Het omzetten van bezoekers naar betalende klanten. Dat is de uitdaging voor alle eigenaren van een website of een webshop. Als jij zelf ook graag meer betalende klanten wenst te hebben, kun je hiervoor gebruik maken van het systeem van Landingi. Met dit systeem kun je namelijk snel een perfecte landingspagina ontwikkelen, waarmee je de conversie van jouw website weet te verhogen!

Landingi maak converterende landingspaginas met Landingi

Op het internet heb je tegenwoordig met vrij veel concurrentie te maken. Meer en meer mensen zien namelijk in dat er vrij veel geld via het internet te verdienen valt. Aangezien de concurrentie vrij hevig is, moet je er alles aan doen om op een positieve manier op te vallen. Dat gaat je ongetwijfeld lukken met het systeem van Landingi!

Wat is Landingi precies?

Met het systeem van Landingi ben je in staat om direct een geweldige landingspagina te ontwikkelen. Je bepaalt hierbij zelf de vormgeving van de pagina, maar je kunt hiervoor wel uit tientallen templates kiezen. Daarbij kies je uiteraard zelf de gewenste kleuren, waardoor de pagina in de huisstijl van jouw website past.

Daarbij blijft het echter niet. Met het systeem van Landingi kun je namelijk nog véél meer. Zo kun je ook andere elementen van jouw website naar wens stijlen, kun je jouw website koppelen aan tal van andere systemen en kun je ook jouw website gaan optimaliseren. Dat laatste doe je bijvoorbeeld met meerdere personalisatiemogelijkheden en A/B testen.

Bijkomend voordeel: je kunt een ongelimiteerde hoeveelheid landingspagina’s ontwikkelen. Bij Landingi zit je dus niet gebonden aan een maximum, terwijl je ook nog eens snel werkt. Al met al een prima systeem om aan de conversie van jouw website te werken.

Wat kun je met Landingi bereiken?

Meer leads krijgen, de conversie verbeteren, de sales verhogen en daarmee jouw business laten groeien. Volgens Landingi zelf zijn dat de gevolgen als je gebruik van dit systeem gaat maken. Met dit systeem kun je dus op een snelle en efficiënte manier aan de groei van jouw onderneming werken!

Bijkomend voordeel: de gevolgen van dit systeem zijn op korte- en op lange termijn zichtbaar. Zo geniet je óók op de langere termijn van de flink verbeterde conversie. Met alle dank aan de landingspagina’s die je met Landingi hebt gemaakt!

Wat kost Landingi?

Spreekt het systeem van Landingi jou wel aan? Heb je daarom interesse om zo snel mogelijk met dit systeem aan de slag te gaan? Dan is het zaak om een abonnement af te sluiten, waarbij je uit drie verschillende abonnementen kunt kiezen. De belangrijkste informatie over deze abonnementen vind je in onderstaand overzicht:

prijzen en tarieven voor Landingi landingspagina Software

Voor alle pakketten geldt een Free Trial periode van 14 dagen. Je kunt het dus altijd risicovrij proberen en als het niet bevalt, kun je het kosteloos annuleren.

Bekijk de website voor alle functies en vergelijk de verschillende pakketten. 

Direct met Landingi starten?

Spreekt één van bovengenoemde prijskaartjes jou aan? Wil je daarom direct een abonnement bij Landingi afsluiten? Dat is iets wat wij absoluut aan kunnen raden! Het systeem werkt uitmuntend, het systeem biedt veel mogelijkheden en de resultaten zijn subliem te noemen. Met het systeem van Landingi zet je de eerste stappen naar een flinke groei van jouw onderneming!