overtuigd!