Hoeveel notitieblokken heb je op jouw bureau liggen? Hoeveel post-its heb jij normaal gesproken op je bureau of in je agenda geplakt? Als je gebruik van het systeem van Evernote gaat maken, behoren dergelijke zaken definitief tot de verleden tijd. Met het systeem van Evernote weet je namelijk online al jouw notities te maken én te bewaren.

Homepagina Evernote leg al je notities vast met evernote. De beste notitie app

Lange tijd was het gebruikelijk om dingen in een notitieblok op te schrijven. Een to do list, een actie waar je nog aan moet denken of een bepaalde prijsafspraak met klanten. Dergelijke zaken kun je in een notitieblok schrijven, maar die kun je uiteraard kwijtraken. Iets wat je niet kwijt kunt raken, is het systeem van Evernote!

Wat is Evernote precies?

Evernote is een online systeem waarin je noties kunt maken, notities kunt bewaren en allerlei andere documenten op kunt slaan. Als je in de (nabije) toekomst een bepaalde notitie na wilt kijken, weet je op voorhand al waar je deze notitie kunt vinden; in Evernote.

Daarnaast kun je in Evernote ook ideeën vastleggen, to do lists aanmaken en deze to do lists volledig doorlopen. Al met al een superhandig en veelzijdig systeem.

Wat kun je met Evernote bereiken?

Met het systeem van Evernote ben je in staat om sneller, handiger en efficiënter te werken. Bovendien heb je geen notitieblok, post-its of andere kladblaadjes nodig. Het systeem van Evernote draagt daardoor ook bij aan een duurzamere wereld!

Wat kun je bereiken met Evernote

Wat kost Evernote?

Wil je graag direct met Evernote starten? De drie mogelijke abonnementsvormen vind je hieronder:

Prijzen en tarieven van Evernote

Direct aan de slag?

Kan jij niet wachten om jouw notities online te maken en online te bewaren? Meld je direct voor Evernote aan en laat je verrassen. Met dit systeem geniet je elke dag weer van de nodige voordelen!