Wil jij binnen 5 minuten jouw meest effectieve betaalpagina Online hebben staan, waardoor je meer verkopen gaat maken en waarmee je jouw winst marge kunt verhogen door upsells toe te voegen en wat je kan automatiseren met al jouw bestaande systemen? Dan kan met Plug&Pay.

Plug&pay checkout en affiliate software

Ze zeggen wel eens dat je betaalpagina, de meest belangrijke pagina op je website is. Omzet en met name cashflow is als benzine voor je business. Zodoende is je betaalpagina in eerste instantie de belangrijkste pagina op je website want dát is de pagina waarop jouw bezoeker daadwerkelijk besluit om de financiële transactie wel of niet te maken.

De templates van Plug&pay zijn getest in de praktijk en stellen jou in staat om je online salesproces volledig te automatiseren.

Wat is de Plug&Pay Checkout en Affiliate software  

Betaalpagina maken Plug&Pay

Plug&Pay heeft verschillende functies en voordelen, maar naar onze mening is de meest belangrijke functie dat je in een handomdraai de meest effectieve betaalpagina’s opzet. Je voorkomt conversie-lekken en maakt meer verkopen en dankzij de salestriggers en upsell-mogelijkheden stijgt ook je winst.

De Plug&Pay checkout en affiliate marketing software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie. De software is speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die makkelijker online willen verkopen en een hogere sales conversie willen behalen.

Al sinds 2010 is de IMU een toonaangevende autoriteit op het gebied van online marketing in Nederland. Door de jaren heen verkochten ze online voor miljoenen aan producten en hielpen ze duizenden ondernemers aan betere online resultaten.

Functies en mogelijkheden Plug&Pay Software?

  • Kant-en-klare, conversie-geoptimaliseerde betaalpagina templates
  • Ideaal voor eenmalige betalingen én abonnementen
  • Verhoog je omzet met kassakoopjes en de 1-click upsell!
  • Inclusief A/B testing, dashboards en conversie statistieken
  • Inclusief facturen, betaalherinneringen en abonnement beheer
  • Inclusief affiliatesysteem (ook voor wederkerende commissies)
  • Koppel via Zapier aan al je favoriete systemen!

Wat kun je bereiken met de Plug&Pay Software?

Plug and pay softwareMet de Plug&Pay software kun je (zonder technische kennis) gemakkelijk betaalpagina’s maken en gebruik maken van alle technieken om je omzet te verhogen. De templates van Plug & play zijn getest in de praktijk en stellen jou in staat om je online salesproces volledig te automatiseren.

Daarnaast zorgt Plug&Pay ook voor een nette financiële administratie en is het inclusief facturen, betaalherinneringen en abonnement beheer. Ook kun je het koppelen met Mollie en al haar betaalproviders zodat je alles kunt automatiseren.

En als je een eigen product hebt is het daarnaast ook super interessant om gebruik te maken van de Affiliate Software. Met de affiliate marketing software van Plug&Pay stel je ambassadeurs, influencers en andere affiliates in staat om je producten op commissiebasis (no cure, no pay) te verkopen.

Ook heb je de Affiliate Marketplace. Als verkoper is het ideaal om je eigen product in de etalage te zetten en zo meer affiliates aan te trekken. Momenteel zijn er namelijk 3.000+ affiliates aangesloten in het Plug&Pay netwerk.

Wat kost de Plug&Pay Software?

Heb je interesse om met deze software aan de slag te gaan? Dan kun je kiezen uit twee verschillende pakketten en je hebt hierbij de keus uit twee betalingsperioden.

De prijs voor het Premium pakket is € 497,- per jaar, of € 49,- per maand. Wil je ook gebruik maken van het affiliate Marketing Systeem inclusief een onbeperkt aantal transacties, dan kom je automatisch uit op het Play&Pay Ultimate pakket voor € 1164,- of € 125,- per maand.

Een snelle rekensom leert dus dat het goedkoper is om per jaar te betalen!

Tarieven Plug&Pay

Direct een abonnement afsluiten?

Spreken de bovengenoemde prijskaartjes je wel aan? Dan kun je via deze link direct jouw abonnement bij Plug&Pay af gaan sluiten. Wij zijn van mening dat deze software onmisbaar is voor ondernemers die hun Online Sales proces willen optimaliseren en automatiseren. Wij zijn in ieder geval groot fan van Plug&Pay!