Heb jij ook het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde? Heb je het gevoel dat de energie bestuurd kan worden? En wil je graag op jouw intuïtie kunnen vertrouwen? Als je op deze drie vragen ‘ja’ geantwoord hebt, is de kans groot dat de Senang School met de Senang Masterclass voor jou op het lijf geschreven is. Met deze Masterclass kun je de meester gaan worden van jouw eigen energie.

Senang School Senang Masterclass

Heb je wel eens van de ras optimist Broer gehoord? Hij noemt zichzelf Broer Rasta en is de oprichter van de Senang School. In de afgelopen jaren is hij veelvuldig in het nieuws geweest én heeft hij overal positieve energie mee naar toe gebracht. Dit wil hij nu ook graag aan andere mensen leren; dit doet hij met behulp van zijn eigen Senang School.

Wat is de Senang Masterclass van de Senang School?

De Senang School is een online leerschool inclusief een 7 weken durende Masterclass videocursus. Deze cursus bestaat uit maar liefst 49 video’s en heeft één specifiek onderwerp: de controle over jouw leven weer terugvinden en behouden. Ook bespreekt Broer Rasta in deze videocursus uitgebreid hoe je het leven kunt gaan leven zoals je dat graag wilt leven. Tot slot leert hij ook nog uitgebreid hoe je meester van jouw eigen energie kunt gaan worden.

Binnen de Senang School draait het niet alleen om deze videocursus. Nee, je komt ook in contact met gelijkgestemden, je kunt veel van andere mensen leren en je kunt andere mensen ook helpen. Bovendien krijg je binnen deze school ook nog veel van Broer Rasta geleerd. Zo vertelt hij hoe hij zelf multimiljonair is geworden op zijn 27e, hoe hij nu overal positieve energie mee naar toe brengt en wat hij in de afgelopen jaren geleerd heeft. Ook geeft hij jou toegang tot een speciaal Senang werkboek en speciale Senang muziek playlists.

Wat kun je met de Senang Masterclass van Senang School bereiken?

De meester van je eigen energie worden. Jouw eigen intuïtie activeren. En jezelf en anderen te leren genezen. Dat zijn volgens Broer Rasta de gevolgen waar je met de Senang School en de bijhorende masterclass van kunt profiteren. Je gaat hierdoor het uiterste uit het leven halen en je maakt jouw leven volledig naar eigen wens. Dit resulteert in veel plezier en in geluk; dát is precies wat je met de Senang Masterclass kunt bereiken.

Wat kost de Senang Masterclass?

Wil je graag met de Senang Masterclass aan de slag gaan? Volgens Broer Rasta zou je normaal gesproken een bedrag van minimaal 5.000 dollar voor een dergelijke coaching moeten betalen. Hij biedt toegang tot de Senang School nu echter aan voor een totaalbedrag van 477 euro. Voor dat bedrag krijg je toegang tot de Senang Masterclass en tot alle extra bonussen.

Direct aan de slag?

Zie jij deze leerschool van Broer Rasta wel zitten? Wil je zelf ook graag aan het geluk in jouw leven gaan werken? Dan biedt de Senang School daar wellicht alle mogelijkheden voor. Via deze link kun je je in ieder geval direct voor deze interessante leerschool aanmelden!