Elke ondernemer heeft sowieso drie dingen nodig: een goed idee, betalende klanten en een goed boekhoudprogramma. Met een goed boekhoudprogramma is elke ondernemer in staat om voor een sluitende boekhouding te zorgen. Met behulp van het programma van e-Boekhouden is dat een fluitje van een cent. Dit online boekhoudprogramma brengt meerdere voordelen met zich mee.

e-boekhouden Eenvoudig online boekhouden en factureren

Wist je dat je altijd een volledig sluitende boekhouding aan de Belastingdienst over moet kunnen dragen? Mochten er in deze boekhouding zaken niet (volledig) kloppen, kan dit mogelijk tot een boete leiden. Voldoende reden dus om zorg te dragen voor een sluitende boekhouding, waarvoor je een goed boekhoudprogramma nodig hebt. Met het boekhoudprogramma van e-Boekhouden is het onwijs makkelijk om zorg te dragen voor deze sluitende boekhouding.

Wat is e-Boekhouden precies?

Het systeem van e-Boekhouden is een volledig online boekhoudprogramma. Een programma waarmee je alle mogelijke boekhoudkundige taken uit kunt voeren, maar ook een programma waarmee je direct de beschikking krijgt over handige extra’s. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan financiële rapportages; deze worden door e-Boekhouden automatisch voor je gegenereerd en bijgehouden.

Tevens kun je dus alle basale boekhoudkundige taken met dit boekhoudprogramma uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld offertes aanmaken, offertes versturen, facturen aanmaken en facturen versturen. Je kunt deze facturen overigens handmatig versturen, maar je kunt dit ook automatisch laten doen door dit boekhoudprogramma.

Daarbij kun je ook direct alle inkomende- en uitgaande facturen aan de juiste rubrieken koppelen. Je krijgt daarmee het gewenste inzicht in bijvoorbeeld jouw grootste klanten of jouw grootste kostenposten. Dankzij het boekhoudprogramma van e-Boekhouden kun je dus ook gericht werken aan een hogere winst.

Heb je een kwartaal netjes afgesloten in dit boekhoudprogramma? Dan kun je via dit boekhoudprogramma ook direct de btw-aangifte doen. Het programma houdt immers perfect bij hoeveel btw je moet betalen; gemak dient de ondernemer.

Wat kun je met e-Boekhouden bereiken?

Met e-Boekhouden zorg je voor een sluitende boekhouding. Dit is niet alleen verplicht, maar is ook bijzonder prettig voor jou als ondernemer. Je weet hiermee immers het gewenste overzicht te behouden, terwijl je ook nog tijdig bij kunt sturen. Ondertussen hoef je zo min mogelijk tijd besteden aan boekhouden; dit is immers niet de favoriete bezigheid van de meeste ondernemers.

Wat kost e-Boekhouden?

Wil je graag direct van dit boekhoudprogramma gebruik maken? Dan is het goed om te weten dat startende ondernemers volledig gratis gebruik van dit systeem kunnen maken. Voor andere ondernemers is er keus tussen twee pakketten:

Prijzen en pakketten eBoekhouden.nl

Zoals je ziet, kun je ook nog voor een facturatie pakket kiezen. Met dat pakket kun je eigenlijk alleen maar factureren en niet jouw volledige boekhouding bijhouden.

Gratis voor starters

Voor startende ondernemers is e-Boekhouden.nl de eerste 15 maanden van de onderneming helemaal gratis. Dit betekent 15 maanden lang onbeperkt boekhouden én factureren, terwijl je niets betaalt! Op deze manier heb je ruim de tijd om kennis te maken met e-Boekhouden.nl.

Direct aan de slag?

Ben je nu al te spreken over het e-Boekhouden programma? Via deze link kun je je aanmelden, waarna het genieten direct begint. Met dit programma geniet je immers van veel voordelen én een gunstig prijskaartje. Dat laatste is zéker het geval voor starters; als starter maak je gratis gebruik van dit geweldige boekhoudprogramma!