Ben je op zoek naar een geschikte freelancer? Via Google kun je behoorlijk veel freelancers vinden, maar het is toch lastig om het kaf van de koren te scheiden. Via Hoofdkraan heb je daar geen last van! Via dit platform vind je snel de perfecte freelancer voor jouw opdracht.

Hoofdkraan Vind een freelancer of zzp er via hoofdkraan.nl

Heb je een goed business idee en wil je dit laten uitwerken? Ben je op zoek naar een tof logo of professionele brochure? Of wil je jouw huidige business juist uitbreiden of optimaliseren? Ongeacht wat jouw situatie precies is, heb je mogelijk behoefte aan een goede freelancer. Een dergelijke freelancer kun je gemakkelijk vinden via Hoofdkraan.

Wat is Hoofdkraan precies?

Hoofdkraan is een platform waarop vraag en aanbod bij elkaar komt op het gebied van freelancers. Freelancers bieden hun diensten aan, terwijl opdrachtgevers juist hun opdracht kunnen plaatsen. Het feit dat de slogan van Hoofdkraan ‘Freelance kracht voor elke opdracht’ is, geeft de kracht van dit platform al direct aan!

Welke categorieën zijn er beschikbaar? 

  • Tekst & Vertaling
  • Marketing & Communicatie
  • Design & Multimedia
  • Websites & Applicaties
  • Finance & Administratie
  • Management & Organisatie
  • Analyse & Advies
  • Beheer & Techniek
  • Overige Services

Wat kun je met Hoofdkraan bereiken?

Als je op zoek naar een goede freelancer bent, sta je voor een leuke uitdaging. Er zijn namelijk veel freelancers, maar je moet maar net de juiste freelancer zien te vinden. Als je gebruik van Hoofdkraan maakt, kom je snel in contact met geschikte freelancers. Zonder dat je hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen!

Wat kost Hoofdkraan?

Ben je als ondernemer op zoek naar een freelancer? Dan is het geheel gratis om gebruik te maken van Hoofdkraan. Alleen als je zelf een freelancer bent, moet je een bepaald abonnement afsluiten. De maximale abonnementsprijs voor een freelancer is bij Hoofdkraan 69,95 euro per maand. Het plaatsen van opdrachten is dus echter volledig gratis!

Direct met Hoofdkraan aan de slag?

Wil jij graag via Hoofdkraan direct de juiste freelancer vinden? Maak via deze link een account aan, plaats jouw opdracht en wacht de offertes vanuit de freelancers af. De kans is héél groot dat je al snel de perfecte freelancer weet te vinden.