Online geld verdienen en een omzet draaien van duizenden euro’s per maand. Een maandsalaris van duizenden euro’s aan jezelf uitbetalen. En ondertussen ook nog dingen doen die je leuk vindt. Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? En klinkt dit voor jou eigenlijk als een droom? Dan is er goed nieuws voor je; je kunt deze droom namelijk tot werkelijkheid uit laten komen. Online geld verdienen is nu voor iedereen mogelijk!

Met dank aan het internet is onze maatschappij behoorlijk veranderd. Dat blijkt in het dagelijkse leven, maar blijkt ook uit de werkzaamheden van veel mensen. Relatief veel mensen hebben er namelijk voor gekozen om geld te verdienen op het internet.

Hoe je dit kunt doen? Tussen welke online verdienmodellen je kunt kiezen? En wat voor jou de juiste keuze is? Dát zijn de vragen die in dit artikel centraal staan.

In dit artikel vind je informatie over 20 online verdienmodellen. Dit zijn stuk voor stuk online verdienmodellen waarmee je (veel) geld kunt verdienen.

Neem de verschillende mogelijkheden door en start met makkelijk geld verdienen online.

20 Online verdienmodellen op een rijtje: 

Inhoud Artikel

Online geld verdienen met: 

 1. Affiliate Marketing
 2. Verkoop online trainingen of online cursussen
 3. Online Memberships
 4. High Ticket Dropshipping
 5. Webshop of webwinkel
 6. Eigen website
 7. Social Media
 8. Verkoop via Bol.com
 9. Verkoop via Amazon
 10. Social Media Marketing Bureau (SMMB)
 11. Influencer Marketing
 12. Freelancer
 13. Cryptocurrencies
 14. Beleggen
 15. Webinars
 16. Verkoop eigen beeldmateriaal
 17. Print on Demand  (POD)
 18. Websites kopen en verkopen
 19. Twitch Streamer
 20. Online Marketing diensten aanbieden

1. Online geld verdienen met affiliate marketing

Online geld verdienen en Locatie onafhankelijk werken

Eén van de populairste online verdienmodellen is zonder twijfel affiliate marketing. Bij dit online verdienmodel start je met jouw eigen website of social media kanaal, waarna je producten van andere partijen gaat promoten.

Het doel is hierbij glashelder: de bezoeker van jouw website door verwijzen naar de webshop van de verkopende partij. Mocht de bezoeker in díe webshop een aankoop doen, krijg je hier een commissie voor.

Eigenlijk ben je bij affiliate marketing een doorgeefluik. Een bijzonder rendabel doorgeefluik, aangezien je hier echt veel geld mee kunt verdienen. Dit doe je bovendien op een leuke manier én je kunt jouw business moeiteloos opschalen. Onder aan de streep is het dan ook erg interessant om met affiliate marketing te starten.

Hoe kun je geld verdienen met affiliate marketing?

Affiliate MarketingOm met affiliate marketing geld te kunnen verdienen, moet je over meerdere dingen beschikken. zo moet je over een goede website beschikken. Een website die snel is, die een duidelijke lay-out heeft én die goed scoort in Google. Om succesvol met affiliate marketing te zijn, heb je namelijk ook een hoge ranking in Google nodig. Of een groot aantal volgens hebben op een van je Social Media kanalen. Je hebt namelijk veel bezoekers nodig.

Als je veel bezoekers hebt, kun je op een passieve manier geld verdienen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is jouw bezoekers te overtuigen van specifieke producten. Indien één van jouw bezoekers overtuigt is, klikt hij/zij op de affiliate link. De bezoeker komt nu op de webshop van de verkopende partij terecht; op die webshop kan de bezoeker het gewenste producten bestellen. Als dát daadwerkelijk gebeurt, krijg jij hier een commissie voor. Per succesvolle order krijg je op deze manier een leuke commissie!

Waarom is deze online business zo interessant?

De risico-mogelijkheden verhouding bij affiliate marketing is echt ongekend interessant. Bij dit online verdienmodel loop je namelijk “geen risico”, terwijl je wel ongekend veel geld kunt verdienen. Ondertussen ben je ook niet aan een vaste locatie gebonden, hoef je geen hoge vaste lasten te hebben en bepaal je volledig zelf waar je mee bezig bent. Ook deze vrijheid is een belangrijk voordeel van affiliate marketing.

Verder is het interessant dat je de online business makkelijk op kunt schalen. Heb je bijvoorbeeld 2 succesvolle affiliate websites? Dan weet je inmiddels hóe je hier succesvol mee kunt zijn. Dat trucje kun je dus eindeloos gaan herhalen. Zo zijn er in ons land meerdere succesvolle affiliate marketeers met honderden eigen affiliate websites en die duizenden euro’s per maand verdienen.

Hoe kan je starten met Affiliate Marketing?

Wil jij een eigen Affiliate Business beginnen? Dan kunnen wij de volgende trainingen aanraden.

Affiliate Marketing Revolutie 

AMR affiliate Marketing revolutie

Absoluut Nederlands meest bekende online affiliate Training; De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Deze cursus is geschikt voor beginners. Het is namelijk een stappenplan van hoe je vanaf nul je affiliate website gaat opbouwen. Alles wordt heel helder en duidelijk uitgelegd door Jacko Meijaard, iemand wie zelf enorm hard gegroeid is in de 10 jaar dat hij met affiliate marketing aan de slag is.

Maanden met meer dan € 50.000 euro per maand zijn geen uitzondering voor Jacko.

De training is de afgelopen jaren meerdere keren geupdate en je komt in een community met 10.000 andere gelijkgestemde terecht.

Als je wilt starten met affiliate Marketing, dan zou dit het startpunt en een No brainer moeten zijn voor maar € 47,-

Lees hier meer over de Affiliate Marketing Revolutie

of

Ga direct naar de Affiliate Marketing Revolutie informatiepagina

Affiliate Marketing in 10 dagen 

Affiliate Marketing Cursus in 10 dagen

En als je al bekend bent met Affiliate Marketing? Dan kunnen we de cursus Affiliate marketing in 10 dagen aanraden. 

Deze cursus is geschikt voor diegene die al een website heeft maar er nog geen of niet genoeg affiliate inkomsten uit haalt.

Zeer waardevolle content en golden nuggets die je uitleg geven hoe je echt het verschil kunt maken met Affiliate Marketing. 

Wat zijn nu de winnende Affiliates? En wat doen zij om te winnen in Google? Hoe verhoog je je conversies? En hoe ga je daadwerkelijk winnen van de hoge concurrentie? Dat leer je onder andere in deze training. 

Bekijk hier alle informatie over de Online Training Affiliate Marketing in 10 dagen

Affiliate Formule 

Affiliate Formule Aim4Epic

Deze cursus is ontwikkeld door Sebastien Debaenst. Hij is jarenlang de rechterhand geweest van Eelco de Boer, maar is nu affiliate marketeer en helpt ook anderen succesvol te worden met affiliate marketing.

In deze training leer je hoe je al in de eerste maand geld kan verdienen. 

