Google Digitale Werkplaats: Door online cursussen te volgen, kun je jouw kennisniveau snel naar een hoger niveau tillen. Hierbij kun je gebruik maken van de Google digitale werkplaats. Via dit veelbelovende platform van Google kun je tal van online cursussen volgen en jouw skills verbeteren!

Google Digitale werkplaats overzicht Online cursussen

In de afgelopen jaren is Google onwijs machtig geworden. Het bedrijf is wellicht het bedrijf dat wereldwijd de meeste invloed uit kan oefenen. Gelukkig maakt het bedrijf op een goede manier gebruik van deze positie. Zo doet Google er bijvoorbeeld alles aan om jou te helpen; bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke groei, Online Marketing en gegevens en technologie. Wil je met bijvoorbeeld jouw persoonlijke groei aan de slag gaan? Dan biedt het platform ‘Google Digitale Werkplaats’ jou daar alle mogelijkheden voor.

Wat is de Google Digitale werkplaats precies?

Leer online verschillende vaardigheden met Google Werkplaatst

Meer en meer mensen kiezen ervoor om online cursussen te volgen. Logisch ook, aangezien online cursussen laagdrempelig, handig en voordelig zijn. Wil jij zelf ook graag online cursussen gaan volgen? Dan is dat mogelijk via het platform ‘Google Digitale Werkplaats’. Via dit platform kun je tal van online cursussen volgen. In jouw eigen tempo en op jouw eigen manier.

Na het volgen van deze cursussen krijg je ook nog eens een certificaat van Google aangereikt. Veel werkgevers hechten tegenwoordig al waarde aan deze certificaten van Google; hier kun jij dus perfect van gaan profiteren!

In het aanbod van Google Digitale Werkplaats vind je steeds meer online cursussen. Al deze online cursussen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder Online Marketing, Persoonlijke Vaardigheden en Gegevens & Technologie. Ook kun je in dit platform filteren op bijvoorbeeld de duur van de cursus en het feit of wel of geen certificaat geleverd krijgt!

Wat kun je met de Google Digitale Werkplaats bereiken?

Werk aan je vaardigheden met Google Digitale Werkplaats

Dankzij dit geweldige platform van Google kun je op een handige manier jouw skills verbeteren. Je wordt hiermee niet alleen interessanter voor werkgevers, maar je kunt ook nog eens voor jezelf gaan starten. De cursussen die je op dit platform kunt vinden, zijn in ieder geval stuk voor stuk de moeite waard om te volgen!

Bijkomend voordeel: je krijgt bij veel cursussen ook nog een officieel Google certificaat meegeleverd.

Wat kost de Google Digitale Werkplaats?

Wil jij via het internet online cursussen gaan volgen? Dan is het interessant om dit via het platform van Google te doen. Voordat je dit kunt doen, moet je wel inloggen met jouw Google account. Nadat je jouw account aangemaakt hebt, kun je direct de gewenste cursus selecteren. Het mooie van de Google Digitale Werkplaats is dat de cursussen volledig gratis zijn!

Direct een account aanmaken?

Zie jij het wel zitten om met Google Digitale Werkplaats aan de slag te gaan? Maak dan direct via deze link een account aan, selecteer de gewenste cursus en ga direct aan de slag. Veel plezier en succes gewenst! Van het volgen van online cursussen via dit platform van Google ga je absoluut géén spijt krijgen.