Heb jij een goed idee? Wil je dat idee graag uit gaan werken in de vorm van een online business? Dan biedt het systeem van Kartra daar alle mogelijkheden voor. Je kunt Kartra zien als zowel een marketingtool, maar ook als een platform waarmee je jouw website helemaal op kunt bouwen. Daarbij geniet je ook nog van de inbreng van tal van deskundigen.

Kartra Product Video

Voor het bouwen van een website heb je momenteel onwijs veel keus. Je kunt uit tal van ‘alles-in-één-platformen’ kiezen, waarmee het mogelijk is om snel jouw eigen website te ontwikkelen. Tegelijkertijd weet je echter wel dat je een dergelijke website niet direct geoptimaliseerd kunt krijgen. Dat is wel het geval als je jouw website met behulp van Kartra op gaat bouwen.

Wat is Kartra precies?

Kartra is eigenlijk een compleet online systeem waarmee je jouw hele online business op kunt gaan bouwen. Je hebt hier zelf geen team van ontwikkelaars, van integrators of van tekstschrijvers voor nodig. Nee, met dit systeem maak je namelijk indirect gebruik van de diensten van onder meer webdesigners, tekstschrijvers en ontwikkelaars.

In dit systeem vind je namelijk honderden sjablonen, geoptimaliseerde teksten, een autoresponder, een tool voor partnerbeheer, een ingebouwde kassa en een 360 graden analyse. Dankzij deze onderdelen kun je jouw online business op een gemakkelijke manier opbouwen en uitbreiden.

Je kunt Kartra dus eigenlijk zien als een marketingtool. Een tool waarmee je jouw website op kunt tuigen, maar ook een tool waarmee je jouw website kunt optimaliseren. Die combinatie is tamelijk uniek en maakt Kartra dan ook bijzonder interessant.

Bijkomend voordeel: je kunt Kartra voor alle vormen van online business inzetten. Zo is het mogelijk om jouw eigen website te ontwikkelen, maar je kunt ook jouw eigen webshop met dit systeem ontwikkelen.

Tip: bekijk de YouTube video of de Website voor alle Functies.

Wat kun je met Kartra bereiken?

Functies van Kartra alles in een systeem

Het doel van Kartra is eigenlijk tweeledig. Aan de ene kant kun je jouw online business opbouwen, terwijl je aan de andere kant ook jouw business direct kunt optimaliseren. Deze combinatie spreekt ons erg aan, aangezien je hiermee direct een vliegende start kunt maken met jouw online business. Kartra omschrijft dit zelf overigens als ‘Your online business made easy’. Met de nadruk uiteraard op het woordje ‘easy’!

Wat kost Kartra?

Klinkt het systeem van Kartra bij jou als muziek in de oren? Wil jij ook gaan genieten van alle tools binnen dit systeem? Dan is het de hoogste tijd om direct een abonnement bij Kartra af te sluiten. Bij deze partij heb je de keus uit vier verschillende abonnementen/pakketten:

Kartra Prijzen

Betaal je liever per jaar? Ook dat is mogelijk. Dan geniet je ook direct van een korting van 25%.

Er geldt daarnaast een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Direct een abonnement afsluiten

Direct starten met jouw online business? Het is mogelijk via deze link. Met deze link kom je op de website van Kartra uit, waarna je direct jouw abonnement af kunt sluiten. Je kunt daarna direct starten met het opbouwen, optimaliseren én uitbreiden van jouw online business. Naar onze mening is het systeem van Kartra veelbelovend en uniek!