Persoonlijke groei wordt steeds belangrijker; stilstand is absoluut  achteruitgang in deze maatschappij. Middels de persoonlijke community van Levensbazen kun jij continu werken aan persoonlijke groei. Samen met andere studenten en young professionals.

Community Levensbazen de plek om samen te groeien

Levensbazen

Tim en Leon zijn de twee oprichters van de Levensbazen community. Zij zijn van mening dat in het leven alles leuker is als je dit samen doet. Dit geldt niet alleen voor bijvoorbeeld sporten, maar ook voor het opdoen van nieuwe kennis. Mede daarom zijn zij met de Levensbazen community begonnen. Puur met het oog op persoonlijke groei én samenwerking.

Wat is de Levensbazen community?

Community Levensbazen samen groeien

De Levensbazen community is een online community voor studenten en young professionals. Nadat je je als lid voor deze community aangemeld hebt, krijg je toegang tot allerlei onderdelen. Je kunt hierbij denken aan e-books, aan workshops en aan live sessies. Ook kom je via de community in contact met veel andere mensen.

Wat kun je met de Levensbazen community bereiken?

Community Levensbazen inhoud

Dankzij deze community werk je gericht aan jouw persoonlijke groei. Dit doe je niet alleen, maar samen met andere mensen. Je leert hierdoor beter samenwerken, terwijl je ook veel van andere mensen kunt leren. Onder aan de streep werk je met deze community écht aan jouw persoonlijke groei.

Wat kost de Levensbazen community?

Wil jij graag lid worden van de Levensbazen community? Dan kun je uit twee pakketten kiezen:

  • Levensbazen START: 7,99 euro per maand
  • Levensbazen PLUS: 24,99 euro per maand

Het PLUS abonnement is een stuk duurder, maar ook echt een stuk uitgebreider.

Is de Levensbazen community aan te raden?

De Levensbazen community is echt leuk, leerzaam en interessant. Je doet veel kennis op, maar je leert ook nieuwe mensen kennen. Daar word je eigenlijk alleen maar beter van. Bovendien valt het abonnementsgeld per maand reuze mee; meld je daarom direct aan voor de Levensbazen community.