Van het volgen van online trainingen en cursussen is nog nooit iemand slechter geworden. Als jij ook jouw skills wilt verbeteren, ben je hiervoor bij Mindvalley aan het juiste adres. Via dit platform kun je tal van cursussen gaan volgen; deze cursussen worden bovendien gegeven door de beste leraren van over de gehele wereld!

Mindvalley het persoonlijke ontwikkeling platform

Unleash the best in you. Met deze woorden word je welkom geheten op de website van Mindvalley. Vrij vertaald betekent dit eigenlijk dat je met Mindvalley het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Dit betekent dat je betere prestaties kunt gaan leveren, dat je beter in jouw werk gaat worden en dat je ook van meer geluk in het leven gaat genieten. Het volgen van online cursussen hoeft namelijk niet altijd een zakelijk karakter te hebben!

Wat is Mindvalley precies?

Mindvalley is een uitgebreid platform waarop je allerlei online trainingen en online cursussen kunt vinden. Je kunt hiervoor een abonnement afsluiten, maar je kunt ook gratis cursussen volgen via dit platform. Feit is in ieder geval dat het platform van Mindvalley in de afgelopen jaren onwijs uitgebreid is.

Dat is ook terug te zien aan het huidige aanbod van online cursussen. Om dit uitgebreide aanbod aan te kunnen bieden, heeft Mindvalley alle cursussen in categorieën onderverdeeld. Onder meer Achieving Goals, Growing your Finances, Focus, Leadership Skills en Self-Love zijn enkele van deze categorieën.

Het zijn meer dan 50 uitgebreide en kwalitatieve Online programma’s, gegevens door plus minus 100 succesvolle en bijzondere mensen over de hele wereld. Daarnaast bieden ze een interessante leerwijze, waarbij je elke dag 20 minuten leert. Het blijkt uit onderzoek dat dit de meest effectieve manier is om de informatie op te slaan en toe te passen in je eigen leven.

Opvallend is dat niet alle online cursussen bij Mindvalley een zakelijk karakter hebben. Sterker nog; veel cursussen gaan ook over jouw persoonlijke welzijn. Ook op het gebied van persoonlijke welzijn kan een hoop winst behaald worden; dit kun je dus via het platform Mindvalley gaan doen!

Wat kun je met Mindvalley bereiken?

Mindvalley Online Leren categorieen en programmas

Als je een account bij Mindvalley aan gaat maken, kun je eigenlijk alle kanten op. Aan de ene kant kun je aan de slag gaan om jouw persoonlijke skills naar een hoger niveau te tillen. Hiermee word je een stuk waardevoller op de werkvloer en kun je mogelijk een mooie carrière gaan maken. Aan de andere kant kun je dus ook met jouw gemoedstoestand en welzijn op een positieve manier aan de slag gaan. Dankzij Mindvalley kun je niet alleen slimmer worden, maar ook nog eens gelukkiger!

Wat kost Mindvalley?

Mindvalley onbeperkt Online leren

Wil jij graag via Mindvalley verschillende online cursussen gaan volgen? Dan is het allereerst zaak om een account aan te maken.

Je hebt hierbij keus tussen de volgende twee abonnementsvormen:

  • All Access Monthly: 99 dollar per maand. Betaling per maand, te allen tijde op te zeggen
  • All Access Yearly: 41,60 dollars per maand. Betaling per jaar, te allen tijde op te zeggen

De online cursussen zijn ook los aan te schaffen, maar de kosten per training liggen gemiddeld rond de 300 dollar. Dan is het in onze optiek verstandiger om te kiezen voor een abonnement.

Ben je benieuwd naar de kwaliteit? Er is ook een vrij groot aanbod aan gratis Masterclasses, bekijk de website voor het volledige aanbod.

Kies je voor het abonnement? Dan heb je in ieder geval 15 dagen niet goed geld terug garantie. Je kunt het dus altijd risicorij proberen, maar wij verwachten dat je zeker onder de indruk bent van de kwaliteit.

Direct een abonnement afsluiten

Klinkt het verhaal van Mindvalley bij jou als muziek in de oren? Wil jij ook graag gebruik gaan maken van dit online platform? Via deze link kun je direct een account aanmaken en een abonnement afsluiten, waarna je direct van start kunt gaan. Wij zijn in ieder geval erg te spreken over het platform van Mindvalley!