Wil je graag online met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan? Met het platform van Ikwilgroeien kun je de eerste stappen zetten naar persoonlijke groei. Groei die je samen met andere kunt gaan behalen, aangezien bij Ikwilgroeien de focus op samenwerking ligt.

Ik wil groeien

Als je op de website van Ikwilgroeien een kijkje neemt, zie je direct een foto van Ali B. Deze bekende rapper houdt zich sinds enige tijd ook bezig met persoonlijke groei én met het helpen van andere mensen. Dit probeert hij nu te doen met behulp van zijn platform Ikwilgroeien.nl.

Wat is Ikwilgroeien precies?

IkwilGroeien Logo2Met het platform van Ikwilgroeien kom je in contact met investeerders, met experts en met lotgenoten. Door in contact met dergelijke mensen te komen, kun je op een efficiënte manier aan jouw persoonlijke groei werken.

Via het platform krijg je ook dagelijks tips en inspiratie voorgeschoteld, evenals belangrijke levenslessen van experts. Die levenslessen worden door Ali B met je gedeeld, maar ook door andere (bekende) experts. Bovendien krijg je via het platform allerlei oefeningen en hulp voorgeschoteld. Oefeningen en hulp waarmee je direct de volgende stappen op het gebied van persoonlijke groei kunt gaan zetten.

Ikwilgroeien is dus géén online cursus of een online training. Nee, je kunt het eigenlijk als een online community zien. Een community waarin je veel kunt leren, waarin je veel inspiratie op kunt doen en waarin je geholpen kan worden door andere mensen. Op jouw beurt kun jij ook weer andere mensen gaan helpen; samenwerking is eigenlijk het sleutelwoord bij dit online platform.

Wat kun je met Ikwilgroeien bereiken?

Online Community van Ikwilgroeien

Zodra je je voor dit platform aangemeld hebt, kom je eigenlijk direct in een zee van luxe terecht. Je hebt namelijk opeens contact met lotgenoten, met mensen die je kunnen helpen en zelfs met investeerders. Als je bijvoorbeeld zelf een goed zakelijk idee hebt, kun je dit idee via het platform ook gaan pitchen. Ook op deze manier kun je dus de volgende stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling gaan zetten.

Al met al is het doel van Ikwilgroeien heel duidelijk: Samen groeien. Je helpt niet alleen jezelf met dit platform, maar ook andere. Zowel op het gebied van metaal geluk als op het gebied van financiën!

Wat kost een abonnement bij Ikwilgroeien?

Wil je graag ook toegang tot dit unieke en veelbelovende platform krijgen? Dan kun je een normaal- of een Premium abonnement afsluiten. Voor het normale abonnement betaal je 39 euro inclusief BTW per maand, terwijl je voor het Premium abonnement een bedrag van 119 euro inclusief BTW per maand moet betalen.

Update: 01-03-2021 De inschrijvingen zijn “tijdelijk gesloten” 

Direct een abonnement afsluiten?

Klinkt het verhaal van Ikwilgroeien bij jou als muziek in de oren? Ben jij ook overtuigd van de kracht van samenwerken? En wil je graag de volgende stappen in jouw leven gaan zetten? Via deze link kun je je voor het platform van Ikwilgroeien aanmelden. Dan word je op de hoogte gehouden wanneer de aanmeldingen weer open worden gezet. 

Update: 01-03-2021 De inschrijvingen zijn “tijdelijk gesloten”