De ontwikkelingen hebben in de afgelopen jaren niet stilgestaan. Integendeel zelfs; je kunt nu in een handomdraai zonder enige technische kennis allerlei digitale producten ontwikkelen én daar geld aan verdienen. Dat is te danken aan het systeem van Podia; met dit systeem kun je makkelijk jouw online cursussen, webinars en memberships verkopen.

Onlinecursussen, online trainingen, memberships en webinars. Het zijn stuk voor stuk digitale producten die echt van de laatste tijd zijn. De opkomst van dergelijke producten is uiteraard aan het internet te danken, maar ook aan andere technologische ontwikkelingen. In onze ogen heeft het systeem van Podia hier ook een belangrijke rol bij gespeeld!

Wat is Podia precies?

Wil jij graag met jouw passie geld gaan verdienen? Dan heb je daar meerdere keuzes voor, waarbij Podia jou een unieke kans biedt. Via dit platform kun je namelijk jouw online cursussen verkopen. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw online cursus op te stellen. Vervolgens kun je deze cursus – zonder daarbij enige technische kennis te hoeven hebben – via Podia verkopen.

Dit geldt overigens niet alleen voor online cursussen, maar ook voor bijvoorbeeld webinars, downloads en memberships. Ook dergelijke online producten kun je moeiteloos verkopen via het platform van Podia. Bijkomend voordeel: al deze digitale producten kun je ook moeiteloos via Podia ontwikkelen.

Zo kun je bijvoorbeeld met dit systeem ook jouw eigen cursus ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld de cursus zelf online zetten, maar ook tal van randzaken hieromheen direct goed regelen. Denk hierbij aan e-mailmarketing, aan klantenservice en aan het ontvangen en verwerken van de betalingen. Eigenlijk krijg je dus een totaalpakket voorgeschoteld waarmee je direct geld kunt verdienen!

Wat kun je met Podia bereiken?

In onze ogen is het systeem van Podia echt uniek te noemen. Waarom? Omdat je met dit systeem jouw online diensten kunt ontwikkelen én vervolgens direct kunt verkopen. De slogan van dit online systeem luidt niet voor niets turn your passion into income’. Met die slogan wordt wat ons betreft direct duidelijk aangegeven wat je met Podia kunt bereiken!

Overigens zijn al veel gepassioneerde mensen je voorgegaan. In de afgelopen jaren is namelijk gebleken dat Podia doorlopend op veel lovende woorden kan rekenen!

Wat kost Podia?

Wil jij graag direct met het systeem van Podia aan de slag gaan? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een keuze te maken tussen de twee pakketten van Podia.

Voordat je voor één van deze pakketten kiest, kun je ook gebruik maken van de gratis proefperiode van 14 dagen!

Werk je liever met Nederlandse software? Dan kunnen wij Huddle van harte aanraden.

Prijzen van Podia

Direct een abonnement afsluiten?

Zie jij het wel zitten om met Podia jouw passie om te zetten in een (flink) inkomen? Dan kun je het beste direct via deze link een abonnement af gaan sluiten bij dit unieke online platform. Wij zijn in ieder geval van mening dat je géén spijt gaat krijgen van het gebruik maken van dit veelzijdige en handige platform!