Wij hebben deze training zelf ook aangeschaft en wat deze training zo waardevol maakt is dat je bijzonder veel extra content erbij krijgt. Je leert niet alleen maar over Affiliate Marketing, maar ook over Facebook, Instagram, YouTube advertising etc. Hoe maak je een waardevolle content strategie en hoe werkt E-mail Marketing en nog veel meer. 

Bonussen Aim4Epic

Kortom. Als je deze training volgt, ben je klaar voor een succesvolle online business. 

De inschrijvingen voor deze cursus zijn tijdelijk gesloten. 

Affiliate Marketing Meesterschap

Affiliate Marketing Meesterschap Succes voor het Oprapen

Affiliate marketing meesterschap is een cursus inclusief groepscoaching. Je wordt begeleid door Robert Jansen, een succesvol affiliate marketeer.

De meest complete videocursus in Nederland en België op het gebied van affiliate marketing. Beginnende affiliates krijgen van A-Z de juiste kennis en instructies om een succesvolle affiliate business te starten. Gevorderden gaan naar het volgende niveau met de vele advanced affiliate tips en hacks.

Behalve een stap-voor-stap videocursus kan je maandelijks ook mee doen met de coaching webinars en heb je toegang tot heel veel extra bonussen. 

Alles wat je nodig hebt om een bloeiende Affiliate Marketing Business te runnen die gemakkelijk 5k per maand en meer doet. 

Bekijk hier alle informatie over de online training Affiliate Marketing Meesterschap

2. Maak en verkoop online trainingen of online cursussen

Online geld verdienen met Online trainingen

Heb je bovengemiddeld veel kennis van een bepaald onderwerp? Dan kun je er voor kiezen om jouw kennis te delen. Tegenwoordig doe je dit makkelijk door een online training of een online cursus te maken. De mensen die graag over het betreffende onderwerp meer willen leren, kunnen zich eenvoudig voor deze training en cursus aanmelden. Dáár verdien je geld aan, terwijl je mensen ook nog eens weet te helpen.

De online trainingen en – cursussen zijn in de afgelopen jaren bijzonder populair geworden. Met dank aan de opkomst van het internet, maar ook met dank aan het steeds uitgebreider wordende aanbod. Daarnaast is het ook steeds makkelijker om zelf een online cursus of online training te ontwikkelen.

Hoe kun je geld verdienen met jouw eigen online training of cursus?

Bij dit online verdienmodel verdien je jouw geld eigenlijk op een simpele manier. Je maakt eenmalig de training of cursus, waarna je deze oneindig vaak kunt verkopen. Je bepaalt hierbij zelf wat de prijs is, terwijl je zelf ook bepaalt of je eventueel betaling in meerdere termijnen aan gaat bieden.

Zodra iemand zich voor jouw cursus of training aanmeldt, verdien je geld. Je hebt zelf bovendien slechts met weinig kosten te maken. Je hoeft eigenlijk alleen veel tijd te besteden aan het ontwikkelen van de cursus of training. Als de training of cursus eenmaal online staat, kun je makkelijk geld verdienen vanuit huis. Dit is absoluut een voorbeeld van een passief inkomen.

Waarom is deze online business zo interessant?

Spreekt dit online verdienmodel je nu al aan? Dan ben je zeker niet de enige. Meer en meer mensen kiezen ervoor om op deze manier hun kennis te delen. Dat is ook volledig logisch, aangezien je hiermee echt een passief inkomen op kunt bouwen. De tijd die je nu aan de online cursus of training besteedt, ga je over de komende jaren terugverdienen. Je hoeft in dat geval namelijk geen arbeid meer te leveren. Zolang mensen zich voor jouw cursus of training aanmelden, verdien je hier geld mee.

Bijkomend voordeel is dat je zelf geen kosten hoeft te maken. Je hoeft geen duur kantoorpand te hebben, je hoeft geen voorraad in t slaan en je hoeft geen personeelsleden aan te nemen. Nee, je geniet vooral van veel gemak, van flinke inkomsten en het plezier. Het bijbrengen van kennis is immers iets waardevols, geeft een voldaan gevoel en is ook belangrijk.

Hoe kan je starten met het verkopen van een Online Training of Online Cursus? 

Ten eerste kunnen we je aanraden voor het volgen van een Online Training. 

De Online Trainers revolutie Online training

Lees hier meer over de Online Trainers Revolutie.

Of 

Ga direct naar de Online Trainers Revolutie informatiepagina 

Of  volg een Gratis online masterclass van Hans van der Klok. 

Gratis Online Masterclass: In 7 stappen je online training succesvol verkopen  

Heb je alle kennis al in huis en wil je direct starten? 

Dan raden we je aan om de juiste Software te kiezen. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar Huddle. 

Lees hier meer over Huddle,

of

Ga direct naar de informatiepagina van Huddle

Maar naast Huddle zijn er nog andere zeer uitgebreide Software programma’s.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor het maken van een online training 

3. Online geld verdienen met online memberships

Online membership en online leren

Je hebt hierboven al kunnen lezen dat je jouw eigen cursus of training kunt ontwikkelen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw eigen membershipprogramma op te zetten. Dit betekent dat je eigenlijk abonnementen gaat verkopen voor jouw dienst. Voor jouw platform. Of mogelijk voor jouw cursus of training. Uiterst interessant, aangezien je op deze manier een passief en wederkerend inkomen op weet te bouwen.

Door de jaren heen zijn de online memberships steeds populairder geworden. Voor veel mensen is het immers ‘normaal’ geworden om een abonnement af te sluiten. Dit doet men voor Netflix, voor Spotify en mogelijk in de toekomst ook voor jouw dienst.

Hoe kun je geld verdienen met online memberships?

Dankzij een online membership bouw je een wederkerend inkomen op. Indien iemand zich als lid bij jouw platform aanmeldt, krijg je hier maandelijks geld voor. Zonder dat je hier speciale arbeid voor hoeft te leveren. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw platform in de lucht te houden. Zodra je op jouw platform interactie weet te creëren, is de kans groot dat meer en meer mensen zich bij jouw platform aanmelden.

Als je bijvoorbeeld een lidmaatschap vraagt van € 30,- per maand, hoef je “maar” 100 leden te werven voor een passief inkomen van € 3000,- per maand. Als je dit weet op te schalen wordt het helemaal interessant.

Waarom is dit online verdienmodel interessant?

Dit komt met name door de wederkerende inkomsten. Je kunt makkelijk geld verdienen online, zodra je een goedlopend platform ontwikkeld hebt. Dit is bovendien relatief makkelijk tegenwoordig, je bent volledig locatie onafhankelijk en je hoeft geen al te hoge kosten te maken. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, terwijl je zelf alleen voor een écht goed platform hoeft te zorgen. Als je dat voor elkaar krijgt, bouw je moeiteloos wederkerende inkomsten op.

Hoe kan je starten met het opzetten van een Online Membership omgeving?

Huddle logo

Voor het creëren van online Community adviseren wij absoluut de Software Huddle.

