Initiatief nemen, leiderschap tonen en de juiste richting bepalen. Niet veel mensen beschikken standaard over dergelijke kwaliteiten, maar het is wel iets wat je jezelf aan kunt leren. Met het Persoonlijk Leiderschap op slippers programma van Lifestyle of Business is dat zelfs héél goed te doen. Dit programma is innovatief van een verbazingwekkend hoog niveau.

Online Training Persoonlijk Leiderschap op Slippers van Lifestyle of Business

Merk je dat je met jouw (online) business niet de gewenste stappen kunt zetten? Merk je dat je te druk met randzaken bezig bent? En merk je dat het je niet lukt om aan de kar te blijven trekken? Dan is het mogelijk de hoogste tijd om jouw lifestyle om te gooien. Hoe je dat kunt doen, ga je met dit programma van Lifestyle of Business leren.

Wat is het Persoonlijk Leiderschap op slippers programma van Lifestyle of Business programma precies?

In dit programma draait het eigenlijk maar om één ding: stoppen met aansukkelen. Volgens de ontwikkelaar van dit programma is dat een valkuil waar ongeveer 95% van de ondernemers in stapt. Om het aansukkelen te veranderen, heeft de ontwikkelaar voor een uitgebreid programma gezorgd. Een programma waarin onder meer de volgende termen naar voren komen:

  • Relaxed vlammen
  • Onbewogen veerkracht
  • Begrensde vrijheid
  • Comfortabel discomfort

Je gaat al met al leren hoe je met jouw onderneming de schaapjes op het droge kunt krijgen. Je gaat leren hoe je elke dag weer het onderste uit de kan kunt halen, zonder dat je hierbij overwerkt of gestrest raakt. Je gaat met andere woorden het gewenste leiderschap over jezelf nemen, waardoor je jezelf, jouw leven en jouw onderneming een stuk beter gaat waarderen.

Wat kun je met het Persoonlijk Leiderschap op slippers programma van Lifestyle of Business programma bereiken?

Het doel van dit programma is eigenlijk simpel te noemen: elke dag een 8,5 scoren op ieder vlak van jouw leven én van jouw business. Dit betekent dus dat je elke dag tevreden met jezelf bent, dat je elke dag het onderste uit de kan weet te halen en dat je elke dag het gewenste plezier weet te hebben.

Juist door elke dag een 8,5 te scoren, kun je jouw business ook sneller laten groeien. Je bent in dat geval immers in staat om jezelf de juiste richting op te sturen. Ook dat is één van de doelen van dit veelbelovende programma.

Wat kost het Persoonlijk Leiderschap op slippers programma?

Ben jij ook op zoek naar een verbetering van jouw persoonlijk leiderschap? Wil jij ook graag jouw leven en jouw online business op een leuke manier gaan verbeteren? Dan hoef jij je alleen maar voor dit programma aan te melden; daar betaal je een bedrag van 295 euro inclusief BTW voor. Uiteraard kun je als ondernemer deze BTW ook nog fiscaal aftrekken!

Prijs Persoonlijk Leiderschap op Slippers Online Cursus

Direct met dit programma starten?

Klinkt dit programma bij jou als muziek in de oren? Wil jij ook graag aan jouw persoonlijk leiderschap werken? Dan heb je daar zelf de touwtjes voor in handen. Meld je voor dit programma aan, volg het programma met veel plezier en laat je verrassen. Wij zijn er van overtuigd dat dit programma waardevol voor elke ondernemer is!