Door het internet zijn ongekend veel mogelijkheden ontstaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om als online freelancer werk voor opdrachtgevers uit te voeren. Ben jij een opdrachtgever of een freelancer? In beide gevallen kun je de perfecte match vinden via Fiverr.

Fiverr vindt de perfect freelancer voor jouw opdracht

Platformen zoals Fiverr bestaan eigenlijk in overvloed. Feit is echter dat Fiverr internationaal gezien een gigantische naam opgebouwd heeft. Dát is onder meer te danken aan het feit dat Fiverr veel opdrachtgevers én veel freelancers als klanten heeft.

Wat is Fiverr precies?

Fiverr omschrijft zichzelf als een online marktplaats voor freelancediensten.

Met deze marktplaats richt Fiverr zich op zowel bedrijven/opdrachtgevers als op freelancers. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, weet Fiverr beide partijen blij te maken.

Overigens komt Fiverr van oorsprong uit Israël, maar heeft het bedrijf door de jaren heen een internationale groei door weten te maken.

Wat kun je met Fiverr bereiken?

Dankzij Fiverr kun je snel het beste talent voor jouw klussen vinden. Dat is uitermate interessant als je als ondernemer of baas van een bedrijf actief bent.

Aan de andere kant zorgt Fiverr er ook voor dat freelancers werk hebben. Als je als Fiverr actief bent, kun je dus ook prima gebruik maken van Fiverr.

Learn from Fiverr

Fiverr biedt ook een online omgeving aan, waar je als online ondernemer allerlei belangrijke skills en vaardigheden kunt leren. Klik hier om naar Learn from Fiverr te gaan. 

Categorieën van Fiverr. Vind voor alle werkzaamheden een geschikte Freelancer

Wat kost Fiverr?

Wil je gebruik van Fiverr gaan maken? Dan hoef je voor het aanmelden geen kosten te betalen. Wel moet je rekening houden met de fee die je aan Fiverr moet betalen. Van alle opdrachten die je uitvoert, moet je namelijk 20% aan Fiverr afstaan.

Direct met Fiverr aan de slag?

Wil jij graag gebruik maken van de mogelijkheden van Fiverr? Dan doe je er verstandig aan om direct een account aan te maken. Via deze link maak je snel een account aan, waarna je direct de beste freelancer/opdrachten kunt vinden!

Klik hier en vind direct de beste Freelancer of opdrachten