Lees hier meer informatie over huddle 

Of ga direct naar de pagina van Huddle voor alle informatie

4. Verkoop dure producten middels High ticket Dropshipping

Verdien online geld met dropshippen

Wil jij starten als online ondernemer? En wil je graag producten verkopen? Dan kun je kiezen voor het starten van een eigen webshop, maar je kunt ook met dropshipping aan de slag. Als je voor dropshipping kiest, is het vooral aan te raden om met High ticket Dropshipping aan de slag te gaan.

Bij dit online verdienmodel verkoop je in jouw webshop dure producten. Zodra er een order binnenkomt, stuur jij deze order door naar de leverancier. De leverancier pakt het product in, verstuurt het product naar de klant en draagt zorg voor een eventuele afhandeling. Jij hoeft zelf dus géén fysieke handelingen te verrichten; het enige wat je hoeft te doen, is de producten aan de man te krijgen. Online geld verdienen is nog nooit zo makkelijk (en leuk) geweest!

Hoe kun je geld verdienen met dropshipping?

Aan alle orders die je met jouw webshop scoort, verdien je geld. Hoeveel geld je precies verdient, is van meerdere factoren afhankelijk. Zo speelt de verkoopprijs een cruciale rol, maar ook de afspraken die je met jouw leverancier hebt gemaakt. Indien je specifiek voor High ticket Dropshipping kiest, kies je voor producten van minimaal 200 euro. De prijs per product kan oplopen tot wel duizenden euro’s, waardoor je per order veel geld kunt verdienen. Laat staan hoeveel geld je gaat verdienen als je meerdere orders per dag of week weet te scoren.

Waarom is High ticket Dropshipping zo interessant?

De mogelijkheden bij High ticket Dropshipping zijn ongekend. Zo kun je veel soorten producten verkopen én kun je veel online geld verdienen. Ook bepaal je volledig zelf welke producten je verkoopt en op welke manier je dit doet. Ondertussen geniet je ook nog van vrijheid; doordat je geen fysieke handelingen hoeft te verrichten, kun je ook vanuit het buitenland met online verdienmodel aan de slag.

Hou wel rekening met het risico dat je loopt. Voor alle producten die je verkoopt, ben je verantwoordelijk en aansprakelijk. Werk daarom alleen samen met de beste leveranciers en verkoop alleen producten die over de benodigde keurmerken beschikken. Dek je daarnaast in tegen mogelijke claims. Online geld verdienen met dit verdienmodel is in ieder geval niet geheel risicoloos. Maar is wel super leuk!

Hoe kan je starten met High Ticket Dropshipping? 

Logo Dropship Academy

Wil je starten met Dropshippen en ben je op zoek naar een waardevolle training over High Ticket Dropshipping?

Dan kunnen wij de Dropship Academy aanraden.

 •  A-Z High Ticket Dropshipping Cursus
 • Levenslang toegang tot alle content
 • Live Coachingsessies
 • N1# High Ticket Dropshipping Community

Lees hier meer over de High Ticket Dropship Academy. 

Of

Volg het gratis Webinar

Start Je Eigen Online E-Commerce Business Die Minimaal €10.000+/Maand Oplevert (Zonder Ali Express)

Een exclusieve training door Joshua Kaats

5. Start je eigen webshop of webwinkel en verdien online geld

Online geld verdienen met een eigen webshop

Ben je zelf zo handig dat je bepaalde producten zelf kunt maken? of wil je producten van andere partijen inkopen en vervolgens verkopen? Als je met jouw eigen webshop of webwinkel start, heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Meer dan voldoende mogelijkheden om online geld te verdienen!

Om met een eigen webshop succesvol te zijn, is het zaak om origineel te zijn. De concurrentie is namelijk hevig; je hebt met de nodige andere webshops te maken. Door unieke producten aan te bieden, kun je de ‘strijd’ van jouw concurrentie gaan winnen.

Ondertussen moet je ook nog zorgen voor een perfecte webshop. Dit betekent dat de webshop snel moet zijn, overzichtelijk moet zijn én over perfecte content moet beschikken. In een ideale situatie is deze content zowel informatief als overtuigend. 

Bekijk hier de mogelijkheden en software om een eigen webshop te maken. 

Hoe kun je veel geld verdienen met webshop?

Wil je als online ondernemer veel online geld verdienen? Dat is zeker mogelijk met een webshop. Des te meer producten je weet te verkopen, des te meer winst je gaat maken. Ondertussen is het advies ook om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Waarom is het interessant om de kosten zo laag mogelijk om te houden? Omdat je daarmee de marge per product weet te verhogen. Een stijging van slechts een paar procent op jouw marge heeft een flinke invloed op de uiteindelijke winst. Doe er dan ook alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Tevens is het zaak om veel bezoekers naar je webshop toe te trekken. Dat doe je middels advertenties – bijvoorbeeld via Google of via Facebook. Ook is het advies om jouw webshop te optimaliseren op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Daarmee scoor je hogere rankings in Google, waardoor je meer organische bezoekers aan weet te trekken. 

Bekijk hier IMU Plus, waar je alles kunt leren over Online Marketing voor een succesvolle Online Business. 

Waarom is een eigen webshop zo interessant?

Verdien online geld met een eigen webshopDe vrijheid is één van de belangrijkste voordelen van een eigen webshop. Je bepaalt zelf welke producten je verkoopt, hoe je dit precies doet en tegen welke prijs je dit doet. Ook bepaal je zelf wanneer je producten met korting aan gaat bieden en welke voorwaarden je allemaal hanteert. Je bent écht volledig eigen baas.

Het feit dat je veel online geld kunt verdienen, is uiteraard ook een belangrijk voordeel. Naarmate jouw webshop groter en groter wordt, kunnen de inkomsten echt explosief stijgen. Dat is een goed vooruitzicht, niet waar?

Zelf starten met een eigen webshop? 

Bekijk dan onze categorie Webshop maken en bekijk alle mogelijkheden voor platforms en software. 

Eerst meer leren hoe je kunt starten met een eigen webshop? 

Logo Succes met je webshop. De nummer 1 webshop community van Nederland

 Lees hier meer over de succes met je webshop community 

Of ga direct naar de informatiepagina van de succes met je webshop community

2 andere trainingen die we kunnen aanraden zijn: 

Lees hier meer over IMU + Online Marketing totaal oplossing voor Online succes

Of ga direct naar de pagina van IMU + 

Lees hier meer over de All-in-one cursus 000.nl | Online Marketing en ondernemen

Of ga direct naar de informatie pagina van de All-in-one cursus van 000.nl 

6. Verdien online geld met jouw eigen website

Eigen website maken

Online geld verdienen kan prima met een eigen webshop. Je kunt er ook voor kiezen om met jouw eigen website te starten. Huh, kun je ook met alleen een website online geld verdienen? Ja, dat kan zeker. Je kunt bijvoorbeeld allerlei blogs op jouw websites gaan plaatsen; met deze blogs kun je geld verdienen.

