Ben je op dit moment bezig met bijvoorbeeld e-mail marketing en social media marketing? Als een potentiële klant via één van deze kanalen op jouw website komt, wil je direct een verbluffende indruk achterlaten. Dat doe je met behulp van een perfecte landingspagina en met behulp van Instapage. Met dit systeem kun je namelijk de perfecte landingspagina’s ontwikkelen!

Instapage homepagina. Verhoog je conversies met Instapage

In de afgelopen jaren zijn de marketingmogelijkheid onwijs toegenomen. Je kunt op allerlei manieren en via allerlei digitale kanalen marketing voeren, waardoor je meer en meer bezoekers naar jouw website weet te trekken. Van deze bezoekers wil je uiteraard een zo’n groot mogelijke groep omzetten naar betalende klanten. Hoe je dat doet? Dat doe je onder meer door de perfecte landingspagina’s te ontwikkelen!

Wat is Instapage precies?

The world’s most advanced landing page platform. Met deze woorden weet Instapage haar eigen platform duidelijk te omschrijven. Of dit ook daadwerkelijk het ‘most advanced’ platform is, laten wij in het midden. Wat we echter wel weten, is dat je alle kanten op kunt met het systeem van Instapage.

Met dit systeem ben je in ieder geval in staat om geweldige landingspagina’s te ontwikkelen. Deze pagina’s bevatten de juiste buttons, roepen direct het juiste gevoel bij de bezoekers op en zijn ook nog eens mobielvriendelijk. Daarbij kun je de pagina ook volledig naar eigen wens aanpassen, kun je met A/B testen aan de slag gaan en geniet je ook van een optimale laadsnelheid van de pagina’s.

Bovendien kun je de landingspagina’s qua design volledig naar wens maken. Je voegt zelf de gewenste functies toe én je maakt de pagina volledig in de huisstijl van jouw website. Iets wat ons direct opgevallen is, is dat het systeem van Instapage bijzonder makkelijk en snel werkt. Het creëren van de perfecte landingspagina’s is dan ook in een handomdraai gelukt met dit systeem!

Wat kun je met Instapage bereiken?

Optimaliseren van landingspagina’s, het verhogen van de conversie en het verhogen van de omzet. Dat is eigenlijk in een notendop wat je met dit platform kunt bereiken. Dankzij Instapage kun je op een snelle en efficiënte manier aan de groei van jouw onderneming werken; je weet de groei van jouw onderneming direct te stimuleren.

Wat kost Instapage?

Heb je interesse om direct de perfecte landingspagina’s voor jouw website te ontwikkelen? Dan kun je via de website van Instapage direct een demo account aanmaken. Met dit demo account kun je het systeem uittesten, waarna je vervolgens ook in staat bent om een abonnement af te sluiten.

Je kunt vervolgens kiezen uit maandelijkse betaling voor $ 199,- of als je kiest voor jaarlijkse betaling kost het $ 149,- per maand. Er is ook nog een Custom pakket beschikbaar, speciaal gebaseerd op jouw wensen en behoeften.

Prijzen en tarieven Instapage

Direct aan de slag?

Wil je direct aan de groei van jouw onderneming werken? Zorg er dan voor dat je een account bij Instapage aanmaakt, dat je de landingspagina’s ontwikkeld en dat je jouw conversie verhoogt. Dit zie je uiteindelijk duidelijk terug in de succescijfers van jouw website/onderneming; het gebruik maken van het Instapage platform is wat ons betreft sowieso aan te raden!