Heb je de ambitie om uit te groeien tot een succesvolle e-commerce ondernemer? Dan valt of staat dit met goede ideeën die je hebt. Daarbij is het ook van belang om goede software te gebruiken, zoals de software van Lightspeed. Met het veelzijdige systeem van Lightspeed kun je echt heel veel kanten op; wij zijn groot fan!

Lightspeed Kassasystemen en webshop software Lightspeed

Wil je graag een eigen webshop maken? Dan heb je tegenwoordig de keus uit meerdere online systemen. Met sommige van deze systemen is het ook mogelijk om een webshop te koppelen aan de kassa in jouw winkel. Dit is onder meer mogelijk met het systeem van Lightspeed, maar daar blijft het niet bij. Dit systeem heeft namelijk nog veel meer te bieden!

Wat is Lightspeed precies?

Lightspeed is een programma waarmee je heel veel kanten op kunt. Je kunt jouw eigen webshop maken, je kunt meerdere systemen aan elkaar koppelen, je kunt overal en altijd aan jouw online business werken en je kunt de webshop volledig naar wens maken.

Eigenlijk kun je met Lightspeed jouw webshop maken, maar vervolgens ook nog eens optimaliseren en automatiseren. Zo is het dus bijvoorbeeld mogelijk om jouw webshop aan jouw fysieke winkel te koppelen. Door deze koppeling – mede mogelijk gemaakt door Lightspeed – weet je een sluitende boekhouding te creëren. Ook op het gebied van bijvoorbeeld voorraadbeheer is dit onwijs handig.

Met andere woorden: het systeem van Lightspeed gaat verder dan veel andere systemen. Met dit systeem kun je écht de volgende stappen met jouw (online) business gaan zetten. Het systeem van Lightspeed zorgt er in ieder geval voor dat de wereld aan jouw voeten ligt.

Wat kun je met Lightspeed bereiken?

Succesvolle ondernemen in de wereld van e-commerce. Dat is eigenlijk hét hoofddoel dat je met Lightspeed kunt gaan bereiken. Om dit doel te kunnen behalen, is het wel zaak om veel input te leveren. Zo moet je een goed idee hebben en moet je zelf ook aan de bak. Met het systeem van Lightspeed gaat dit in ieder geval een stuk makkelijker én heb je alle mogelijkheden tot je beschikking.

Wat kost Lightspeed?

Ben je nu direct onder de indruk van Lightspeed? Dat kunnen wij ons goed voorstellen; dat zijn wij zelf namelijk ook. Voordat je van dit systemen gebruik kunt maken, moet je echter wel eerst een abonnement afsluiten. Daarbij kun je tussen de volgende pakketten kiezen:

eCommerce Prijzen Lightspeed

Lightspeed is niet super voordelig te noemen, maar je geniet dus wel van meerdere zwaarwegende voordelen. Voldoende reden om direct van dit systeem gebruik te gaan maken.

Je hebt 14 dagen recht op een gratis demo. Je kunt binnen de 14 dagen je demo te allen tijde annuleren, de demo loopt automatisch af. Na de 14 dagen proefperiode neemt Lightspeed contact op om te kijken of de website kan worden omgezet naar een live variant. Dus als het niet bevalt, zit je op dat moment nog nergens aan vast. 

Direct aan de slag?

Spreekt het verhaal van Lightspeed jou aan? Wil jij ook graag op het gebied van e-commerce de volgende stappen zetten? En ben je ook bereid om daarvoor een bepaald bedrag per maand beschikbaar te stellen? Dan is het zeker aan te raden om met Lightspeed aan de slag te gaan. Via deze link kun je je aanmelden, waarna je direct van alle mogelijkheden en voordelen geniet!