De online opleider SkillsTown omschrijft zichzelf als de beste online opleider voor professionals. Is deze zelfbenoemde titel op de waarheid berust? Of kan SkillsTown zich tot nog flink verbeteren? Nadat wij meerdere online trainen van SkillsTown gevolgd hebben, kunnen wij het volgende concluderen: voor een online training ben je bij deze aanbieder zeker aan het juiste adres.   

SkillsTown; is dit de beste online opleider voor professionals?

De aanbieder van online trainingen SkillsTown richt zich op zowel consumenten als op organisaties. Voor complete organisaties biedt deze aanbieder interessante online trainingen aan en dat geldt ook zeker voor consumenten. Ook als individu kun je via SkillsTown een online training volgen en bepaalde skills dus naar een hoger niveau tillen.

Wie heeft SkillsTown opgericht?

Als we naar het bedrijf SkillsTown kijken, zien we dat dit bedrijf al in 2016 opgericht werd. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een flinke groei door weten te maken. Die groei is onder meer duidelijk in de hoeveelheid aangeboden trainingen terug te zien.

Over de oprichter van SkillsTown valt online niet heel veel informatie te vinden. Wat we wel zeker weten, is dat het bedrijf haar zaakjes prima op orde heeft. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld ene prachtig kantoor in Eindhoven, straalt het bedrijf veel transparantie uit en is het bedrijf 100% betrouwbaar te noemen.

Welke online trainingen kun je bij SkillsTown volgen?

Wil jij de volgende stappen in jouw carrière gaan zetten? Dan is het mogelijk interessant om één of meerdere online trainingen bij SkillsTown te volgen. Het aanbod van online trainingen bij deze partij is in ieder geval vrij groot. In totaal biedt SkillsTown meer dan 500 online trainingen aan op de volgende gebieden:

Aanbod Skillstown. Meer dan 500 Online Trainingen

Hoe kun je de trainingen bij SkillsTown volgen?

Wil je één of meerdere trainingen via deze aanbieder gaan volgen? Dan ben je genoodzaakt om een abonnement af te sluiten. Dankzij dit abonnement kun je echter wel zonder enige beperking trainingen blijven volgen. Je kunt dit abonnement eigenlijk vergelijken met het abonnement van Netflix; ook daarbij ben je niet gebonden aan limieten.

Voordat je een maand- of jaarabonnement af gaat sluiten, kun je gebruik maken van een gratis proefperiode. Tijdens deze 14 dagen kun je alvast trainingen volgen en kun je achterhalen hoe alles werkt bij SkillsTown.

Feit is dat je alle trainingen bij SkillsTown volledig digitaal kunt volgen. Je bent dus niet gebonden aan tijd en locatie. Zelfs als je op vakantie bent, zou je dus in staat moeten zijn om de trainingen via SkillsTown te volgen.

Wat kost een abonnement bij Skillstown? 

Zie je het wel zitten om de trainingen bij Skillstown te volgen?

Een maand abonnement kost € 14,95,- of € 150,- voor een jaar. Als je dit gaat vergelijken met wat het je kan opleveren, dan is het naar onze mening een erg laag bedrag. Voor dit lage bedrag kun je extreem veel kennis op doen!

Direct een abonnement afsluiten?

Is het nou aan te raden om direct een abonnement af te sluiten? Ja, volgens ons is het zeer interessant om een abonnement bij SkillsTown af te sluiten. Deze aanbieder biedt ongeveer 500 online trainingen aan, waarbij alle trainingen van een hoog niveau zijn. Dankzij het handige abonnement kun je bovendien een onbeperkt aantal trainingen volgen! Meld je direct voor SkillsTown aan en zet de volgende stappen in jouw carrière.