Zo kun je bijvoorbeeld de blogplaatsingen op jouw website verkopen aan bedrijven. Een bedrijf kan in dat geval op jouw website een artikel plaatsen met daarin een link naar de website van het bedrijf. Indien je een kwalitatieve website hebt, is dit absoluut bevorderlijk voor de ranking van de website van het betreffende bedrijf.

Daarnaast kun je op jouw eigen website ook advertenties plaatsen. Dit kunnen advertenties van bedrijven zijn, maar je kunt ook gebruik maken van Google Adwords. En zoals op nummer 1 al eerder is benoemd, kun je ook starten met Affiliate Marketing.

Je hebt in ieder geval voldoende mogelijkheden om advertenties op jouw website te plaatsen en inkomsten hiermee te genereren.

Met wat voor websites kun je geld verdienen?

Als je met jouw eigen website gaat starten, is het belangrijk om een stappenplan uit te werken. Wat wil je precies met jouw website bereiken? Hoe wil je jouw website in gaan richten? En welk online verdienmodel wil je op jouw website toe gaan passen?

Daarbij is het ook mogelijk dat je twee online verdienmodellen met elkaar kunt combineren. Zo kun je op jouw website gebruik maken van affiliate marketing, terwijl je ook blogplaatsingen aan andere bedrijven verkoopt. Op die manier kun je eigenlijk meerdere inkomstenbronnen op weten te bouwen.

Waarom is het hebben van een eigen website zo interessant?

Het hebben van een eigen website was 20 jaar geleden vrij ingewikkeld. Tegenwoordig is het onwijs makkelijk; binnen een uurtje kun je jouw eigen website al live hebben staan. Dát is dan ook één van de belangrijkste voordelen van het hebben van een eigen website.

Een ander voordeel is dat je veel kanten op kunt met jouw eigen website. Je kunt uit meerdere online verdienmodellen kiezen; dit maakt het online ondernemerschap lekker uitdagend.

Onder aan de streep is het óók mogelijk om veel geld te verdienen. Bijkomend voordeel: je kunt deze online business makkelijk opschalen. Als je eenmaal één website hebt waar je geld mee verdiend, kun je dit relatief makkelijk uitbouwen naar meerdere websites.

Zelf een eigen website starten? 

Bekijk dan onze categorie website bouwen. 

En bepaal wat voor jou de beste software is. 

Wil je kiezen voor de marktleider op het gebied van Online Marketing in Nederland? En wil je een makkelijke software, voor de beste conversies en resultaten en met goede begeleiding? Dan kunnen wij de software Phoenix van de IMU adviseren. 

Lees hier mee over Phoenix 

Bekijk hier alle informatie over Phoenix

2 trainingen die we kunnen aanraden zijn: 

Lees hier meer over IMU + Online Marketing totaal oplossing voor Online succes

Of ga direct naar de pagina van IMU + 

Lees hier meer over de All-in-one cursus 000.nl | Online Marketing en ondernemen

Of ga direct naar de informatie pagina van de All-in-one cursus van 000.nl 

7. Ga met social media aan de slag

Online geld verdienen met Social Media

Online geld verdienen; dat is ook absoluut via social media mogelijk. In de afgelopen jaren zijn de verschillende social media kanalen namelijk ongekend populair geworden. Door op de juiste manier met social media om te gaan, kun je perfect inspelen op deze populariteit.

Het leuke hierbij is dat je uit meerdere social media kanalen kunt kiezen.

Hieronder lees je meer over het geld verdienen op het internet via de social media kanalen.

Geld verdienen met YouTube

Verdien geld met YouTube

Zeggen de namen Enzo Knol, Anna Nooshin, Nienke Plas en Dylan Haegens jou iets? De kans is groot van wel. Deze mensen zijn uitgegroeid tot Bekende Nederlanders, terwijl ze in eerste instantie ‘alleen’ een YouTube kanaal hadden. Deze dames en heren laten zien dat er met YouTube heel veel mogelijk is.

Indien je een eigen YouTube kanaal hebt, ligt de wereld aan jouw voeten. Via YouTube kun je immers miljoenen mensen bereiken. Op een leuke en interactieve manier, terwijl je zelf ook nog iets doet wat je leuk vindt. Zodra je met enige regelmaat leuke filmpjes op jouw YouTube kanaal weet te posten, kan de groei ook ongekend hard gaan.

Heb je op een gegeven moment veel abonnees? Dan ben je ook interessant geworden voor bedrijven. Bedrijven willen jou mogelijk als influencer in gaan zetten; ook op die manier kun je veel online geld verdienen.

Online geld verdienen is sowieso mogelijk met YouTube. De potentie van dit social media kanaal is echt ongekend.

Zo hoef je je niet specifiek op Nederlanders te richten, maar kun je jouw YouTube kanaal ook internationaal op gaan zetten. Je hoeft zelfs niet altijd je eigen gezicht te laten zien. Aan jou de keus; met YouTube kun je in ieder geval veel kanten op.

Wil je zelf geld verdienen met YouTube? 

Bekijk dan hier de CashCow Academy

Naar eigen zeggen is de Cash Cow Academy de “enige complete online cursus over YouTube Cash Cow Channels in Nederland”. Het is een cursus waarmee je leert dat je met een kleine investering in een YouTube video grote winsten kunt maken.

De oprichtster, Jelline Brands, deelt haar eigen ervaringen en strategie waarmee jij ook een winstgevend YouTube kanaal op kunt zetten. Zij verdient ondertussen $1500 per video terwijl het maar $25 tot $50 kost om deze te laten maken. Wil jij ook rijk worden met YouTube? Dan is de Cash Cow Academy een cursus die je daar op voorbereidt.

Geld verdienen met Instagram

Verdien online geld met Instagram

Ook via Instagram is het mogelijk om online veel geld te verdienen. Sterker nog; via Instagram is het zelfs relatief makkelijk geld verdienen online. Dit is puur te danken aan de populariteit van dit social media kanaal én de bijbehorende verdienmodellen.

Als je met Instagram geld wilt verdienen, heb je slechts één ding nodig: veel volgers. Zodra je veel volgers hebt, ben je namelijk interessant voor bedrijven. Bedrijven zijn hedendaags namelijk naarstig op zoek naar leuke, betrouwbare en populaire influencers. Door de producten van bedrijven te promoten, kun je met Instagram echt veel geld gaan verdienen. 

Veel volgers krijgen; dat is dus in eerste instantie hetgeen je moet doen. Dit kun je op tal van manieren doen. Belangrijk is dat je onderscheidend bent en dat je interessant wordt voor een bepaalde doelgroep. Zo kun je je richten op een specifieke sport, op de beautywereld of op aanverwante onderwerpen. Juist door je op slechts één onderwerp/doelgroep te richten, ben je interessant voor bedrijven. 

Ook kun je met Affiliate Marketing aan de slag. Promoot producten in je stories en link met de Swipe up je volgers door naar een affiliate product. Ook deel dit via een linktree in je bio. 

