Wil jij jouw bedrijf uit gaan breiden? Met behulp van e-mail marketing kun je al snel de gewenste resultaten gaan behalen. Dat is zeker het geval als je kiest voor de software van Mailchimp. Met dit systeem is het opstellen en versturen van mailtjes een fluitje van een cent!


In de huidige digitale maatschappij kun je niet meer om software heen. Als je graag met jouw bedrijf wilt groeien, is het dan ook aan te raden om gebruik te maken van verschillende softwaresystemen. Voor het opstellen en vesturen van mails is het interessant om Mailchimp te gaan gebruiken.

Wat is Mailchimp precies? 

Mailchimp Email marketing

Mailchimp is een simpel doch doeltreffend systeem voor het opstellen en versturen van mails. Je kunt een account aanmaken, waarna je direct kunt starten met het opstellen van jouw mails. Je kunt de lay-out van de mails helemaal zelf gaan bepalen, maar je kunt ook één van de standaard templates gebruiken.

Vervolgens kun je deze mail direct naar jouw hele mailingsbestand sturen. Mailchimp draagt er zorg voor dat de mails direct aankomen én is ook in staat om alles te meten. Zo meet je onder meer hoeveel mensen de mails geopend hebben en hoeveel mensen op de link in de mail geklikt worden. gaandeweg kun je jouw mailings gaan optimaliseren, waardoor je steeds betere resultaten weet te behalen!

Wat kun je met Mailchimp bereiken?

Meer bezoekers op jouw website. Meer orders via jouw webshop. Een grotere naamsbekendheid. Een flinke groei. Dat zijn in een notendop toch wel de gevolgen waar je dankzij Mailchimp van kunt gaan genieten. Met dit systeem kun je perfect mails maken, waardoor je de ontvangers van deze mails direct weet te overtuigen.

Dat merk je dan ook duidelijk terug aan de resultaten die je met jouw bedrijf weet te boeken. Ondertussen hoef je ook steeds minder tijd aan e-mail marketing te besteden, aangezien Mailchimp veel werk voor je uit handen neemt. Met dit systeem wordt het versturen van mails eigenlijk alleen maar leuker, lucratiever en makkelijker!

Wat kost Mailchimp?

Wil jij ook graag heel veel mailtjes per maand gaan sturen? Dan kun je bij Mailchimp tussen vier abonnementsvormen kiezen:

  • Free: 0 dollar per maand met maximaal 2000 contacten.
  • Essentials: 9,99 dollar per maand met maximaal 50.000 contacten.
  • Standard: 14,99 dollar per maand met maximaal 100.000 contacten.
  • Premium: 299 dollar per maand met 200.000+ contacten.

Let wel op: Mailchimp is intussen meer dan alleen een softwaresysteem voor e-mail marketing. In onderstaand overzicht zie je exact wat je krijgt per abonnementsvorm:

Mailchimp tarieven. Prijzen en functies

Direct een abonnement afsluiten?

Wil jij met jouw bedrijf gaan groeien? Wil je hiervoor Mailchimp gebruiken? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Via deze link kun je je direct voor dit systeem aanmelden, waarna je direct met jouw bedrijf kunt groeien. Door voor Mailchimp te kiezen, verschaf je jezelf eigenlijk een luxepositie. Voor een relatief laag bedrag kun je jouw e-mail marketing optimaliseren, waardoor je nóg betere resultaten kunt gaan boeken!