Wil je jouw e-mail marketing optimaliseren? Wil je ook andere onderdelen van jouw marketing automatiseren? En wil je met jouw bedrijf de juiste mensen op de juiste manier gaan bereiken? Dan is het aan te raden om met Getresponse aan de slag te gaan. Met het uitgebreide systeem van Getresponse kun je gaan groeien!

GetResponse meer omzet. Leads en groei door Getresponse

Als je met e-mail marketing aan de slag gaat, heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Je kunt uit tal van softwaresystemen kiezen, waardoor je altijd wel een geschikt systeem kunt vinden. De kans is groot dat je hierbij op het systeem van Getresponse uit gaat komen; dit systeem heeft namelijk veel in zijn mars.

Wat is Getresponse precies?

Getresponse is een uitgebreid softwaresysteem met daarin meerdere tools. Met deze tools kun je met e-mail marketing aan de slag gaan, kun je landingspagina’s ontwikkelen, kun je met een conversietrechter aan de slag gaan én kun je met marketing automation aan de slag gaan. Zodoende ben je in staat om jouw onderneming te laten groeien en om meer nieuwe leads aan te gaan spreken.

We doen dit systeem dan ook echt tekort als we dit omschrijven als een e-mail marketing systeem. In onze ogen heeft het systeem namelijk véél meer te bieden dan alleen het versturen van mailings.

Getresponse geeft zelf aan dat hun systeem voor een ondernemer, voor een online marketeer, voor een marketingmanager en voor de grootste bedrijven onwijs geschikt is.

Bekijk de website voor alle functies.

Handige functies voor online marketing met GetResponse

Wat kun je met Getresponse bereiken?

Wil je jouw doelpubliek gaan uitbreiden? Wil je jouw online omzet gaan verhogen? Wil je jouw kennis gaan verkopen? En wil je jouw klantrelaties gaan onderhouden? Als je op één van deze vragen ‘ja’ beantwoord hebt, is het systeem van Getresponse voor jou geschikt.

Op de website van dit systeem valt namelijk te lezen dat dit de doelen zijn die je met dit systeem kunt behalen. In onze ogen springt met het name het doel ‘Online omzet verhogen’ er bovenuit. Wij zijn namelijk van mening dat je met dit systeem daadwerkelijk jouw online omzet kunt verhogen! Daarmee staat Getresponse dus eigenlijk aan de basis van de groei van jouw onderneming.

Wat kost Getresponse?

Wil jij ook met dit uitgebreide en interessante systeem aan de slag gaan? Dat is pas mogelijk als je een abonnement afgesloten hebt. Wel heb je een gratis proefperiode van 30 dagen. Mocht het dus niet bevallen, kun je altijd nog kosteloos annuleren. Bij Getresponse heb je daarvoor de keus uit drie verschillende abonnementsvormen:

  • Basic: 9,06 euro per maand
  • Plus: 31,37 euro per maand
  • Professional: 62,03 euro per maand
  • Max: prijs op maat

Let wel op: deze prijzen zijn op basis van een lijstgrootte van 1000 contacten. Heb jij nou meer contacten? Dan stijgt de prijs van het abonnement ook; je kunt dit precies nagaan op de website van Getresponse.

Direct een abonnement afsluiten?

Hebben wij je overtuigd van de mogelijkheden van Getresponse? Als je op deze link klikt, kun je direct een passend abonnement afsluiten. Wij zijn ervan overtuigd dat je daar zeker geen spijt van gaat krijgen!