Is het jouw grote wens om een eenvoudige en professionele website in een handomdraai te maken? Dankzij JouwWeb.nl is het mogelijk om razendsnel en eenvoudig zelf jouw website te maken. Wij zijn fan van de eenvoudigheid, van de snelheid en van het gemak waarmee deze software werkt. Bovendien heeft JouwWeb.nl al meer dan 50.000 tevreden klanten!

JouwWeb.nl

jouwweb.nl zelf een eigen website maken

In de afgelopen jaren is vrij veel veranderd, met alle dank aan technologische ontwikkelingen. Dankzij deze ontwikkelingen heb je bijvoorbeeld geen technische kennis meer nodig om zelf een prachtige website te ontwikkelen. Nee, met bijvoorbeeld de software van JouwWeb is dit eigenlijk voor iedereen een fluitje van een cent!

Wat is JouwWeb precies?

JouwWeb omschrijft zichzelf als software waarmee je eenvoudig een professionele website kunt maken. Hebben wij daar nog iets op aan te vullen? Nee, eigenlijk niet. Met die woorden is eigenlijk deze software krachtig en kloppend samengevat.

Via JouwWeb.nl kun je jouw website opstarten, kun je jouw website vullen en kun je jouw website direct online zetten. Je geniet hierbij van veel gemak, van een gebruiksvriendelijke editor en van een responsive design. Dit betekent dat het design van jouw website zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het scherm van de bezoeker.

Tevens is het mogelijk om een webmail in te stellen, om een webshop te ontwikkelen en om vragen te stellen aan de klantenservice van JouwWeb.nl. Eigenlijk kun je met deze software dus alle kanten op!

Wat kun je met JouwWeb bereiken?

Met JouwWeb weet je razendsnel een fraaie en professionele website te ontwikkelen. Deze website kun je direct online zetten, waarbij de website al direct geoptimaliseerd wordt voor Google. Dit betekent dat jouw website binnen de kortste keren ook al zichtbaar in de zoekmachine is.

Voor dit alles heb je geen technische kennis nodig en hoef je ook geen dagen vrij te nemen. Nee, in jouw vrije avonduurtjes kun je al een professionele website via JouwWeb.nl ontwikkelen. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en scherpe prijzen staan bij JouwWeb eigenlijk volledig centraal!

Als je een eigen website gaat maken met Jouwweb.nl dan kan je gebruik maken van een handige websitebuilder. Deze is eenvoudig te gebruiken, maakt gebruik van Drag & Drop. Dit betekent dat je elementen kan verplaatsen door deze te verslepen en je hebt direct een Live weergave van je website. Daarnaast heb je bijzonder veel vrijheid in Designs (meer dan 50+ designs), veel keuze mogelijkheden en compleet aanpasbaar. Je kan de kleuren aanpassen, logo, foto’s en nog veel meer.

Wat ook niet geheel onbelangrijk is; Eén website voor zowel desktop en mobiel. Tegenwoordig komt bijna meer dan 50% van al het websiteverkeer via een mobiel, maar als je dus gebruik maakt van jouwweb is deze ook op de mobiel goed leesbaar.

Als je meer functies wilt gebruiken, dan kom je al snel bij een het pro of Business pakket, maar dan heb je wel super veel mogelijkheden. Denk aan het creëren van een eigen unieke domeinnaam, zakelijk e-mail adres, een webshop maken en nog veel meer.

Benieuwd naar alle feature, functies en mogelijkheden? Bekijk hier dan het complete overzicht.

Wat kost JouwWeb?

Wil je gebruik van JouwWeb gaan maken? Dan heb je de keus uit drie abonnementsvormen:

  • Gratis: hierbij kun je jouw eigen website ontwikkelen zonder verdere extra’s. geschikt voor particulieren en hobbyisten.
  • Pro: hiermee kun je als ondernemer zijnde een prachtige bedrijfswebsite op te zetten. Kost de eerste 3 maanden 0,00 euro en daarna 8 euro per maand.
  • Business: deze abonnementsvorm is voor de echte professionals. Biedt tal van functies en mogelijkheid aan. Eerste 3 maanden voor 0,00 euro en daarna 16 euro per maand.

Direct een abonnement afsluiten?

Kunnen wij je aanraden om direct een abonnement bij JouwWeb.nl af te sluiten? Ja, dat kunnen wij zeker. Deze software werkt bijzonder prettig, biedt veel waar voor zijn geld en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de tarieven vallen in onze ogen mee; meld je via deze link direct aan bij JouwWeb en start met het ontwikkelen van jouw eigen website!