Is online werken  jouw droom? Zou jij graag de kwaliteit van jouw website optimaliseren? Dan is de Phoenix websitesoftware zeker iets voor jou! Met dit softwarepakket kan je makkelijk een website bouwen die ook meteen wordt geoptimaliseerd! Door middel van de tools kan je een hogere ranking binnen Google genieten, maar worden bezoekers ook effectief omgezet in klanten! Zo kan jij als internetondernemer doen wat je graag doet, terwijl je ervoor betaald wordt!

phoenix website software

Wat is Phoenix Website Software?

Met de Phoenix Website Software kun je gemakkelijk zelf een professionele website maken.

De Phoenix website software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie en speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die beter in Google willen scoren (SEO) en meer leads en klanten (conversie) uit hun website willen halen.

Phoenix website software werd gebouwd door experts in online marketing. In 2010 werd de software ontwikkelt, voor eigen gebruik. Doordat de software zo succesvol bleek, werd hij ook beschikbaar gemaakt voor derden en inmiddels uitgebouwd tot een super succesvolle en gebruiksvriendelijke website software.

Vandaag hebben 1.600+ ondernemers hun eigen website met de Phoenix website software gemaakt en plukken daar elke dag de vruchten van.

 

Phoenix Software

Via deze software is het makkelijk om zelf een kwalitatieve website te bouwen!

  • Scoor hoog in Google (SEO)
  • Effectieve landingspagina’s en templates
  • Creëer volautomatische marketing funnels
  • Specialistische online marketing technieken
  • Haal meer leads en klanten uit je bezoekers

Ontdek hieronder welke tools ze ter beschikking hebben om jou te helpen!

Maak je eigen website met Phoenix Website software

Phoenix software en zoekmachineoptimalisatie

Phoenix voorziet enkele handige tools die jij kan gebruiken om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Op die manier kunnen mensen van over de hele wereld jouw website makkelijker terugvinden. Het ultieme doel van SEO is jouw website helemaal bovenaan plaatsen in Google. Zo zullen veel meer mensen op jouw website terechtkomen! De volgende stap is natuurlijk om ze ook op jouw website te houden. Dat kan door middel van een goede landingspagina…

Een effectieve landingspagina bouwen

Om van bezoekers ook effectieve klanten te maken, zal het belangrijk zijn om een unieke, perfecte landingspagina te bouwen. Dankzij de expertise op vlak van marketing, en jarenlange ervaring met conversie, is de software zo ontworpen om jouw pagina tot in de kleinste details te optimaliseren. Op die manier zullen bezoekers aan de ene kant langer op jouw pagina blijven en aan de andere kant dus ook vaker overgaan tot aankoop, het lezen van jouw berichten of dergelijke…

Een succesvolle product lancering

Of het nu gaat over een nieuw product dat je op de markt brengt, of over een online training, de lancering van iets nieuws op jouw website is sowieso een belangrijk moment! Bij Phoenix hebben ze een gespecialiseerde functie ontwikkelt, die je helpt bij het lanceren van jouw product. Door middel van een handige tool is het mogelijk om in te stellen wanneer bepaalde zaken op jouw website worden weergegeven. Op deze manier kan je voorafgaand aan de lancering van het nieuwe product, de klant nieuwsgierig maken.

Wat kost Phoenix?

Lijkt het jou wel iets om met Phoenix een website te gaan maken? Dan kun je kiezen uit 2 verschillende pakketten.

Phoenix Premium voor € 497,- per jaar, of € 59,- per maand, of Phoenix Ultimate voor € 1497,-, of € 197,- per maand.

Je kunt de website Software 14 dagen Gratis proberen.

IMU Phoenix website Software Prijzen

De website Software aanschaffen?

Velen voelen zich geroepen om zelf een website te bouwen. Ze willen graag online werken, zodat ze volledige vrijheid kunnen vinden in hun werk. Veel websites slagen echter niet in hun opzet. Bezoekersaantallen blijven laag, samenwerkingen blijven uit en de inkomsten zijn laag of misschien zijn er zelfs helemaal geen.

Door middel van de juiste software om jouw website te bouwen, zul je er eerder in slagen om jouw doelstellingen te realiseren!

Wij geloven dat de Website Software Phoenix de juiste keuze is als je aan de slag wilt met een eigen website. Klik hier om naar website van Phoenix te gaan voor alle informatie.