Is het jouw droom om jouw eigen digitale producten te ontwikkelen en te verkopen? Wil je op deze manier jouw eigen online content in de vorm van bijvoorbeeld een cursus gaan verkopen? Dan is het systeem van Kajabi hier erg geschikt voor. Dit systeem is super uitgebreid, werkt makkelijk en biedt bijzonder veel interessante functies aan. 

Kajabi alles in 1 platform voor het maken promoten en verkopen van jouw online training

Als je naar de naam Kajabi kijkt, weet je mogelijk niet direct wat dit bedrijf precies doet. Wat wij wel weten, is dat het bedrijf al jarenlang super succesvol is. Het bedrijf werd al in 2009 opgericht; vanaf dat moment heeft het bedrijf echt een ongekende groei door weten te maken. Een groei waar jij nu ook van kunt profiteren, aangezien de tool door de jaren heen ook verder ontwikkeld is!

Wat is Kajabi precies?

Kajabi is eigenlijk een alles in één platform. Een platform waarmee je jouw eigen cursus kunt maken, een platform waarmee je jouw digitale producten kunt verkopen en een platform waarmee je aan jouw marketing kunt werken. Zo is het met Kajabi ook mogelijk om bestemmingspagina’s (landingspagina’s) te maken, om met e-mail marketing aan de slag te gaan en om de juiste verkooptools te gebruiken.

De slogan van Kajabi is niet voor niets de volgende: Easily create & sell online courses & coaching. In onze ogen moet de nadruk hierbij liggen de op de woorden ‘create & sell’. Het is namelijk vrij uniek dat je met dit systeem zowel een online cursus kunt maken áls kunt verkopen. Dat laatste is iets wat je bij niet veel andere vergelijkbare softwaresystemen tegenkomt.

Met Kajabi weet je dus meerdere vliegen in één klap te vangen. Naar onze bescheiden mening is dat ook het belangrijkste voordeel van dit veelbelovende systeem. Een voordeel waar jij ook optimaal van kunt gaan profiteren.

Wat kun je met Kajabi bereiken?

Je kunt vrij veel verschillende zaken met Kajabi gaan bereiken. Enerzijds kun je dus jouw eigenlijk cursussen ontwikkelen, terwijl je anderzijds deze cursussen ook direct kunt verkopen. Het gevolg hiervan laat zich al direct raden: je kunt veel geld gaan verdienen.

Eigenlijk ben je met Kajabi in staat om jouw online business op te starten, uit te breiden én te optimaliseren!

Wat zit er bij Kajabi inbegrepen? 

Zoals hierboven al staat omschreven ben je met Kajabi in staat om jouw Online Business op te starten, uit te breiden én te optimaliseren. Naast dat je Online Trainingen kunt ontwikkelen en verkopen, krijg je alle middelen om dit ook voor elkaar te krijgen. Zo kun je ook een website bouwen, landingspagina’s, e-mail funnels en Online betalingen regelen.

Op de website bij What’s Included staan de volgende zaken onder elkaar:

 • Producten
 • Websites
 • Betalingen
 • E-mail
 • Pagina’s
 • Pipelines
 • Analytics
 • CRM systeem
 • Mobiel

Ga hier naar de website en bekijk de uitgebreide toelichtingen per functie.

Wat kost Kajabi?

Wil jij met jouw eigen online cursussen aan de slag gaan? Als je daarvoor van Kajabi gebruik wilt maken, heb je de keus uit drie verschillende abonnementsvormen:

 • Basic: 119 dollar per maand
 • Growth: 159 dollar per maand
 • Pro: 319 dollar per maand

Kajabi is allesbehalve goedkoop, maar biedt tegelijkertijd heel veel waar voor zijn geld en met meer dan 30.000 klanten is het een professioneel en groot bedrijf. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je deze uitgaven per maand dubbel en dwars terug weet te verdienen!

Er geldt een gratis 14 dagen proefperiode, dus als het niet bevalt kun je kosteloos annuleren.

Direct een abonnement afsluiten?

Wil je maar direct een abonnement bij Kajabi af gaan sluiten? Dan ben je daarvoor aan het juiste adres bij deze link. Met deze link kun je direct jouw gewenste abonnement afsluiten en vervolgens aan de slag gaan met dit veelbelovende en uitgebreide systeem!