Heb je enig idee hoe je met jouw (online) business kunt groeien? Iets wat elk bedrijf nodig heeft, zijn klanten. Maar, hoe kom je nou aan deze klanten? Met het Sales op Slippers programma van Lifestyle of Business Sales programma ga je leren hoe je op jouw slippers jouw producten kunt verkopen. De slogan van dit veelbelovende programma is niet voor niets ‘Sales op Slippers’.

Online Training Sales op Slippers Meer verkopen dan ooit zonder verkoperig te zijn

Vind je het lastig om jouw producten aan de man te brengen? Dan ben je zeker niet de enige. Veel ondernemers zijn onwijs slim, hebben een goed idee en bieden interessante producten of diensten aan. Het lukt echter tegelijkertijd ook veel ondernemers niet om hun saleskwaliteiten te ontplooien, waardoor de sales eigenlijk achterblijven. Met het Lifestyle of Business Sales programma kun je daar verandering in aan gaan brengen! Werk je liever aan je Persoonlijke groei? Bekijk dan ook het programma Persoonlijke Leiderschap op Slippers van Lifestyle of Business

Wat is het Sales op Slippers programma van Lifestyle of Business Sales precies?

In het Sales op Slippers programma van Lifestyle of Business ga je kennis maken met unieke verkoopstrategieën. Deze strategieën worden niet als pusherig of als vervelend ervaren door consumenten, maar leveren jou wel de gewenste sales op. Je bent hierdoor in staat om meer producten/diensten te verkopen, waardoor je met jouw onderneming kunt gaan groeien.

Ondertussen leer je ook wat het belang van sales is. Je gaat in dit programma leren wáárom je op dit moment aan het aansukkelen bent en hoe je jouw sales snel naar een (veel) hoger niveau kunt tillen. Daarbij leer je ook hoe je elk gesprek op de juiste manier aan kunt gaan, wat je op welk moment moet/kunt zeggen en hoe je om kunt gaan met een afwijzing vanuit een consument/potentiële klant.

Wat kun je met het Sales op Slippers programma bereiken?

Met dit programma ga je simpelweg jouw sales naar een veel hoger niveau tillen. Je gaat leren hoe je jouw producten en diensten op de best mogelijke manier kunt verkopen; het gevolg laat zich al raden. Je weet meer orders te scoren, je weet de omzet van jouw bedrijf te verhogen en daarmee weet je ook de winst te verhogen. Dit alles met dank aan dit veelbelovende Sales op slippers programma van Lifestyle of Business.

Meer weten over het de inhoud van het programma? 

Onderaan de pagina heeft John Slabbekoord een video geplaatst waarin hij de inhoud van de training nog een keer uitlegt. Op deze manier krijgt je ook meer feeling en kun je beter beslissen of de Online sales training iets voor jou is ja of nee. John is mede-eigenaar van Lifestyle of Business en verantwoordelijk voor de sales binnen LSOB. Hij heeft zelf voor honderd duizenden euro’s zelf verkocht, naast het resultaat dat al hun klanten hebben bereikt met dezelfde methode.

Sales op Slippers sales training

De eenvoudige methode die nemen ze stap voor stap met je door in het Sales op Slippers programma. 

Wat kost het Sales op Slippers Programma van Lifestyle of Business?

Wil jij ook graag van bovengenoemde gevolgen/voordelen gaan genieten? Dan is het goed om te weten dat jij je direct voor dit online programma aan kunt melden. Nadat je voor dit programma betaald hebt, kun je direct met de eerste modules aan de slag gaan.

Voordat het zover is, moet je wel een bedrag van 295 euro of 395 euro betalen, incl BTW. Je hebt bij dit programma namelijk de keus uit twee pakketten:

Tarieven Sales Op Slippers Lifesstyle of Business

Direct met dit programma starten?

Ben je bereid om een bedrag van 295 euro of 395 euro voor dit programma te betalen? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Dit programma is namelijk uitgebreid, is waardevol en biedt jou echt goede handvatten aan. Wij zijn er van overtuigd dat jouw bedrijf snel kan/gaat groeien dankzij dit programma!