Met jouw online business is het van belang om vertrouwen op te roepen bij de consument. Dit doe je door transparant te zijn, maar ook door meerdere betaalmogelijkheden aan te bieden. Wil jij graag in bijvoorbeeld jouw webshop meerdere betaalmogelijkheden aanbieden? Dan ben je hiervoor bij PayPro aan het juiste adres; met dit systeem kun je 12 betaalmethoden integreren op jouw website.

Laat je klanten veilig en online betalen met PayPro

Pakweg 30 jaar geleden moest je echt naar fysieke winkels toe om spullen te kopen. Sinds de komst van het internet is dat gaandeweg veranderd, waarbij met name in de laatste jaren de ontwikkelingen gigantisch hard zijn gegaan. Al deze ontwikkelingen hebben er in ieder geval toe geleid dat meer en meer consumenten via het internet shoppen. Wil jij producten aan consumenten (gaan) verkopen? Dan is het van belang om meerdere betaalmogelijkheden aan te bieden!

Wat is PayPro precies?

Voorheen kon men alleen betalen met de euro (of destijds nog gulden). In de afgelopen jaren zijn hier meerdere betaalmogelijkheden aan toegevoegd, waardoor het voor de consument eigenlijk een stuk makkelijker is geworden. Als website- of webshopeigenaar betekent dit wel dat je ook meerdere betaalmogelijkheden aan moet bieden.

Dankzij het systeem van PayPro is dit een fluitje van een cent. Met dit systeem kun je namelijk direct 12 betaalmogelijkheden integreren op jouw website, waardoor je jouw bezoekers voldoende mogelijkheden geeft bij het betalen. Dit roept niet alleen veel vertrouwen op, maar maakt de kans op een conversie ook een flink stuk groter.

Daarnaast kun je met PayPro ook aan de slag gaan met 1-Click-Upsell, met Recurring payments en met affiliate marketing. Dankzij dergelijke ‘aanvullende’ functies is het systeem van PayPro eigenlijk alleen maar interessanter!

Wat kun je met PayPro bereiken?

Meer orders scoren en dus meer omzet draaien. Dat is in een notendop toch wel datgene wat je met PayPro kunt bereiken. Juist door 12 betaalmethoden aan te bieden, weet je op voorhand zeker dat elke consument zijn/haar geliefde betaalmethode kan gaan gebruiken. Je weet hiermee een flink obstakel weg te werken, waardoor de kans groot is dat de consument direct tot betalen overgaat!

PayPro functies en mogelijkheden

Wat kost PayPro?

Wil jij graag op deze manier aan jouw online business werken? Lijkt het jou wel iets om op deze manier jouw verkopen flink op te stuwen? Dan is het aan te raden om direct een account bij PayPro aan te maken. Wat je vervolgens precies moet betalen, is afhankelijk van meerdere factoren. Er worden bijvoorbeeld verschillende tarieven gerekend voor de verschillende betaalmogelijkheden.

Direct een abonnement bij PayPro afsluiten?

Wil jij genieten van het betaalgemak dat door PayPro aangeboden wordt? Wil je hiermee direct jouw online business een stuk winstgevender maken? Dan doe je er verstandig aan om een abonnement bij PayPro af te sluiten. Via deze link kun je je direct bij PayPro aanmelden, waarna je uit de vele diensten kunt kiezen. Je kunt PayPro immers ook gebruiken als een affiliate marketingnetwerk of voor Recurring payments. Wij kunnen je PayPro in ieder geval van harte aanraden!