Kijken, spelen, leren, maken en ontdekken. Dat zijn de kernwaarden die bij Skillshare centraal staan. Deze aanbieder van online trainingen en cursussen is internationaal georiënteerd en staat voor jou klaar. Klaar om jouw creativiteit naar een hoogtepunt te brengen én om jou tal van skills aan te raden. Wij zijn in ieder geval fan van deze grote internationale aanbieder!

Skillshare

Hoe we Skillshare het beste kunnen omschrijven? Nou, eigenlijk is het een leergemeenschap waarin je video’s, cursussen en online trainingen kunt vinden. Deze online producten worden wereldwijd door instructeurs/leraren ontwikkeld, waarna deze via Skillshare ter beschikking worden gesteld. Juist doordat Skillshare internationaal opererend is, kun je bij deze aanbieder onwijs veel nuttige informatie vinden. Let wel op: alle video’s, cursussen en trainingen zijn in het Engels.

Door wie is Skillshare opgericht?

De aanbieder Skillshare werd in 2010 opgericht in de Amerikaanse stad New York. Pas in april 2011 werd de website uitgerold, waarna het al snel hard ging met deze aanbieder. Oprichters van deze aanbieder zijn Malcolm Ong en Michael Karnjanaprakorn; beide heren hadden veel kennis opgedaan in de digitale industrie. Zij merkten echter dat het lastig was om die kennis over te brengen, waarna zij dus met Skillshare begonnen zijn. Die keuze heeft beide heren absoluut geen windeieren gelegd.

Welke online producten biedt Skillshare aan?

Skillshare doet er alles aan om jouw kwaliteiten te laten ontdekken. Je kunt hier uiteindelijk maar op één manier achter komen: simpelweg door met meerdere onderwerpen aan de slag te gaan. Om dat mogelijk te maken, heeft Skillshare voor een uitgebreid aanbod van video’s, online trainingen en online cursussen gezorgd.

In het aanbod vind je onder meer de volgende categorieën terug: Animation, Film & Video, Graphic Design, Photography, Lifestyle, Marketing, Freelance & Entrepeneurship en Business Analytics. Wij kunnen in ieder geval stellen dat het aanbod van online producten bij Skillshare uitgebreid én interessant is.

Het is Engelstalig platform. Heb je meer interesse in Nederlandstalige platforms? Bekijk dan ook Studdy, Soofos of Brein TV. 

Overigens worden deze producten door professionals ontwikkeld. Als je zelf een professional in één van deze vakgebieden bent, kun je je ook als leraar bij Skillshare aan gaan melden.

Hoe kun je de online producten van Skillshare volgen?

Net zoals veel andere aanbieders maakt ook Skillshare gebruik van een abonnement. Als startend lid kun je echter tijdelijk gratis gebruik maken van dit platform, maar al snel moet je maandelijks een vast bedrag gaan betalen. Doordat dit bedrag vast staat, weet je in ieder geval waar je aan toe bent.

Bijkomend voordeel: je kunt een onbeperkt aantal video’s bekijken, online trainingen volgen en/of online cursussen volgen.

Wat kost een lidmaatschap bij Skillshare?

Premium Lidmaatschap Skillshare

Zie jij het wel zitten om toegang te hebben tot alle online trainingen? Een premium lidmaatschap bij Skillshare kost 8 dollar per maand bij jaarlijkse betaling of 16 dollar per maand bij een maand abonnement. Eigenlijk een investering van niks als je nagaat hoeveel het kan opleveren.

Je kunt het ook voor 7e dagen gratis proberen. Als het niet bevalt, kun je altijd kosteloos annuleren.

Direct een abonnement afsluiten?

Wil jij graag jouw eigen kwaliteiten gaan ontdekken? Dan is het absoluut aan te raden om je aan te melden bij Skillshare. Wat ons betreft is dit één van de meest interessante aanbieders van online producten; de kwaliteit, het uitgebreide aanbod en de eindeloze mogelijkheden spreken ons absoluut aan. Via deze link kun je je direct aanmelden voor de gratis proefperiode van Skillshare!