Blinkist; Wil jij altijd en overal kunnen leren? Wil je graag jouw kennis naar een hoger niveau tillen? En maak je daarvoor graag gebruiken van boeken, luisterboeken of podcasts? Dan is Blinkist voor jou op het lijf geschreven. Deze aanbieder van online leerproducten heeft een geweldige groei doorgemaakt én heeft wereldwijd maar liefst 17 miljoen klanten!

Blinkist

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling met Blinkist

In de afgelopen jaren is onwijs veel veranderd; deze veranderingen zijn grotendeels te danken aan de opkomst van het internet. Door de opkomst van het internet heb je nu opeens meerdere mogelijkheden om nieuwe kennis op te doen. Zo kun je nu gebruik van Blinkist gaan maken, waarmee je op een interactieve en digitale manier jouw kennis naar een hoger niveau kunt gaan tillen.

Wat is Blinkist precies?

Blinkist is een uniek platform waarop je naar tal van boeken kunt luisteren én deze boeken ook kunt lezen. Je leest hierbij niet het gehele boek, maar je leest juist de beknopte van een samenvatting. Deze samenvattingen worden door het bedrijf zelf ’blinks’ genoemd; daar komt de naam Blinkist dan ook vandaan.

Via dit platform kun je toegang tot een ongekend aantal hoeveelheid boeken en podcasts krijgen. Je hoeft vervolgens niet het gehele boek te lezen (of de gehele podcasts te luisteren), aangezien je met de blinks al de belangrijkste informatie tot je kunt nemen. Dankzij Blinklist gaat het opdoen van nieuwe kennis een stuk sneller én makkelijker!

Vaak zijn de samenvattingen rond de 15 minuten. Stel je voor dat je boeken zoals The 7 Habits of highly effective people, start with why, of think and grow rich in minder dan 15 minuten kunt doornemen. Hoeveel kennis kan jij dan in een korte tijd opdoen?

Het is een Engelstalig platform, waarbij alle communicatie in het Engels is. Hier dien je dus wel rekening mee te houden.

Kunnen we Blinkist typeren als een aanbieder waarbij je echt iets kunt leren? Ja, zeker. Je kunt namelijk echt veel leren via Blinkist en daarnaast kan je jezelf met de diensten van deze aanbieder ook prima vermaken. Als een specifiek boek er nou echt uitspringt en je op zoek bent naar meer inhoud, dan kan je altijd nog het boek aanschaffen. Maar het krachtige van Blinkist is dat ze precies de belangrijke keypoints verwerken in de samenvattingen.

Wat kun je met Blinkist bereiken?

Met Blinklist kun je van meerdere voordelen genieten; zowel op het gebied van vermaak als op het gebied van kennis. Indien je regelmatig de blinks via dit platform leest of luistert, weet je eigenlijk jouw tijd op een leuke en nuttige manier in te delen. Ondertussen weet je ook nog jouw kennis peil omhoog te krikken, weet je veel nieuwe dingen te leren en kun je over ongekend veel onderwerpen iets lezen/leren.

Wat kost een abonnement bij Blinkist?

Blinkist prijzen

Lijkt het jou wel iets om op deze manier veel boeken te lezen en naar veel podcasts te luisteren? In dat geval kun je een normaal abonnement afsluiten of een premium abonnement. Voor het normale account betaal je eenmalig een bedrag van 79,99 euro, terwijl je voor het premium abonnement maandelijks 12,99 euro moet betalen. Belangrijk voordeel daarbij is wel dat je het abonnement maandelijks op kunt zeggen. Dat is niet het geval bij het normale abonnement.

Direct een abonnement afsluiten?

Kunnen wij een abonnement bij Blinkist aanraden? Ja, dat is iets wat wij absoluut kunnen.

Het aanbod van boeken en podcasts is onwijs uitgebreid, terwijl je ook op een dynamische en snelle manier nieuwe dingen kan leren. Juist dát past perfect in de huidige maatschappij.

Er is sowieso een gratis proefperiode van 7 dagen. Ben je dus nieuwsgierig naar alle inhoud en hoe het jouw bevalt? Dan kan je het altijd 7 dagen proberen en daarna beslissen of je verlengd ja of te nee.

Via deze link kun je ook direct van alle voordelen en mogelijkheden gaan genieten!