Ben je als ondernemer actief? Of wil je graag jouw eigen bedrijf starten? In beide gevallen is het belangrijk dat je alle zaakjes op orde hebt. Zo moet je bijvoorbeeld voor een goed boekhoudprogramma kiezen; het systeem van Moneybird is daarbij een absolute aanraden. We kunnen maar één ding concluderen: WOW! Een simpel en slim boekhoudpakket. 

Het boekhoudprogramma voor de ondernemer Moneybird

Indien je als ondernemer actief bent, heb je met enkele verplichtingen te maken. Eén van deze verplichtingen is dat je te allen tijde voor een sluitende boekhouding moet zorgen. Alleen als je van een goed boekhoudprogramma gebruik maakt, kun je zorgdragen voor een dergelijke administratie. Bovendien maak je het met een boekhoudprogramma een stuk makkelijker voor jezelf; dat is zéker het geval met het Moneybird boekhoudprogramma.

Wat is Moneybird precies?

Moneybird is een online boekhoudprogramma waarmee je alle financiële zaken van jouw onderneming kunt regelen. Zo kun je offertes maken, offertes versturen, facturen maken, facturen versturen en alle betalingen verwerken. Bovendien kun je alle facturen aan een bepaalde rubriek koppelen, waardoor je direct inzicht in jouw financiële plaatje krijgt.

Ondertussen zorgt Moneybird ook nog voor alle gewenste financiële rapportages. Zo heb je altijd inzicht in jouw balans, in jouw winst- en verliesrekening en in aanverwante financiële rapporten. Ook dankzij deze rapporten bewaar je altijd het overzicht en kun je – daar waar nodig – tijdig bijsturen.

Binnen Moneybird kun je overigens van nóg meer functies gebruiken maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook jouw uren registreren/bijhouden, kun je jouw btw-aangifte direct doen en draag je dus zorg voor een perfecte boekhouding!

Met name het gemak valt bij dit boekhoudprogramma op. Om gebruik van dit boekhoudprogramma te maken, heb je bijvoorbeeld geen boekhoudkundige kennis nodig. Nee, het programma spreekt eigenlijk direct voor zich en neemt veel werk voor je uit handen. Mocht je onverhoopt iets niet helemaal begrijpen, staat de supportafdeling van Moneybird direct voor je klaar.

Wat kun je met Moneybird bereiken?

Gemak, een sluitende boekhouding en geen gedoe. Dat zijn in een notendop toch wel de belangrijkste voordelen van dit boekhoudprogramma. Als je van Moneybird gebruik maakt, heb je nagenoeg geen omkijken meer naar jouw boekhouding. Je weet hierdoor veel tijd te besparen, terwijl je wel weet dat jouw boekhouding perfect in orde is. Ook dat brengt rust met zich mee en zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op belangrijke zaken. Op jouw onderneming.

Wat kost Moneybird?

Klinkt het verhaal van dit boekhoudprogramma bij jou als muziek in de oren? Begrijpelijk! Ook wij zijn namelijk te spreken over dit programma. Voordat je van Moneybird gebruik kunt maken, moet je wel een keuze maken tussen de volgende drie pakketten:

Prijzen Moneybird

Daarbij biedt Moneybird overigens ook nog een gratis proefperiode van 60 dagen aan.

Direct aan de slag?

Wil jij direct voor een sluitende boekhouding gaan zorgen? Dan is het programma van Moneybird een absolute aanrader. Gemak dient de ondernemer! Via deze link kun je je direct aanmelden voor dit uitgebreide, makkelijke en handige programma.

Start nu met het gebruik van Moneybird. 200.000 ondernemers zijn je al voor gegaan.