Geld verdienen met Facebook

Geld verdienen met Facebook

Heb je enig idee wat wereldwijd het populairste social media kanaal is? Juist; dat is Facebook. Het zal je dan ook niet verrassen dat je via dit kanaal veel online geld kunt verdienen. Hoe je dat kunt doen? Daar heb je meerdere mogelijkheden voor:

Influencer marketing: ook op Facebook kun je jezelf profileren als een influencer marketing. Door producten bepaalde bedrijven te promoten, kun je veel geld verdienen. Hierbij is het uiteraard wel zaak dat je op Facebook veel volgers hebt.

Facebook Ads: ook met het advertentiesysteem van Facebook kun je veel geld verdienen. Dit kun je voor jouw eigen onderneming doen, maar je kunt dit ook voor andere bedrijven doen. Dankzij Facebook Ads kun je bijvoorbeeld jouw eigen webshop, jouw affiliate marketing website of jouw YouTube kanaal promoten. Je kunt met Facebook dus veel kanten op.

Start een Facebook groep: tevens is het mogelijk om een eigen Facebook groep te starten. Des te groter jouw groep wordt, des te interessanter het voor bedrijven is voor bedrijven om een post in deze groep te kopen. Als je echt een grote groep opgebouwd hebt, kun je hier ook veel geld voor vragen.

Geld verdienen met Pinterest

Geld verdienen met Pinterest

Maak je gebruik van Pinterest? Dan ben je één van de vele. In de afgelopen jaren is ook dit social media kanaal ongekend populair geworden. Met dank aan deze populariteit is het nu ook mogelijk om geld te verdienen met Pinterest. Ook hierbij heb je weer meerdere mogelijkheden:

Richt een groot board op: als member van Pinterest kun je jouw eigen board oprichten. Andere mensen kunnen dit board vervolgens gaan volgen; het is aan jou de taak om zoveel mogelijk volgers te krijgen. Daarmee is het voor bedrijven namelijk interessant om een sponsored post op jouw board te plaatsen. Tegen betaling uiteraard.

Affiliate marketing: via Pinterest is het ook mogelijk om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Meer informatie over dit online verdienmodel vind je bij punt 1 in dit artikel.

Pinterest advertenties: sinds enige tijd is het ook mogelijk om advertenties op Pinterest te plaatsen. Dit kun je voor jouw eigen website(s) doen, maar kun je ook voor klanten gaan doen. Uiteraard tegen betaling.

Zelf ook geld verdienen met Pinterest? 

Lees hier meer over Pincreative. Een online Pinterest Training. 

Logo Pincreative Boost jouw Business met Pinterest

Of ga hier direct naar de website van Pincreative voor de complete Pinterest Training. 

Geld verdienen met TikTok

De rage in de afgelopen jaren is zonder twijfel TikTok. Dit social media kanaal draait om muziek, om het maken van plezier en om zo origineel mogelijk te zijn. Als je via TikTok echt origineel bent, krijg je een flinke hoeveelheid volgers. Indien je veel volgers op TikTok hebt, ben je een ideaal reclamebord voor veel bedrijven.

Je kunt vervolgens gesponsorde filmpjes op jouw TikTok account plaatsen. Daar betalen de bedrijven je fors voor,  terwijl je met dergelijke filmpjes ook nog aan jouw naamsbekendheid werkt. Op die manier weet je dus nóg meer volgers aan te trekken; op een gegeven moment is er sprake van een sneeuwbaleffect.

Om geld met TikTok te verdienen, heb je veel volgers nodig. Opvallend hierbij is dat dit social media kanaal eigenlijk nog in de kinderschoenen staat. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat dit social media kanaal in de toekomst alléén maar populairder gaat worden.

8. Benut de potentie van Bol.com; verkopen via Bol.com

logo bol.com blauw

Heb je enig idee hoeveel Nederlanders via Bol.com shoppen? Exacte cijfers ontbreken, maar dit zijn echt meerdere miljoenen mensen. Gelukkig is het sinds enige tijd mogelijk om je eigen producten via Bol.com te verkopen. Dit betekent concreet dat je jouw producten aan miljoenen mensen aan kunt bieden!

Heb je bijvoorbeeld een eigen webshop? Dan kun je dit prima combineren met verkopen via Bol.com. In dat geval combineer je eigenlijk twee aspecten die we in dit online geld verdienen artikel hebben geschreven. Je kunt online geld verdienen met jouw eigen webshop, maar dus ook via Bol.com. Door veel producten via Bol.com te verkopen, kun je zelfs veel online geld verdienen!

Hoe kun je geld verdienen met Bol.com?

Als je een KvK nummer hebt, kun je je bij Bol.com als verkooppartner aanmelden. Nadat jouw aanmelding goedgekeurd is, kun je jouw producten in de webshop up gaan loaden. Nadat je dat gedaan hebt, worden jouw producten zichtbaar in de webshop van Bol.com.

Je kunt je vast voorstellen dat veel mensen daardoor dagelijks jouw producten zien. Als je interessante producten aanbiedt, betekent dit dat je echt veel orders kunt scoren. En dat je dus veel online geld kunt verdienen. Wat wens je nou nog meer?

Het enige waar je rekening mee moet houden, is met de voorwaarden die Bol.com stelt. Zo moet je bijvoorbeeld een bepaalde commissie aan Bol.com afdragen. In ruil daarvoor krijg je dus wel toegang tot een miljoenenpubliek.

Wat maakt verkopen via Bol.com zo interessant?

Op deze vraag kan maar één antwoord gegeven worden: het miljoenenpubliek. Via jouw eigen webshop ga je geen miljoenen mensen bereiken. Door jouw producten aan het aanbod van Bol.com toe te voegen, heb je die gelegenheid echter wel.

Daarnaast is het ook goed om te weten dat reeds veel bedrijven hier gebruik van maken. Mogelijk geldt dit óók voor jouw concurrentie. Als dit ook voor jouw concurrentie geldt, kun je de mogelijk op achterstand raken. Ook dat is een prima reden om gebruik te maken van Bol.com. 

Zelf starten met de verkoop via Bol.com? 

Lees hier meer over de verkopen Bol.com; Online cursus van Plazatalk.nl (2021)  

Of bekijk hier direct de pagina van Plazatalk met meer informatie over de cursus. 

9. Benut het internationale potentieel van Amazon

Logo Amazon Spreekt het verkopen van jouw producten via Bol.com jou wel aan? Dan kun je ook eens naar Amazon kijken. Sinds enige tijd is deze webshop namelijk ook in ons land actief. Net zoals bij Bol.com geldt ook bij Amazon dat je een miljoenenpubliek kunt bereiken.

Het verschil tussen Bol.com en Amazon

Kun je nou beter voor Bol.com of voor Amazon kiezen? Om online geld te verdienen, is het vooral van belang dat je voor jouw doelgroep de juiste keuzes maakt. Richt jij je met jouw producten puur op Nederlandse consumenten? Dan kun je beter voor Bol.com kiezen. Nederlandse consumenten maken nu eenmaal liever gebruik van Bol.com dan van Amazon.

