Wil je graag jouw kennis met een flink publiek gaan delen? Dan is het interessant om jouw eigen online training of online cursus te ontwikkelen. Om dat voor elkaar te krijgen, kun je gebruik maken van het systeem van LearnDash. Met dit systeem kun je makkelijk en snel interactieve en hoogwaardige online trainingen en cursussen ontwikkelen.

ontwikkel en verkoop je online training met Learndash

Meer en meer mensen kiezen ervoor om hun kennis digitaal te delen. Dit doen ze onder meer met hun eigen online cursussen en online trainingen. Is het ook jouw grote droom om jouw kennis te delen? Dan is het aan te raden om eens naar de mogelijkheden van LearnDash te kijken. Wij zijn namelijk van mening dat je op een relatief eenvoudige manier een prachtige training kunt ontwikkelen met dit systeem.

Wat is LearnDash precies?

Learndash is een systeem waarmee je Online trainingen kunt ontwikkelen én deze kunt beheren. Vervolgens kun je deze trainingen binnen jouw onderneming aan de juiste werknemers toewijzen of deze promoten en verkopen aan jouw doelgroep.

Als je op de website van LearnDash een kijkje neemt, zie je de woorden ‘The only WordPress LMS created by learning-experts’ naar voren komen. Met deze woorden wordt nagenoeg volledig duidelijk wat LearnDash precies is. Een terechte vraag is wel waar de afkorting LMS in dit geval voor staat.

Nou, de afkorting LMS staat voor Learning Management System. Dit is dus een systeem waarmee je leeractiviteiten en trainingen kunt ontwikkelen én kunt beheren.

Via LearnDash kun je vervolgens ook de verschillende ontwikkelingen en vorderingen in de gaten houden.

Eigenlijk is LearnDash dus méér dan een systeem om online trainingen mee te ontwikkelen. Het is een compleet systeem waarmee je bijvoorbeeld jouw werknemers de best mogelijke trainingen op een leuke manier kunt laten volgen!

Bekijk deze uitgebreide video over Learndash voor meer informatie.

Wat kun je met LearnDash bereiken?

Het doel van LearnDash is eigenlijk tweeledig. Ten eerste is de tool perfect om jouw kennis mee te delen. Je kunt jouw kennis moeiteloos in jouw eigen online training verwerken, waarna . je jouw online training kunt promoten en starten met geld verdienen met de verkoop van jouw kennis.

Aan de andere kant kun je ook jouw werknemers de juiste trainingen laten volgen. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld jouw werknemers periodiek trainingen te laten volgen, zodat al jouw medewerkers zich weten te ontwikkelen. Of een groot gedeelte van het inwerk proces in de trainingen verwerken. Dit is niet alleen in het belang van jouw medewerkers, maar uiteraard ook in het belang van jouw eigen onderneming.

Daarnaast is het een volwaardig systeem om alles vanuit één omgeving te managen. Denk aan de prijsstelling, betaalmogelijkheden, verleningen, etc.

Bekijk hier alle functies van Learndash.

Learndash alles in een systeem

Wat kost LearnDash?

Klinkt het verhaal van LearnDash bij jou als muziek in de oren? Voordat je van dit systeem gebruik kunt maken, dien je eerst een abonnement af te sluiten. Je hebt hierbij de keus uit drie verschillende abonnementsvormen:

  • Basic: 159 dollar, slechts 1 licentie voor 1 website
  • Plus, Package: 189 dollar, 1 licentie voor 10 websites
  • Pro Package: 329 dollar, 1 licentie voor 25 websites

Let op: dit zijn jaar tarieven. Je zit dus niet vast aan maandelijkse kosten. Wel wordt de dienstverlening en software jaarlijks opnieuw verlengd om zo gebruik te kunnen maken van de nieuwe functies en updates.

Er geldt een 30 dagen geld terug garantie, dus je kan het altijd risico vrij proberen.

Direct een abonnement afsluiten?

Spreekt het gehele verhaal van LearnDash jou aan? Wil je ook profiteren van de voordelen zoals wij deze hierboven geschetst hebben? Dan is het interessant om via deze link direct een abonnement bij LearnDash af te sluiten. Je gaat daar zéker geen spijt van krijgen!