Wil je jouw eigen website of webshop gaan ontwikkelen? Dankzij het Divi Theme in combinatie met WordPress is dit een fluitje van een cent. Je kunt uit tal van thema’s bij Divi kiezen, waardoor je de website altijd naar wens weet te maken. Bovendien werkt dit systeem in combinatie met WordPress super makkelijk!

Divi Theme Elegant Themes

Divi Elegent Themes WordPress Thema website bouwer

In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen allesbehalve stilgestaan. Dat zie je ook terug aan de mogelijkheden die je hebt om een eigen website te ontwikkelen. Onder meer vanwege de komst van WordPress heb je hier niet langer technische kennis voor nodig!

Wat is Divi Theme Elegant Themes precies?

De nummer 1 op het gebied van WordPress thema’s en visueel pagina ontwerp. Dat zijn de woorden waarmee Divi zichzelf perfect weet te omschrijven. Met dit systeem kun je namelijk in een handomdraai een prachtige website ontwikkelen.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een WordPress installatie. Door vervolgens Divi te installeren, kun je alle blokken op een WordPress website naar wens instellen. Je kunt hierbij per blok zelf aanpassingen doen, waardoor je de website direct volledig naar wens weet te maken.

In de afgelopen jaren is gebleken dat Divi onwijs populair is. Die populariteit is te danken aan de hoeveelheid thema’s, aan de vele mogelijkheden en aan het gebruiksgemak. Echt iedereen kan dankzij Divi (en WordPress) een geweldige website ontwikkelen.

Zo kan je letterlijk complete layouts overnemen en zelf de tekst en afbeeldingen wijzigen. Of je kunt ervoor kiezen om een specifieke pagina te uploaden, zoals de contact pagina of homepagina.

Bibliotheek Divi Theme alle themas om een website te maken

Wat kun je met Divi Theme Elegant Themes bereiken?

Het belangrijkste doel van Divi Theme Elegant Themes is om razendsnel een website te kunnen maken. Dat doe je dankzij Divi niet alleen snel, maar doe je ook nog eens ontzettend fraai. Het is namelijk een feit dat je met Divi niet alleen uit tal van thema’s kunt kiezen, maar dat Divi ook nog een zogeheten ‘page builder’ hebt. Je kunt elke pagina op jouw website hierdoor naar wens vorm gaan geven.

Een website pagina maken met Divi Theme

Kortom: wil je op een fraaie en makkelijke manier een WordPress website ontwikkelen? Dan is Divi jouw grote vriend hiervoor. Het is bovendien niet voor niets dat Divi in de afgelopen jaren onwijs populair geworden is.

Voordelen Divi Theme:

 • Multifunctioneel thema geschikt voor elk project
 • Bewerkbare sjablonen van hoge kwaliteit
 • Krachtige tool voor het maken van pagina’s
 • Veel nuttige documentatie
 • Regelmatig bijgewerkt en verbeterd
 • Verbeterd ondersteuningssysteem
 • Goede aankoopopties

Nadelen Divi Theme:

 • Het kost tijd om de paginabuilder volledig onder de knie te krijgen
 • Zoveel creatieve vrijheid kan overweldigend zijn
 • Geen ondersteuningskanaal voor e-mailtickets (maar er is wel het nieuwe geïmplementeerde messenger-systeem)

Wat kost Divi?

Prijzen Divi themeLijkt het jou wel wat om van Divi gebruik te maken? Dan heb je de keus uit twee abonnementsvormen:

 • Jaarlijks een bedrag van 89 dollar; je kunt dank ongelimiteerd van Divi gebruik maken.
 • Een eenmalige betaling van 249 dollar; je maakt dan levenslang gebruik van Divi. Met name als je meerdere websites wilt ontwikkelen, is dit zeer interessant. Binnen drie jaar heb je immers jouw investering al ‘terugverdiend’.

Je kunt het thema sowieso risico vrij proberen. Als het thema je niet bevalt, mag je het binnen 30 dagen kosteloos en zonder reden annuleren.

Direct een abonnement afsluiten?

Zou je graag direct een abonnement bij Divi af willen sluiten? Dan hoef je eigenlijk nog maar één keuze te maken: een jaarlijkse betaling of een eenmalige betaling. Via deze link kom je in ieder geval op de betaalpagina uit, waarop je veilig en snel jouw bestelling af kunt ronden!