Richt je je met jouw producten op de internationale markt? Dan is Amazon wel erg interessant. Via Amazon kun je namelijk producten aan mensen over de gehele wereld verkopen.

Dát stelt je in staat om veel online geld te verdienen.

Je kunt immers een nóg groter publiek bereiken via Amazon. Online geld verdienen via zowel Amazon als via Bol.com is hoe dan ook interessant!

Hoe kan je starten met verkopen op Amazon? 

Wil jij succesvol kunnen verkopen op Amazon?

Leer verkopen op Amazon als een PRO met bewezen strategieën, incl templates, checklists en stap voor stap video trainingen!

Cursus succesvol verkopen op Amazon (Plazatalk) 

10. Start jouw eigen Social Media Marketing Bureau (SMMB)

SMMB Geld verdienen met een eigen Social Media Marketing Bureau

Heb je veel verstand van social media? Weet je precies hoe je Facebook advertenties aan kunt maken en kunt optimaliseren? En weet je ook hoe je bijvoorbeeld een Instagram account flink kunt laten groeien? Dan kun je jouw kennis en jouw skills voor andere bedrijven in gaan zetten.

Door jouw eigen social media marketing bureau te starten, kun je veel online geld verdienen.

Dat is althans het geval als je goed werk levert. De vraag naar goede social media marketeers is ongekend groot, dus je kunt altijd wel werk scoren.

Onder aan de streep is het vooral van belang dat je kwaliteit levert; dáár is elke klant naar op zoek.

Hoe kun je geld verdienen met jouw eigen social media marketing bureau (SMMB)?

Online geld verdienen met een eigen social media marketing bureau kan op verschillende manieren. Zo kun op commissiebasis voor jouw klanten werken; voor elke order die via de door jou gemaakte advertentie binnenkomt, krijg je bijvoorbeeld 30%.

Je kunt ook gewoon een uurtarief rekenen. Als je bijvoorbeeld een uurtarief van 40 euro hanteert, kun je per dag een bedrag van 320 euro verdienen. Of je maakt vaste afspraken, zoals een aantal specifiek aantal posts, stories en advertenties per maand voor een vast bedrag.

Online geld verdienen is met een eigen social media marketing bureau dus niet al te lastig.

Daarnaast kun je ook nog gaan werken op basis van targets. Weet je bijvoorbeeld doel X te behalen? Dan krijg je bedrag Y van de klant uitbetaald. Zaak hierbij is wel dat je duidelijke afspraken maakt en deze vastlegt.

Wat maakt dit verdienmodel zo interessant?

Met een eigen social media marketing bureau ligt de wereld aan je voeten. Er is veel vraag naar jouw werk, je kunt echt het verschil maken en je hoeft niet al te veel kosten te maken. Zo is het bijvoorbeeld echt niet noodzakelijk om een eigen kantoor te huren. Nee, je kunt ook prima vanuit jouw huis werken. Zolang je jouw klanten maar tevreden stelt.

Weet je jouw klanten tevreden te stellen? Dan kunnen jouw inkomsten behoorlijk hoog oplopen. Online geld verdienen met een eigen social media marketing bureau is mogelijk op dit moment nog een droom voor je. Bedenk dan dat je deze droom zeker uit kunt laten komen; dat is iets wat door veel andere ondernemers reeds bewezen is. 

11. Maak als influencer gebruik van jouw volgers

Online geld verdienen als influencerHeb jij een Instagram account met veel volgers? Of is jouw Facebook pagina of groep erg populair? Als je veel volgers op één van de social media kanalen hebt, ben je interessant voor bedrijven. Bedrijven zijn bereid om een flink bedrag te betalen, zodat jij bijvoorbeeld een product van hen promoot. Als je dát doet, ben je een influencer.

Wat doet een influencer precies?

Een influencer promoot producten van bedrijven. Dit kan via verschillende social media kanalen en kan ook op verschillende manieren ingevuld worden.

Zo kun je producten promoten, maar kun je ook diensten promoten.

Benadert een automerk je bijvoorbeeld voor een samenwerking? Dan kun je mogelijk een maand lang gratis auto rijden ontvangen, indien je het betreffende type auto meermaals promoot.

Kun je hier veel geld mee verdienen?

In de wereld van influencer marketing ligt het geld voor het oprapen. Enige voorwaarde hierbij is dat je echt veel volgers hebt. De grens komt hiervoor eigenlijk steeds hoger te liggen; je moet dus echt van goeden huize komen als je nu nog een succesvolle influencer wilt worden.

12. Start als een freelancer en verdien online geld

Verdien online geld achter je eigen laptop

Wil je graag eigen baas zijn? En heb je bepaalde skills of kwaliteiten? Dan kun je je altijd als freelancer inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Nadat je dat gedaan hebt, kun je jezelf verhuren aan andere bedrijven. Voor elk uur dat je werkt, kun je vervolgens een uurtarief rekenen, of je werkt met vaste prijzen.

Met dank aan de vele mogelijkheden is online geld verdienen voor elke freelancer mogelijk!

Tussen welke mogelijkheden je kunt kiezen? Nou, onder meer de volgende mogelijkheden:

 • Tekstschrijver
 • Virtueel Assistent
 • Coachen / consulting
 • Online Les geven
 • Teksten vertalen (upwork en Gengo)
 • Teksten corrigeren (redigeren)
 • Website bouwen
 • Video editing
 • Social Media overnemen
 • Grafische vaardigheden zoals
 • Logo’s ontwerpen
 • Foto’s bewerken
 • Huisstijl bepalen
 • Flyers of Posters

En nog vele andere mogelijkheden, zet jouw persoonlijke skills en vaardigheden in en wees creatief.

Als online freelancer online geld verdienen; het is echt voor veel mensen binnen handbereik.

Wil jij nieuwe vaardigheden leren? 

Bekijk dan zeker onderstaande platforms. Dit zijn zeer uitgebreide platforms waar je allerlei skills en vaardigheden kunt leren zoals Video Editing, Copy Writing, Website bouwen en nog veel meer.

Domestika; Online Trainingen voor Creatieve Professionals
Skillshare; Onbeperkt Online Leren met Skillshare
Udemy; Onbeperkt Online Leren met Ruim 130.000 Cursussen
Studdy; Onbeperkt Online Leren met Studdy. (NEDERLANDS)
Soofos; Honderden Nederlandstalige Online Cursussen (2021) (NEDERLANDS) 
SkillsTown; Onbeperkt Leren met 500 Online Trainingen
Learn From Fiverr: Online Trainingen voor Freelancers (2021)
CreativeLive; Leer Nieuwe Creatieve Vaardigheden (2021)
Teachable; Online Training Maken of Volgen met Teachable

13. Geniet van de koersstijgingen van de cryptocurrencies

Geld verdienen met Bitcoin en Crypto

In de afgelopen jaren zijn de cryptocurrencies ongekend populair geworden. Deze populariteit is onder meer te danken aan de flinke stijgingen van de koers. Als jij op de juiste momenten op deze stijgingen in weet te spelen, kun je veel online geld verdienen. Crypto is dan ook één van de populairste online verdienmodellen van dit moment!

Hoe kun je geld verdienen met crypto?

Het is eigenlijk simpel om online geld te verdienen met crypto. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het volgende:

 • De cryptomunten tegen een zo’n laag mogelijke koers aan te schaffen
 • De cryptomunten tegen een zo’n hoog mogelijke koers te verkopen

Als je dát voor elkaar krijgt, kun je veel geld verdienen via het internet. Het leuke is dat je hierbij ook nog uit meerdere strategieën kunt kiezen. Je kunt kiezen voor een short term strategie, terwijl je ook voor een long term strategie kunt gaan. Aan jou de keus!

Wat maakt het handelen in crypto zo interessant?

De ongekende interesse is met name te danken aan het vele geld dat je kunt verdienen. De koersen van de cryptocoins zijn erg volatiel, waardoor de koersen op en neer gaan.

Dit stelt je in staat om binnen een korte periode veel online geld te verdienen. Veel mensen zijn je al voorgegaan; sommige van hen zijn dankzij de cryptocoins zelfs miljonair geworden.

Zelf starten met Crypto? 

Wil je zelf ook starten met Crypto? Dan doe je er verstandig aan om je eerst goed in te lezen. Je kunt ook een online Training volgen, waarbij je stap voor stap alle ins en outs kunt leren. 

Bekijk hier een artikel over de alles over Crypto Masterclass.

Of meld je hier direct aan voor het gratis Webinar : Gratis Bitcoin Training 

14. Richt je pijlen op online beleggingen

Online geld verdienen met beleggen

Heb je het nodige verstand van aandelen? Of heb je veel verstand van één van de andere financiële producten? Dan kun je er ook voor kiezen om te starten met online beleggen. Door online te beleggen, kun je vanaf elke locatie ter wereld veel geld verdienen. 

Hoe verdien je geld met online beleggingen?

Het antwoord op deze vraag is simpel: door de juiste trades te plaatsen. Dit betekent dat je de juiste financiële producten op de juiste momenten moet kopen. Vervolgens is het zaak om de financiële producten op het juiste moment weer te verkopen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. 

Je kunt overigens ook voor andere strategieën kiezen zoals het beleggen in indexfondsen zoals de S&P 500. 

Houd dan ook rekening met het volgende: bij online beleggingen kun je een gedeelte of jouw volledige inleg kwijtraken. Beleg daarom alleen met geld dat je écht kunt missen.

Waarom is online beleggen zo populair?

Deze populariteit is te danken aan het gemak. Je kunt nu erg simpel aandelen kopen, aandelen verkopen en op die manier winst maken. Je hebt hierbij zelfs toegang tot de Amerikaanse beursmarkt. Daarnaast is dit ook echt een mogelijkheid om veel online geld te verdienen. Daarvoor heb je echter wel de nodige kennis en het nodige geduld voor nodig.

Zelf starten met Online beleggen? 

Ga je eerst zelf goed inlezen in alle strategieën en mogelijkheden, voordat je gaat starten.

Wat je ook kunt doen is het volgen van een gratis training door Harm van Wijk. In deze training leer je: 

 • Hoe je rendement maakt met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt…
 • Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week…
 • Hoe kan je met € 250 beleggen en een mooi rendement behalen? 

Volg hier het Gratis webinar door Harm van Wijk 

15. Maak je eigen webinars

Online geld verdienen met Webinars

Heb je veel interesse in een specifiek onderwerp? En weet je daardoor ook veel over het betreffende onderwerp te vertellen? Als er veel vraag naar het betreffende onderwerp is, kun je ervoor kiezen om een eigen webinar te maken. Een webinar is een online event waar online publiek aan mee kan doen.

Hoe kun je geld verdienen met een online webinar?

De mogelijkheden om online geld te verdienen met een online webinar zijn divers. Je kunt in de webinar jouw eigen producten promoten, maar je kunt ook geld vragen voor toegang tot de webinar. Om dat te kunnen doen, moet je uiteraard wel een bepaalde naam opgebouwd hebben.

Waarom willen mensen zich inschrijven voor een webinar?

Mensen zijn vaak bang om bepaalde dingen te missen. Als jij jouw webinar op een goede manier in de markt weet te zetten, ga je dit ‘FOMO’ gevoel ook oproepen. De afkorting FOMO staat voor Fear Of Missing Out en betekent eigenlijk dat men bang is om bepaalde dingen te missen. Door een interessant webinar te maken, kun je daar perfect op inspelen.

Zelf ook een webinar geven? 

Wil je zelf ook een webinar geven? Doe dan research welke software of platform voor jouw business het beste werkt. We hebben er hieronder een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Demio 
Go To Webinar 
Webinar Geek
Webinar Jam
Home Everwebinar
Get webinar kit

16. Verkoop jouw beeldmateriaal

Verdien geld met je vaardigheden zoals professionele fotos

Als je goed met jouw camera bent, maak je mogelijk prachtige foto’s. Wist je dat je deze foto’s via het internet kunt verkopen? Dit geldt niet alleen voor jouw foto’s, maar ook bijvoorbeeld voor jouw video’s en muziek.

Deze manier van online geld verdienen is vrij onbekend. Spijtig genoeg, aangezien deze mogelijkheid echt veel mogelijkheden met zich mee brengt. Zo kun je dankzij jouw foto’s wederkerende inkomsten opbouwen. Elke keer als een klant – wereldwijd – gebruik van jouw foto maakt, krijg je daar een bepaald bedrag voor. Klinkt interessant, niet waar?

Hoe kun je hier geld mee verdienen?

Dat doe je puur door jouw beeldmateriaal te verkopen. Om dát mogelijk te maken, moet je je wel bij een passend platform aanmelden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Shutterstock. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je echt perfecte kwaliteit levert; niemand wil geld betalen voor een foto vol met ruis.

Waarom is deze online business zo interessant?

Dat komt met name door de ongekende vraag naar foto’s, video’s en muziek. Veel particulieren, maar ook veel ondernemers, zijn dagelijks op zoek naar fraaie foto’s of video’s. Als jij op dit gebied kwaliteit kunt leveren, biedt dat dus veel mogelijkheden. Online geld verdienen met jouw eigen foto’s; tot 20 jaar geleden klonk dit als een wonder. Nu kun je hier daadwerkelijk online geld mee verdienen!

Zelf starten met de verkoop van jouw eigen foto’s? 

Er zijn een aantal platforms waar je jouw eigen beeld materiaal kunt verkopen. Het beste is nog altijd je eigen persoonlijke website, zodat je volledig controle hebt over de verkoop en ook je eigen tarieven kunt bepalen. Daarnaast ben jij de enige die de omzet ontvangt.

Maar er ook zijn ook bijzonder grote platforms beschikbaar en het voordeel is dat zij direct een groot bereik aanspreken.

Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Adope Stock
Shutterstock
Alamy
Etsy
Fotomoto
Crestock 
500px 
Snapped4u 
PhotoShelter
TourPhotos 

17. Ga met Print on Demand aan de slag

Online geld verdienen met een print on demand winkel

Heb jij goede ideeën met betrekking tot merchandise producten? Of wil je eigen ontworpen producten laten bedrukken? Dan kun je voor het Print on Demand concept kiezen. Dit concept werkt vrij simpel:

Je werkt samen met een leverancier, waarbij de leverancier in staat is om allerlei producten te bedrukken. Je kunt hierbij denken aan shirts, petten en tasjes. Op deze producten kan de leverancier bijvoorbeeld jouw logo bedrukken.

Als iemand een dergelijk product bij jou bestelt, stuur je deze order direct door naar de leverancier. De leverancier drukt het product af en verstuurt dit product ook direct voor je. Print on Demand lijkt hierdoor relatief veel op dropshipping.

Waarom is Print on Demand zo interessant?

Dat komt met name doordat je nagenoeg geen risico loopt. Er worden namelijk pas producten gedrukt als de betreffende producten besteld zijn. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor bijvoorbeeld producten die op de plank blijven liggen. Tevens is het mogelijk om hiermee veel online geld te verdienen. Zéker als je een flinke naam met jouw merk opgebouwd hebt.

Zelf starten met print on Demand? 

Dan raden we je aan om je eens goed in te lezen op onderstaande websites en print on demand Platforms. 

Printful
Printify
Teespring
Spreadshirt
Redbubble
Zazzle

Ook op YouTube, zijn tal van inspiratie en uitleg video’s te vinden. Goodluck! 

18. Koop bestaande websites op

Online websites kopen en verkopen

In de afgelopen jaren zijn veel mensen met hun eigen website begonnen. Ook veel mensen hebben deze websites in de afgelopen jaren een beetje laten verslonzen. Zonde, aangezien veel websites echt een flinke potentie hebben. Als je de juiste websites op weet te kopen, kun je hier alsnog een succes van maken. Op dat moment kun je tussen twee dingen kiezen:

 1. Je behoudt de website en geniet van de wederkerende inkomsten
 2. Je verkoopt de website voor een (veel) hoger bedrag

Online geld verdienen met websites is erg interessant. Zéker als je websites koopt waar ongekend veel potentie in zit, maar waar helaas niks mee gedaan wordt.

Zelf websites kopen en verkopen? 

Er zijn een aantal verschillende websites waar je jouw website te koop op kunt zetten, of websites kunt kopen. 

Sitedeals.nl Dit is eigenlijk de handelsplek als het gaat om websites kopen en verkopen. Daarnaast kun je er ook freelancers vinden voor diverse werkzaamheden of jouw diensten aanbieden als Freelancer.  

Je kunt heel eenvoudig jouw website te koop zetten op SiteDeals. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken en je kunt al aan de slag.

Naast SiteDeals heb je ook nog Websitestekoop.nl

Heb je een internationale website? Dan kun je terecht op Flippa.com. Dit is dé internationale marktplaats voor het kopen en verkopen van websites.

19. Twitch Streamer

Verdien online geld als twitch streamer met het spelen van games

Vind je het leuk om een bepaalde game te spelen? Dan kun je gebruik maken van het kanaal Twitch. Met dit systeem kun je jouw games live streamen; mensen van over de gehele wereld kunnen vervolgens met jouw game meekijken.

In de afgelopen jaren is dit echt uitgegroeid tot een miljoenen business. Er zijn vijf manieren om inkomsten te genereren met je Twitch-kanaal: producten verkopen, merksponsoring, donaties van fans, abonnementen en Twitch-advertenties. 

Dankzij Twitch zijn sommige gamers zelf multimiljonair geworden; als je eenmaal populair op Twitch bent, kun je ook bijvoorbeeld met jouw eigen merchandise op de proppen komen.

20. Bied jouw online marketing diensten aan en verdien hiermee online geld

Online geld met verdienen met Online Marketing Skills

Tot slot kun je er ook nog voor kiezen om jouw online marketing diensten aan te bieden. Je hebt hierbij meerdere mogelijkheden, waarmee je veel online geld kunt verdienen:

 • SEO (zoekmachineoptimalisatie
 • SEA (Google advertenties)
 • E-mail marketing
 • Influencer marketing
 • Content marketing
 • Growth hacking
 • Conversie optimalisatie

Wil je graag online geld verdienen met jouw online marketing skills? Start dan jouw eigen bedrijf op, doe nóg meer kennis op en ga veel klanten benaderen. Vanuit veel bedrijven is in ieder geval vraag naar de beste online marketing skills. 

Zelf starten als Freelancer? 

Beschik jij over bepaalde vaardigheden die jij als online dienst kan aanbieden? Dan kan je eens naar onderstaande platforms kijken. Hier kun jij jouw skills aanbieden tegen een zelf bepaalt tarief. 

Upwork | Vind een Freelancer of vind werk als Freelancer (Internationaal) 
Hoofdkraan | Vind gratis een professionele freelancer
Freelancer.NL | vind binnen 48 uur een Freelancer

10 Platformen om nieuwe vaardigheden te leren

Domestika; Online Trainingen voor Creatieve Professionals

Skillshare; Onbeperkt Online Leren met Skillshare

CreativeLive; Leer Nieuwe Creatieve Vaardigheden (2021)

Google Digitale Werkplaats; Volg Gratis Online Cursussen.

SkillsTown; Onbeperkt Leren met 500 Online Trainingen

Learn From Fiverr: Online Trainingen voor Freelancers (2021)

Teachable; Online Training Maken of Volgen met Teachable

Studdy; Onbeperkt Online Leren met Studdy. (Nederlands)

Soofos; Honderden Nederlandstalige Online Cursussen (2021) 

Udemy; Onbeperkt Online Leren met Ruim 130.000 Cursussen

Conclusie online geld verdienen

Online geld verdienen is leuk. Online geld verdienen is heel goed mogelijk. En bij het online verdienen van geld heb je tegenwoordig heel veel mogelijkheden.

Zet de mogelijkheden uit dit artikel voor jezelf op een rijtje en werk jouw planning uit. Door de juiste keuzes te maken, kun je snel veel online geld verdienen!

Kan iedereen geld verdienen op het internet?

Ja, in de basis kan iedereen online geld verdienen op het internet. Jij dus ook. Voordat het zover is, moet je echter wel gemotiveerd zijn. Voordat je geld via het internet gaat verdienen, moet je namelijk hard werken.

Geluk en rijkdom komt namelijk nooit zomaar aanwaaien; ook niet via het internet.

Je moet dus over veel discipline, over veel motivatie en over veel passie beschikken.

Als dat bij jou goed zit, kun je succesvol als online ondernemer door het leven gaan!

Zelf aan de slag met online geld verdienen?

Wil je nu direct aan de slag met online geld verdienen? Check daarvoor onze website.

Op onze website vind je bijvoorbeeld de beste cursussen en trainingen waarmee je de juiste kennis op kunt doen.

Ook vind je op onze website héél veel informatie over online geld verdienen.

Graag wensen wij je alvast veel succes met online geld verdienen!