Wil je continu blijven leren? Wil je continu nieuwe cursussen volgen? Dan biedt de aanbieder Soofos jou daar wellicht alle mogelijkheden voor. Deze aanbieder biedt onwijs veel cursussen aan, hanteert een handig abonnement en draagt zorg voor de best mogelijke cursussen. Wij zijn in ieder geval te spreken over deze aanbieder, over alle online cursussen en over het prijskaartje!

Online leren op Soofos. Nederlandstalige Online Trainingen

‘De leukste manier om iets nieuws te leren, is door te doen’. Met die woorden word je welkom geheten op de website van Soofos. Met deze woorden toont Soofos ook direct aan waar zij voor staan. Deze aanbieder doet er alles aan om jou online te kunnen laten leren, waarvoor de aanbieder samenwerkt met tal van partijen.

Wie heeft Soofos opgericht?

De aanbieder Soofos werd opgericht door Joris van den Berg en Anton Verkooijen. Dit zijn twee jonge ondernemers die een grote droom hadden: online cursussen voor iedereen beschikbaar maken. Zowel Joris als Anton kwamen erachter dat het lastig was om online cursussen via het internet te vinden. Juist daarom is Soofos opgericht: om betrouwbare online cursussen via het internet voor een schappelijke prijs aan te bieden.

Welke online cursussen kun je bij Soofos volgen?

Zodra je op de website van Soofos een kijkje neemt, zie je tal van cursussen naar voren komen. Deze cursussen worden door Soofos zelf ontwikkeld, maar ook door professionals die zich bij Soofos aangesloten hebben. Op deze manier is deze aanbieder in staat om de kwaliteit van de cursussen te waarborgen.

In het aanbod van Soofos zijn alle cursussen in de volgende categorieën onderverdeeld: Design, Fotografie, Gezondheid & Bewegen, IT & Software, Marketing, Muziek, Ontspanning, Persoonlijke Ontwikkeling, Programmeren en Zakelijk.

Zoals je kunt zien, kun je voor allerlei sectoren een geschikte online cursus bij Soofos vinden. Deze cursussen kun je overigens volledig online volgen; het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een device.

Hoe kun je de cursussen bij Soofos volgen?

Heb je een interessante cursus in het aanbod gevonden? Dat is goed mogelijk, aangezien het aanbod echt heel uitgebreid is.

Voordat je deze online cursus kunt volgen, dien je een account aan te maken bij Soofos. Je kunt de cursussen eenmalig aanschaffen, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis proefperiode en een abonnement af te gaan sluiten.

Voor een vast bedrag per maand kun je vervolgens een onbeperkte hoeveelheid online cursussen gaan volgen. Het abonnement is prijstechnisch veel interessanter, in plaats van telkens losse trainingen aanschaffen. Veel mensen zijn je in ieder geval al voorgegaan, aangezien Soofos meer dan 40.000 cursisten geholpen heeft.

Direct een abonnement afsluiten

Soofos Online Leren met meer dan 500 praktische Nederlandstalige Online Cursussen

Klinkt het verhaal van Soofos bij jou als muziek in de oren? Wij kunnen je in ieder geval aanraden om direct een abonnement af te sluiten. Soofos heeft de zaakjes perfect op orde, biedt onwijs veel interessante cursussen aan en hanteert marktconforme tarieven.

Van het volgen van een cursus via Soofos ga je zeker geen spijt krijgen!