Wil je een opleiding of training gaan volgen? Bij de aanbieder NHA is de kans groot dat je de gewenste opleiding of training kunt volgen. Deze aanbieder heeft niet alleen een uitgebreid aanbod, maar weet ook de gewenste kwaliteit te bieden. Naar eigen zeggen is het ook nog eens de goedkoopste opleider van Nederland.

Cursussen en opleidingen als online thuisstudie met NHA

In het kader van persoonlijke groei kan een (extra) cursus of training geen kwaad. Wil jij zelf ook graag werken aan jouw persoonlijke groei en aan jouw skills? Dan is het zeker interessant om eens het aanbod van NHA te bekijken. Persoonlijk zijn wij in ieder geval onder de indruk van deze opleider, het aanbod en het totale plaatje.

Wat is NHA precies?

NHA is een aanbieder van opleidingen en cursussen die je online en thuis kunt volgen. NHA bestaat ruim 85 jaar. In die tijd hebben zo’n 2 miljoen mensen een opleiding gevolgd. Bij NHA kun je kiezen uit ruim 500 cursussen en opleidingen, van beroepsopleiding tot hobbycursus of taalcursus. Het kan echt allemaal. En het slagingspercentage ligt erg hoog, namelijk meer dan 80%. Het mooie van NHA is dat je officieel erkende diploma’s kunt behalen met een certificaat. 

Al in 1930 werd NHA – de Nationale Handelsacademie BV – in Panningen opgericht. Het doel was destijds om onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken. Met dat doel is deze opleider op dit moment nog steeds bezig.

Bij deze opleider ben je aan het juiste adres voor uiteenlopende opleidingen. Ook kun je via NHA-tal van cursussen volgen en daarmee jouw skills naar een hoger niveau tillen. Binnen het aanbod van NHA vind je meerdere interessegebieden, waardoor je ook snel de gewenste training of cursus kunt vinden. Zo kun je kiezen voor het interessegebied ‘Creatief’, het interessegebied ‘Onderwijs & Pedagogiek’ of het interessegebied ‘Zorg & Welzijn’. Of je kunt kiezen uit categorieën zoals beroepsopleidingen, een eigen bedrijf starten, of taalcursussen. En nogmaals, meer dan 500 opleidingen! Genoeg keuze in ieder geval.

Nadat je de gewenste cursus of training gevonden hebt, kun je deze via het internet direct volgen. NHA geeft aan dat je hun trainingen aan de keukentafel, online in een koffiebar of onderweg in de trein kunt volgen. Ideaal wat ons betreft in deze hectische en digitale maatschappij.

Wat kun je met NHA bereiken?

Met NHA kun je meer uit jezelf en uit jouw tijd halen. Dat is eigenlijk in een notendop datgeen wat je kunt bereiken met deze opleider. Door één of meerdere van de online trainingen of cursussen te vinden, weet je in ieder geval jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Mocht je de training of cursus lastig volgen, kun je bovendien beroep doen op de hulp van een docent. De kans is dan ook heel groot dat je jouw training tot een goed einde weet te brengen.

Wat kost NHA?

Wil je graag één of meerdere cursussen of trainingen via NHA gaan volgen? Dan is het goed om te weten dat je hier geen abonnement voor af hoeft te sluiten.

Nee, in plaats daarvan betaal je een vast bedrag per cursus. Zo betaal je voor bijvoorbeeld de cursus Basiskennis Boekhouden een bedrag van 99 euro. Hierbij kun je er ook nog voor kiezen om in 4 termijnen te betalen, terwijl je ook nog gebruik kunt maken van een gratis proefperiode van 15 dagen. De exacte kosten verschillen in ieder geval van cursus tot cursus en van training tot training.

Direct aan de slag?

Wil jij direct nieuwe dingen gaan leren? En wil je daarmee jouw skills naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij NHA aan het juiste adres; deze opleider behoort niet voor niets al ruim 85 jaar tot de beste opleiders van ons land!