Wil je graag veilig en anoniem het internet, zodat al je (bedrijfs)gegevens bescherm zijn? Of wil je vanuit het buitenland optimaal profiteren van de mogelijkheden van Nederlandse website? Met een VPN is dit mogelijk. Of beter gezegd: met NordVPN is dit mogelijk. Dit is wat ons betreft één van de beste aanbieders van VPN’s!

NordVPN Veilig en privé toegang tot het internet via een VPN

In de afgelopen jaren is het gebruik van internet explosief toegenomen. Dit is ook duidelijk te zien aan de vele internetdiensten waar je nu gebruik van kunt maken. Als je echt optimaal en veilig van alle mogelijkheden gebruik wilt maken, is het gebruik van een VPN eigenlijk onmisbaar. NordVPN biedt hier in ieder geval een geweldige oplossing voor.

Wat is NordVPN? 

NordVPN is één van de grootste aanbieders van virtuele privé netwerken. Dit betekent dat je bijvoorbeeld vanuit Amerika gebruik van een Nederlands IP adres kunt maken. Hierdoor ben je in staat om optimaal te genieten van de Nederlandse websites, waarbij je géén last meer hebt van een geo blokkade. Veel websites of diensten zijn immers alleen bereikbaar voor mensen met een IP-adres vanuit Nederland; dankzij NordVPN kun je eigenlijk deze websites een beetje ‘voor de gek houden’.

Maar dat is niet het belangrijkste voordeel.

Het gebruik van een VPN is veilig en anoniem

Door het gebruik van een VPN:

Ben je veiliger op het internet – een VPN versleutelt alle gegevens die jij verzendt of invult. Bijvoorbeeld je creditcardgegevens of BSN gegevens. Als een internetcrimineel jouw gegevens probeert te stelen via een openbare wifi dan vindt hij alleen versleutelde en daarmee onleesbare gegevens.

Als werkgever kan je medewerkers een beveiligde toegang geven tot het bedrijfsnetwerk – VPN’s zijn ooit ontworpen om bedrijfsgegevens te beschermen. Veel bedrijven geven hun werknemers alleen maar toegang tot het bedrijfsnetwerk via een VPN. Zo kan je als werknemer niet (onbedoeld) een internetcrimineel toegang geven tot het bedrijfsnetwerk. Ook als je werkgever dit niet verplicht is het een goed idee om het netwerk van je werkgever te beschermen door gebruik te maken van een VPN als je niet op kantoor werkt.

Ben je anoniemer op internet – een VPN verbergt je IP-adres en je locatie. Je IP-adres is een uniek adres dat is terug te leiden tot jouw computer (net zoals een mobiel nummer of je woonadres). Als je gebruik maakt van een VPN neem je het IP-adres en locatie van de VPN-server aan.

Wat kun je met NordVPN bereiken?

Dankzij NordVPN kun je dus altijd en overal, veilig gebruik maken van jouw favoriete websites en diensten. En ben je in staat om veilig en anoniem te internetten, terwijl al je bedrijfsgegevens versleuteld en beschermd zijn voor eventuele hackers.

Wat kost VPN?

Wil je direct van deze mogelijkheden gaan profiteren? Kies daarvoor uit één van onderstaande abonnementen en geniet direct:

Prijzen en tarieven NordVPN

Bekijk de actuele tarieven hier 

Direct aan de slag?

Wil je altijd en overal veilig het internet op, terwijl al je gegevens bescherm zijn? Daarnaast profiteer je ook van andere voordelen zoals vanuit het buitenland naar Nederlandse films of series kijken? Kies daarvoor voor NordVPN; het is niet voor niets dat dit één van de grootste bedrijven in de wereld van VPN is. Wij zijn fan!