De hoeveelheid online verkopen is in de afgelopen jaren ongekend gestegen. Dit komt onder meer door de toenemende populariteit van online shoppen, maar ook door de komst van handige softwaresystemen. Een dergelijk voorbeeld hiervan is Peggy Pay; met dit systeem kun je moeiteloos een professionele betaalpagina ontwikkelen. Een betaalpagina waarmee je jouw commissie weet te verhogen!

Maak een betaalpagina met peggy pay

Ben jij op dit moment met jouw eigen webshop of Online Business bezig? Lukt het scoren van orders nog niet echt? Of ben je al redelijk succesvol en wil je graag de volgende stappen met jouw webshop gaan maken? In beide gevallen is het aan te raden om jouw pijlen te richten op de optimalisatie van jouw webshop. Door jouw webshop te optimaliseren, kun je namelijk jouw conversie en omzet gaan verhogen. Dat is zéker het geval als je jouw pijlen richt op de betaalpagina.

Wat is Peggy Pay precies?

Met de software van Peggy Pay ben je in staat om jouw eigen professionele betaalpagina te ontwikkelen. Voor deze betaalpagina kun je gebruik maken van kant en klare sjablonen, waarna je deze sjablonen naar wens aan kunt passen. Je kunt de betaalpagina hierdoor aan laten sluiten op bijvoorbeeld jouw eigen huisstijl.

Verder kun je deze betaalpagina koppelen aan jouw Mollie-account, kun je teksten naar wens toevoegen, kun je afbeeldingen naar wens toevoegen en kun je bijvoorbeeld klantreviews op jouw betaalpagina tonen. Dit alles doe je eigenlijk maar met één doel: jouw conversie verhogen. Indien je jouw conversie weet te verhogen, weet je ook jouw omzet te verhogen. Met dank aan het systeem van Peggy Pay kun je dus meer en meer geld gaan verdienen!

In het systeem van Peggy Pay vind je tal van functies en mogelijkheden terug. Zo is het ook mogelijk om met dit systeem wederkerende inkomsten te verkrijgen; je kunt namelijk ook abonnementen gaan verkopen via een betaalpagina die je met Peggy Pay gemaakt hebt!

Welke Marketing functies heeft Peggy Pay

Wat kun je met Peggy Pay bereiken?

Wil je met jouw webshop of online business meer geld gaan verdienen? Dan biedt Peggy Pay daar absoluut mogelijkheden voor. Met dit online systeem kun je namelijk in een handomdraai een geoptimaliseerde betaalpagina ontwikkelen. Een betaalpagina waarmee je jouw conversie weet te verhogen en waarmee je dus meer geld weet te verdienen.

Om het maximale uit jouw online business te halen, is het dus interessant om met Peggy Pay aan de slag te gaan!

Voor wie is Peggy Pay?

Voor socialmedia ondernemers, Marketing bureaus en internet ondernemers.

Voor wie is Peggy Pay geschikt

Wat kost Peggy Pay?

Wil jij graag met dit systeem direct een eigen betaalpagina ontwikkelen? Dan heb je de keus uit drie soorten betalingen:

  • Per maand: 45 euro per maand = 540 euro per jaar
  • Per kwartaal: 40 euro per maand = 480 euro per jaar
  • Per jaar: 32,50 euro per maand = 390 euro per jaar

Een snelle rekensom laat dus zien dat het prijstechnisch interessant is om direct een jaarabonnement bij Peggy Pay af te sluiten!

Direct een abonnement afsluiten?

Spreekt het gehele verhaal van Peggy Pay jou wel aan? Wil jij de conversie van jouw online business ook verhogen en daarmee meer geld verdienen? Via deze link kun je je direct bij Peggy Pay aanmelden, zodat je direct kunt starten met het ontwikkelen van een geoptimaliseerde betaalpagina!