Wil je groeien met jouw website en onderneming? Marketing is daarvoor het sleutelwoord. Of beter gezegd: e-mailmarketing is daarvoor het sleutelwoord. Met behulp van e-mailmarketing én met behulp van Enormail kun je snel de gewenste stappen gaan zetten. Het systeem van Enormail draagt hoe dan ook bij aan de groei van jouw onderneming.

Enormail Homepagina Email Marketing voor ondernemers

Elke ondernemer streeft continu naar verbetering. Het gezegde luidt immers niet voor niets ‘stilstand is achteruitgang’. Hoe je deze verbetering kunt bewerkstelligen? Eén van de beste mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om gebruik te maken van e-mailmarketing. Met behulp van deze vorm van marketing weet je relatief voordelig veel mensen te bereiken.

Wat is Enormail precies?

Het systeem van Enormail is volledig gericht op e-mailmarketing. Als je een kijkje op de website van dit systeem neemt, zie je direct de volgende woorden naar voren komen: Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle e-mailmarketing.

Met die woorden weet Enormail haar eigen systeem in ieder geval perfect te omschrijven. Met behulp van dit systeem kun je namelijk makkelijk jouw e-mailmarketing opzetten, verder opbouwen, verder uitbreiden en optimaliseren. Je maakt in een handomdraai de beste mailtjes, je verstuurt deze mailtjes moeiteloos en je kunt alle resultaten meten.

Met name dat laatste is onwijs belangrijk bij e-mailmarketing. Dit is iets wat Enormail ook goed begrepen heeft, aangezien de meetmogelijkheden bij dit systeem ongekend zijn. Eigenlijk alles wat je in dit systeem doet, kun je na afloop mailen. Daarbij kun je ook nog alle contacten overzichtelijk bewaren/beheren, kun je de mails personaliseren en kun je dit systeem aan andere systemen koppelen. Wij zijn fan van Enormail!

Wat kun je met Enormail bereiken?

Waarom Enormail. E-mail Marketing voor Ondernemers

Dankzij het systeem van Enormail kun je aan de groei van jouw onderneming werken. Indien je de juiste mails op de juiste momenten weet te versturen, trek je namelijk meer websitebezoekers aan. De kans op verkopen is daardoor weer een stuk groter, waardoor je uiteindelijk meer omzet gaat draaien. Bovendien ben je met dit systeem in staat om duurzame relaties met de klanten/ontvangers op te bouwen!

Wat kost Enormail?

Wil je graag direct met het systeem van Enormail aan de slag met e-mailmarketing? Dan kun je hier direct een abonnement voor afsluiten. De kosten voor dit abonnement zijn afhankelijk van de hoeveelheid contacten. Als je bijvoorbeeld 2.500 contacten hebt, kun je kiezen tussen onderstaande abonnementen:

Prijzen en tarieven van Enormail

Begin nu: je mag 30 dagen Gratis proberen. 

Direct met Enormail aan de slag?

Om meerdere redenen kunnen wij het gebruik maken van Enormail absoluut aan te raden. Zo is dit systeem uitgebreid, werkt het systeem erg prettig en is het systeem ook volledig in het Nederlands. Met name dat laatste spreekt ons erg aan; veel vergelijkbare systemen zijn namelijk volledig in het Engels. Al met al zijn wij onder de indruk van het systeem van Enormail!

Probeer Enormail 30 dagen gratis

  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken