Voor het versturen van mailings heb je tegenwoordig tal van mogelijkheden. Wil je echter heel gericht, hard en snel met jouw bedrijf gaan groeien? Dan doe je er goed aan om het systeem van Mailblue uit te proberen. Met dit systeem kun je moeiteloos mails opstellen, versturen, analyseren én optimaliseren!

Mailblue

mailblue alles in 1 email marketing software

Jouw business laten groeien. Volgens Mailblue is dat mogelijk als je gebruik gaat maken van haar systeem. Met dit systeem kun je razendsnel de best mogelijke mails opstellen, waardoor je jouw publiek op een daadkrachtige manier weet te bereiken.

Maar, op welke gebieden weet Mailblue zich dan te onderscheiden ten opzichte van de vele concurrenten in de wereld van e-mail marketing?

Je leest het hieronder!

Wat is Mailblue precies?

Mailblue omschrijft zichzelf als een alles in 1 e-mail marketing softwarepakket. Het is een systeem waarmee je mails op kunt stellen, waarmee je mails kunt versturen en waarmee je alle resultaten kunt analyseren. Zo zie je precies per mail wat de behaalde resultaten zijn en hoe je in de toekomst jouw mailings een stuk beter vorm kunt geven.

Daarnaast kun je met Mailblue nog veel meer. Zo kun je ook met marketing automation aan de slag gaan, kun je met CRM automatisering aan de slag gaan en kun je ook A/B testen uit gaan voeren.

Het systeem van Mailblue is dus veel meer dan alleen een systeem waarmee je mails kunt versturen.

De zelfbedachte term ‘alles in 1 e-mail marketing softwarepakket’ lijkt dan ook terecht gekozen te zijn. Mailblue is de Nederlandse Certified partner van ActiveCampaign.

Wat kun je Mailblue bereiken?

Wat je met Mailblue kunt bereiken, kunnen we in vier woorden samenvatten: jouw business laten groeien.

Dat is namelijk het gehele doel van dit softwaresysteem, waarmee je echt jouw business snel kunt laten groeien. Dit weten wij als geen ander, aangezien wij dit systeem uiteraard zelf ook uitgeprobeerd hebben.

Daarnaast kun je ook nog tijd en geld gaan besparen met Mailblue. Dat is te danken aan onder meer de 94 vooraf klaargezette templates en funnels.

Al met al biedt Mailblue dus ook voldoende mogelijkheden om jouw (online) business te automatiseren. Dat betekent ook dat je meer tijd voor jouw core business hebt!

Wat zijn de functies van Mailblue? 

Functies Email marketing systeem mailblue

Met Mailblue zijn er tal van mogelijkheden.

 • Gepersonaliseerde en gesegmenteerde mails
 • Automatisering
 • Sales CRM systeem
 • Website Messaging & Chat
 • Site Tracking
 • Rapportages
 • Inschrijfformulieren
 • A/B Testen
 • Facebook Ads Integratie
 • CRM app
 • Meer dan 1000 koppelingen en integraties

Bekijk de website van Mailblue waar alle functies verder worden toegelicht.

Wat kost Mailblue?

Abbonnementen en prijzen Mailblue

Klinkt het verhaal van Mailblue bij jou als muziek in de oren? Wil je daarom ook graag zo snel mogelijk gebruik gaan maken van dit systeem? Dan is het zaak om een keuze te maken tussen verschillende abonnementsvormen:

 • Lite: 25 euro per maand
 • Plus: 49 euro per maand
 • Professional: X euro per maand

De exacte tarieven zijn hierbij afhankelijk van de hoeveelheid contacten die je hebt. Als je bijvoorbeeld 100.000 contacten hebt, zijn de bovengenoemde bedragen niet meer van toepassing. Die bedragen zijn van toepassing op de situatie waarin je 1000 contacten hebt. Vul dus jouw hoeveelheid contacten in en zie direct wat de kosten voor het abonnement zijn.

Het is 14 dagen gratis, dus mocht het systeem je niet bevallen, dan kan je altijd kosteloos en zonder risico annuleren.

Direct een abonnement afsluiten?

Wil je direct een abonnement bij Mailblue afsluiten? Dat is mogelijk als je op deze link klikt. Je komt dan direct op de Nederlandstalige website van Mailblue uit, waarop je je direct aan kunt melden. Daarmee zet je de eerste stap naar de groei met/van jouw onderneming!