Wil je jezelf als online ondernemer gaan ontwikkelen? Voor tal van cursussen, boeken en software systemen ben je daarvoor bij IMU + aan het juiste adres. De Internet Marketing Unie is uitgegroeid tot het grootste online marketingplatform van ons land én heeft heel veel te bieden. Dat zijn althans de ervaringen die wijzelf met de IMU hebben.

IMU: Internet Marketing Unie

Online Marketing IMU +

Jaren geleden startte de jonge ondernemer Tonny Loorbach met zijn eigen bedrijf. Eén van zijn eerste klanten Martijn van Tongeren was een andere jonge ondernemer, waarbij direct bleek dat beide heren het goed met elkaar konden vinden. Ze besloten dan ook om de handen ineen te slaan en aan de slag te gaan met de Internet Marketing Unie. Wie had op dat moment kunnen indenken dat de IMU het grootste online marketingplatform van ons land zou gaan worden?

IMU staat voor Internet Marketing Unie en zij helpen ondernemers groeien via het internet. Dit doen zij door de beste tips en nieuwste Online Marketing trends te delen via hun E-books, video’s, blogs, cursussen, podcast en evenementen.

Inmiddels bestaat de IMU ruim 10 jaar, bieden ze tal van Online Marketing Cursussen, verschillende soorten dienstverlening en Software pakketten. Ze faciliteren je  middels hun software – om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten. Phoenix, Huddle en Plug&Pay zijn 3 dochterbedrijven van de IMU.

Daarnaast is het hun missie om gelijkgestemde ondernemers te verbinden in hun Online Community. Met IMU+ heb je daar alvast toegang tot;)

Vrijheid zonder eenzaamheid (Documentaire IMU)

Wat is IMU + precies?

De IMU is dus het grootste online marketingplatform van het land; zo organiseert het bedrijf regelmatig events en biedt het bedrijf ook een complete totaaloplossing aan. Een totaaloplossing waarmee je jouw online marketing kennis naar een ongekend niveau kunt gaan stuwen. IMU + is een product van de IMU, waarbij ze alle kennis, trainingen, community en nog meer hebben gebundeld is één compleet pakket IMU +. 

Volgens de heren van de Internet Marketing Unie ben je daardoor in staat om jouw concurrenten te gaan verslaan.

Waar IMU + precies uit bestaat, dat lees je hieronder. 

Wat je in IMU + treft?

Onder meer allerlei Live sessies met ware experts, toegang tot de online community van IMU, toegang tot alle cursussen van de Internet Marketing Unie, toegang tot de boeken van de IMU en toegang tot alle opnames van de events die door IMU georganiseerd zijn.

In onze ogen zijn met name de cursussen van ongekende waarde. Door deze cursussen te volgen, kun je al snel jouw kennis omtrent online marketing naar een hoger niveau stuwen!

Welke Online Marketing Cursussen zitten er bij inbegrepen?

IMU.nl Alle Online Marketing cursussen

Wat kun je bereiken met IMU +?

Heb je interesse om je voor bovengenoemde totaaloplossing aan te gaan melden? Dan is de kans groot dat je binnen de kortste keren een ware goeroe bent op het gebied van online marketing. Met de cursussen van IMU doe je namelijk onwijs veel kennis op én weet je precies hoe je online kunt gaan scoren.

Je concurrentie verslaan? Check! Jouw digitale concepten tot een succes uit laten groeien? Check! Meer en meer geld gaan verdienen? Check! Je kunt al met al veel bereiken met dank aan de IMU.

En de Online Community natuurlijk niet te vergeten. Hierdoor ben je verbonden met gelijkgestemde Ondernemers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Namelijk groeien met hun Online Business.

Wat kost IMU +?

Wil jij ook van bovengenoemde resultaten gaan genieten? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen: je aan te melden voor IMU +. Als je dat wilt gaan doen, moet je rekening houden met een investering van 497 euro per jaar. Je kunt ook kiezen voor een maandbetaling, waarbij je 49 euro per maand betaald. Belangrijk voordeel daarbij is dat je maandelijks jouw abonnement op kunt zeggen!

IMU Plus Inhoud en prijs

Direct abonnement afsluiten?

Wil jij nu direct een abonnement bij IMU + af gaan sluiten? Dat kunnen wij ons goed voorstellen; IMU heeft namelijk écht veel te bieden. Via deze link kun je direct, veilig en goedkoop een abonnement bij IMU + af gaan sluiten. Veel leerplezier én veel succes met jouw online business!