Zelf je eigen cursussen maken en verkopen? Meer en meer particulieren en ondernemers kiezen hiervoor, aangezien het een prima verdienmodel is. Dat is zeker het geval als je jouw cursus maakt met behulp van Maatos. Naar onze mening is dit één van het beste platform waarmee je jouw eigen cursussen kunt maken!

Maak en verkoop je eigen online training met Maatos in een Online cursus omgeving

Ken je wellicht het platform Soofos? Dit platform werd enkele jaren geleden opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van online cursussen. Op dit moment vind je meer dan 500 Nederlandstalige online cursussen op het platform van Soofos.

Dit platform heeft in de afgelopen jaren echter ook haar vleugels verspreid. Zo is dit bedrijf met het platform Maatos begonnen; een platform waarop je dus jouw eigen cursussen kunt maken. Dit platform is ontwikkeld door de makers van Soofos en gaat ook prima samen met het online platform ‘Soofos’.

Wat is Maatos precies?

Maak en verkoop online cursussen in jouw eigen cursusomgeving. Met deze woorden word je welkom geheten op de website van Maatos. In onze ogen laten deze woorden ook direct duidelijk blijken wat je zoal met dit platform kunt doen. Je kunt jouw eigen cursus website maken, waarna je deze cursus website ook nog geheel zelf kunt beheren.

Eigenlijk biedt Maatos jou alle handvatten om snel geld te verdienen met jouw cursus. Om dat mogelijk te maken, heeft Maatos voor een overzichtelijk en handig dashboard gekozen. Een dashboard waarmee je direct jouw eigen website kunt maken; echt alles kun je via Maatos voor jouw cursuswebsite regelen.

Zo kun je bijvoorbeeld het complete design van de website naar jouw wens maken. Ook kun je via Maatos direct mat e-commerce aan de slag gaan en behoud je altijd de controle. Het systeem van Maatos zorgt bijvoorbeeld ook voor het automatisch versturen van de facturen naar jouw cursisten én voor het automatisch berekenen van de BTW.

Wat kun je met Maatos bereiken?

Dankzij dit handige online platform kun je dus in een handomdraai jouw eigen cursuswebsite maken. Je kunt hier niet alleen geld mee verdienen, maar je kunt ook nog eens veel andere mensen blij maken en helpen. Dat is immers in veel gevallen het doel van het ontwikkelen van een cursus.

Via Maatos gaat dit in ieder geval snel, moeiteloos en zonder enige behoefte aan technische kennis.

Maatos maak en verkoop je eigen online training

Wat kost Maatos?

Lijkt het jou wel iets om jouw eigen cursuswebsite te ontwikkelen? Dan is het aan te raden om met het systeem van Maatos aan de slag te gaan. Voordat je dit kunt doen, dien je wel nog een abonnement af te sluiten. Je hebt hierbij de keus uit meerdere soorten pakketten:

Maatos prijzen voor een Online leer omgeving

Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om per jaar te betalen. Daarmee geniet je van een (extra) kostenbesparing!

Er geldt een proefperiode van 30 dagen, dus het niet bevalt kun je het kosteloos annuleren.

Direct een abonnement afsluiten?

Wil jij per direct met Maatos aan de slag gaan? Logisch! Je kunt met dit systeem niet alleen je eigen cursuswebsite ontwikkelen, maar ook direct geld verdienen. Meld je via deze link voor Maatos aan, zodat je direct kunt starten met het verdienen van (veel) geld!