Wil je jouw eigen online community opstarten? Wil je jouw eigen digitale programma gaan ontwikkelen? Wil je mogelijk jouw eigen online cursus of online training ontwikkelen en aan gaan bieden? Voor al deze wensen kun je gebruik maken van Huddle. Dit is een geweldig én uitgebreid systeem van Nederlandse bodem voor het ontwikkelen van tal van online zaken.

E-learning Software Huddle

In de afgelopen jaren zijn de hoeveelheid online trainingen en cursussen als paddenstoelen uit de lucht geschoten. Veel van deze online trainingen en online cursussen zijn met behulp van de Huddle software ontwikkeld. Is dat logisch? Ja, dat is op zich logisch. Wij zijn namelijk van mening dat je onwijs veel kanten op kunt met dit softwaresysteem.

Wat is Huddle precies?

Huddle community software

Huddle is een softwaresysteem waarmee je meerdere online diensten kunt ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eigen online community gaan ontwikkelen; op die manier kun je bijvoorbeeld wederkerende inkomsten gaan creëren.

Ook ben je dus in staat om een eigen online training of online cursus te ontwikkelen. Je kunt hierbij ook gebruik maken van verschillende membership levels, waardoor je alle leden van de community moeiteloos de juiste rechten kunt geven.

Verder kun je ook nog met social media functies aan de slag, kun je gebruik maken van de Huddle app en kun je Huddle aan meerdere softwaresystemen gaan koppelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld Huddle aan je webshop, aan jouw CRM systeem of aan jouw e-mail marketing software te koppelen. Ideaal dus!

Wat kun je met Huddle bereiken?

Met Huddle ben je in staat om een wederkerende inkomstenbron op te bouwen. Je kunt cursussen en trainingen gaan verkopen, je kunt jouw eigen online community ontwikkelen en je kunt dus jouw eigen online business op gaan bouwen.

Vrij veel digitale ondernemers in ons land maken al gebruik van Huddle. Dat is ook te danken aan het feit dat Huddle ontwikkeld is door de heren van de Internet Marketing Unie.

Deze heren zijn eigenaar van het grootste Online Marketing Platform in Nederland (IMU.nl) en hebben hun systeem daardoor relatief snel bekend weten te maken in ons land. Dat blijkt ook uit de cijfers; al ruim 1100 ledensites zijn met Huddle gemaakt, waarbij elke ledensite gemiddeld 900 leden heeft. Dat zijn nog eens indrukwekkende cijfers!

Huddle in een notendop: 

  • Strakke e-learning software voor je online programma’s en memberships
  • Werk met verschillende lidmaatschap niveaus voor meerdere programma’s
  • Community forum volgens de nieuwste social media standaarden
  • Unieke gamification technieken voor een actieve community
  • Koppel Huddle via Zapier aan je favoriete systemen
  • Inclusief gratis Huddle app voor je gebruikers

Wat kost de software van Huddle?

Heb je interesse om met deze software aan de slag te gaan? Dan moet je rekening houden met wederkerende uitgaven. Zoals je wellicht al had verwacht, kun je bij Huddle namelijk alleen gebruik maken van een doorlopend abonnement. Precies datgene waar het systeem zo goed in is.

Je hebt hierbij de keus uit twee betalingsperioden:

  • Per jaar: 695 euro
  • Per maand: 70 euro

Een snelle rekensom leert dus dat het goedkoper is om per jaar te betalen!

Start met Huddle

Direct een abonnement afsluiten?

Spreken de bovengenoemde prijskaartjes je wel aan? Dan kun je via deze link direct jouw abonnement bij Huddle af gaan sluiten. Wij zijn van mening dat deze software onmisbaar is voor ondernemers die hun eigen digitale producten/diensten willen ontwikkelen. Wij zijn in ieder geval groot fan van Huddle!